Resa med barn? Välj all inclusive! Image

Resa med barn? Vælg all inclusive!

Hemligheten för en lyckad semester som småbarnsförälder är möjligheten till avslappning. Køb et supersemester med børn ved at vælge all inclusive.

Snart er den lange sommerledighed her, da mange vælger at åka utomlands. Et skønt semester, hvor du ikke behøver tænke på penge, og hvor børnene kan have det sjovt, er at tage på all inclusive. Det er lidt dårligt for visse, men faktum er, at det kan være et rigtigt drømmesemester. Cirka 20 procent af alle ferieresorter hos Ving er all inclusive, og de, der elsker en ny form, hvor morgenmad, frokost og middag indgår mest, er småbarnsforældre.

- Vi åker ofta på all inclusive eftersom det är bekvämt. Som stressede småbarnsforældre er det skønt at have strukturer, som findes på all inclusive, med opstyrda måltider til eksempel, siger Martin Mellgren, far til Axel Mellgren, som er model for barnmärket Pollop.

Martin Mellgren synes, det er skønt, at mange all inclusive-hoteller er tilpasset til børnefamilier, med mange pools og muligheder for familierne til at slappna af, fordi hele strukturen er opbygget omkring det.

- Som småbarnsforældre må du have et ekstremt tåleligt sted og sidde måske på helspänn om ni går ut och käkar någonstans. På all inclusive-hoteller er der oftest ikke så mange restauranter at vælge på, og på dem, der findes, kan du sidde hele familien og nyde sammen lidt mere på børnenes vilkår. Der kan børnene også ligge i meget mat på kort tid og siden springa iväg och leka.

For at få at vide, om et all inclusive-hotell er børnevenligt, kan du tjekke, om der er en klub for børn. Børneklubberne er ofte for forskellige aldersgrupper og er fyldt med spændende aktiviteter.

- Det er superbra, og mange hoteller har også mulighed for privat børnepasning, også hvis du får lov til at betale en ekstra skilling for det. Barn tycker förstås att det är jättekul att det finns aktiviteter som är anpassade efter dem. Axel uppskattar också att han kan äta hur mycket glass som helst en vecka om året, haha.

LÄS MER: Alt du behøver at vide for at rejse med barn

resa med småbarnPå all inclusive kan børnene spise glas og dricka läsk i stora lass utan att det gräver hål i plånboken, men ta reda på innan du bokar vad som ingår.

Tre underbara all inclusive-hotell för barnfamiljer

  1. Club Med Napitia, Italien
  2. Lopesan Villa del Conde, Gran Canaria
  3. Gloria Serenity Resort, Tyrkiet

5 ting at pakke med på rejsen!

solhattSolhatt med solbeskyttelse, Lindberg, almindelig pris 149 kr.

sandalerRoliga sandaler som är lätta att ta på och av, Disney, ordinarie pris 199 kr.

väskaVäska konstruerad som en panda, Pick & Pack, almindelig pris 329 kr.

solglasögonSolglasögon med 100 procent UV-skydd, Zunblock, ordinarie pris 199 kr.

uv kläder pollopUV-kläder i två delar med solskyddsfaktor 50, Pollop, ordinarie pris 249 kr.

LÄS MER: Derfor er UV-kläder så bra for barn

LÄS MER: Packa rätt inför solsemester med barnen