Rätt i set! Här är säsongens trendigaste träningskläder Image

Ret i set! Her er sæsonens trendigste træningsklæder

Mjuk kamouflage som målats med vattenfärg för den modiga, helsvart för den tidlösa atleten eller bekvämt i jordnära toner - experterna förklarar hur du rockar säsongens hetaste träningskläder både på och utanför gymmet!

Träningstrendernas moder i höst stavas "set". Om du bara ska ta till dig en av det kommande årets trender är det träningsseten - alltså matchande plagg som hör ihop. Set kommer i mængder med materiale, kombinationer, snit og farver - og du kan ofte se andre trends afspejlet i set-format, så som it-færger eller meshdetaljer. Et sæt er en kombination af nogen type overdel eller top kombineret med en underdel, ofte i form af strømpebukser, i samme mønster eller farve.

Hvad angår typer af sæt, som helst skal synas på gymmet, utifrån modeverdenens spådomar, findes der derimod ingen krav på - et træningssæt i form af sportsbh og tights at svettas i på gymmet er lige så ret som et mjukisset i form af en croppad hoodie og vida mjukisbyxor for en fika på stan.

- Just nu vil vi se subtila mjuka print som går lidt ton i ton, men også klassiskt svart. Andre tendenser, som lever videre, er color block og meshdetaljer. Også croppade toppar som möter en hög midja på tighs trendar vidare, säger Maria Bergehamn, produktexpert på Reebok och fortsätter:

- Du kan køre vilka set du vill! Ud over tights og sportsbh har vi også en hættetrøje med brede ærmer og et par vida byxor til, dette sæt kommer i puderrosa eller gråt. En riktig vinnare!

Reebok trend setSa någon en mysig hoodie och vida byxor? Ja, tack! Lika bekvämt som det är trendigt. Foto: Sophie Odelberg

Att styla ett set kan tyckas enkelt i och med att du har en komplett look i trenden i sig. Til gengæld er der masser af tips til, hvordan du kan tage den til nye niveauer.

- Det er jo kaxigt med set og en sådan outfit vil man lade tale for sig selv. En klassisk sort kombo i form af tight og sport-bh får liv med en oversizead hoodie eller t-shirt over.

At træningsmodet sedan ett par år tillbaka kan vara lika självklart på arbetsplatser (bland annat hos oss på Sportamore) som en snygg kostym är ingen nyhet. Men eftersom modet konstant ændrer sigras kan man spørge sig selv om sportswear-plaggens status i modehusen begynder dala.

- Både ja og nej. Tights kommer til at holde i sig, fordi du kan style dem med en stor skjorte eller hoodie og krispiga vita sneakers. Men at gå rundt i træningslinne og 3/4 tights til vardags er ikke riktigt lika aktuellt.

Reebok trend setSet fra Reeboks seneste yogakollektion i et mønster, som er mjukt og feminint. Foto: Sophie Odelberg

Det bløde kamouflagemønster i rosa på billedet ovenfor er et godt eksempel på, hvordan du kan stikke ud samtidig med, at du får et feminint og blødt look. Er du derimod en af dem, der foretrækker tidløst og stilrent fremfor utstickande og vågat er et helsvart sæt ikke nogen dum idé.

- Sort er sort, liksom. Vet man inte vad man ska ha på sig så är svart alltid en vinnare, samma regel gäller för träningskläder, säger Maria Bergehamn och fortsätter:

- Her i efteråret slæber vi også tights og linne til gravida, hvor vi har valgt kulörerna svart och två subtila färger. Her kan du vælge, om du vil køre samme farve på over- og underdel eller mixa. Men tänk va snyggt med en blå kombo eller varför inte ett helsvart set som på bilden nedan?

Reebok trend setNu har Reebok lanceret tights og linne til gravide kvinder, den her sorte kombon er et stilrent kort i garderoben. Foto: Sophie Odelberg

LÄS MER: Video: Utmana dig selv med rebklatring

LÄS MER: Træningen som brænder flest kalorier