Putin och Medvedev öser på i gymmet Image

Putin og Medvedev øser på i gymmet

Billederne af Rysslands stærke mænd har fundet vej ud i verden. Men hvad er det, vi ser - egentlig?

Med jämna mellanrum kablas det ut bilder på den ryska presidenten Vladimir Putin där han agerar lite på sidan av sin vanligtvis statsmannamässiga och formella miljö. Vi ser alle billederne her fra året, hvor Putin fiskede og rødmede på en bar i Sibirien, eller hvordan?

Men den her gang var det gymmet som gjaldt, ingen putande mage for Putin! Desuden sammen med premierminister Dmitiri Medvedev. De to politikere forenede nytte med nöje og passade på at ha ett "informellt möte" i gymmiljö.

Hvad er det så vi får at se fra datjan i Sotji hvor træningspasset ägde rum? Vi har gjort vores egen tolkning, og frågat personliga tränaren och före detta världsmästaren i både kung fu och WTKA-K1, Richard Seifert, om experthjälp.

gym1

Både Putin og Medvedev har savnet træningstrenden med plagg i funktionsmateriale og meget farve. Det ser mer ut som herrarna klivit rätt upp från fredagsmyset i soffan och gått vilse in i gymmet. Måske har de kigget på nogen af Rocky-filmene og ladet sig inspirere af Sylvester Stallones filmkarakterer, som har givet den grå træningsoverflade et ansikte?

Dock finns uppgifter om att Putin inte direkt gjorde något slumpmässigt val när han valde kläder, utan bar en outfit som kostar 25 000 kronor.

Solglasögon av, nu kör vi, da!

Ekspertkommentator Richard Seifert siger: Jeg tror Putin siger "Helt ærligt Dmitri, hvordan ser jeg ud i den her bomuldsoverall?"

gym2

Vi som troede den russiske træningsregimen innebar medicinbollar och kettlebells - men icke. Putin har taget på sig gymhandskar modell större och kör tungt i en roddmaskinsvariant, av Medvedevs blick att döma tyngre än honom.

Notera att Medvedev sportar ett par Nike Air Max, klassikern som 20-årsjubilerar och som du hittar här. Putin er känd för att ha ett stenansikte, något som inte ens endorfinkicken av träning råder bot på.

Ekspertkommentator Richard Seifert siger: Det ser ud som om Putin tænker "Det var meget nemmere, da jeg stadig havde hår". Tror kompisen peppar på gennem at sige "I Rusland løfter du ikke vægtene, vægtene løfter dig."

gym3

Lugnet før den store anstrængning. Det her er billedet med mest dyb, åben for tolkning. Det er en aflastningspræsident, som gør sig redo i cablecrossen. Vikterna är lätta men blicken något tung. Er det tekniktips, der holder hans tanker i gang? Situationer på Krim, den fine udsigt fra gymmet eller holder han helt enkelt i maven alt hvad han kan?

Det er også ordentligt forberett for någon sorts cirkelövning på den orörda handduken. Hvilken cliff hanger!

Ekspertkommentator Richard Seifert siger: Dominatrix all over again, Na Zdorovje!

gym4Oavsett hur den 50-åriga Medvedev hamnat där han hänger, så hänger han där synnerligen lätt för en man med så tungt ansvar på sina axlar. Det findes helt klart kraft i de der armarna.

Ekspertkommentator Richard Seifert siger: 50 chins of grey, Mr prime minister.