Fenix 6X Pro Solar – pulsklockan som är bäst i test Image

Fenix 6X Pro Solar - pulsklockan som er bedst i test

Nu har vores testpanel sat pulsklockan Fenix 6X Pro Solar på prov! Så bra presterar monsterklockan från Garmin!

Ligesom de øvrige modeller i serien er Fenix 6X Pro Solar en robust udendørs lås, som er robust, vandtæt og udstyret med et rigtigt monsterbatteri. Med en batteritid på op til to uger kan du tage den med ud på seglatsen, vandringen eller andet äventyr där tillfällena att ladda är få. Mulighederne er ikke slut der. Det måske mest spektakulære med træningsklockan Fenix 6X Pro Solar er de inbyggda solcellerna, som gør at du kan förlänga den redan långa batteritiden med upp till tre dagar!

Redo til shopping? Se alle vores multisportsklokker

Sportamores rutinerede testpanel tog med sig den her træningsklockan fra Garmin på yoga, löpning, vandring og cykling. Her er hvorfor Fenix 6X Pro Solar er bedst i test!

garmin fenix 6 pro solar testbild SE

Fenix 6X ProSolar, Garmin

Passar till: Löpning, traillöpning, mountainbike, cykling, triathlon, styrketräning, båtliv, golf, simning, skidåkning, snowboardåkning, längdskidåkning, rodd, friluftsliv, vandring och klättring med mera.

Manövrering: Da den her klokke er til for tuffa utomhusmiljöer har den ingen touch-skärm. Det gør, at den tåler at stå direkte mod uret, men det gør den også aningen osmidig at manøvrere. I Fenix 6 bläddrar du mellan funktionerna via analoga knappar på sidan av uret - enkelt, men lite klumpigt.

Stegräkning, pulsmätning & GPS: Kartor, stegräkning och pulsmätning fungerar helt perfekt. Uanset om du kører backintervaller eller springer trail så har Fenix 6X Pro Solar full koll på din ansträngningsnivå såväl som hur du ska springa för att ta dig hem igen.

Klockans minus: Det eneste rigtige minus ved Fenix 6X Pro Solar er, at den er lidt svær at koble til mobilen. Det kræver blandt andet at appen Garmin Connect laddas ned, men når du vel anslutit har klokken ingen problem med at finde tilbage. Selvom det er Fenix 6X Pro Solar tilstrækkeligt komplekst til at klare det meste helt på egen hånd, siger en testare:

- Det kræver lidt tålamod for at få det til at funke, men når du väl fått in knycken går det lät. Å andra sidan avskärmar jag mig gärna från min mobil i några timmar om dagen då jag tränar, så att koppla den till telefonen känns knappt nödvändigt. Hvem behøver ens telefon, når klokken allerede kan alt?

Klockans plus: Ja, hvad skal man begynde med? Testpanelen er som förälskad i Fenix 6X Pro Solar och har svårt att lämna den ifrån sig, till och med när det är dags för laddning. Förutom att den innehåller förinställda program för i princip all möjlig sorts träning, samt att det stora lagringsutrymmet gör att det går att ladda ner hela 500 låtar, kartlägger den också individuella prestationer och hjälper dig att hålla koll på din egen träning.

- Jeg har under en lang periode trænet, men træner nu i mit første triatlon, så Fenix er en perfekt måde for mig at få styr på min præstation under et træningspas. Jeg mærker, at jeg gennem at have koll på min puls presterar bättre och pushar mig själv mer, berättar en testare och en annan fyller i:

- Jeg elsker at den fortæller når solen går ned og op, var på hvilken min stressnivå jeg befinner mig og at den fungerer som en väckarklocka. Det er meget mere harmonisk end at rejse via mobilen!

Sammanfattning: Det her er en avanceret træningsklocka, som rymmer præcist alt, hvad du kan tænke dig, når det gælder træning og forinställda program. Fenix 6X Pro Solar er et smartwatch, hvilket betyder, at det går at tilslutte til telefonen. Så kan du tage imod aviseringar direkte i klokken eller ringe samtal, men også uden telefonen er Fenix en meget selvstændig træningsklocka. Det mest opseendevækkende ved Fenix 6X Pro Solar er derimod den omfattende batteritiden, som gør, at du kan gå på en længere veckovandring uden at behöva ta med dig en powerbank. Er det soligt ute kan du dessutom få upp till tre dagars längre batteritid, tack vare solcellerna i displayen.

SHOPPA HÄR: Alle vores multisportslåse

LÄS MER: Test: Träningsklockan Fenix 6 Sapphire

LÄS MER: Nu opdaterar Garmin sina träningsklockor, så här avancerade blir de!