Trendspaning! 8 rosa sneakers för damer Image

Trendspaning! 8 rosa sneakers til damer

Har du et favoritmærke, når det gælder sneakers? Adidas, Nike, Fila og Vans er det bedste, du kan spørge os om! Se hele vores liste her.

Spegel, spegel på hallväggen där, säg vilka sneakers som snyggast på våren är? Vi behøver ingen magisk spegel for at kunne tale om for dig, at vores hotteste trend er somrigt rosa sneakers. (Ekstra stilpoäng delas förstås ut till de skor som är chunky). Häng med!

SHOPPA HÄR: Sneakers til ham, hende og børnene

Snygga sneakers dam

adidas sneakersGrand Court er en rigtig klassiker i udbudet af Adidas sneakers. Den passer de fleste lejligheder, er bekväm samt har en bra prislapp. Hvis du vil have en sneaker, der holder over tid, er det helt rigtigt!

fila sneakersFilas sneakers er supertrendiga lige nu. Den her rosa variant elsker vi dels på grund af sulan som gør det til en halv-chunky sneaker, samt den våriga rosa färgen! Snyggt arbejde, Fila!

nike sneakersRenew Lucent er en helt galet bekväm sneaker med en mjuk mellansula i EVA. Ligesom de fleste af Nikes sneakers er designet også på toppen i den her rosa variant. Värt att nämna är att skon finns i fler färger.

sneakers dam adidasAdidas sneaker Retrorun elsker vi af samme anledning som navnet antyder, nemlig dens retrodesign. Som om ikke skons utseende vore skäl nog att köpa den är priset på den här modellen dessutom väldigt plånboksvänligt.

nike sneakersEn sammanställning av snygga sneakers för damer vore inget utan minst en Nike Air Max! Med sine høje sula og rosa ovandel i kunstläder er det her en riktigt cool Nikesneaker. Matcha til tights, jeans eller en somrig skaterklänning!

vans sneakersHvis du vil have en enkel og stilren hverdagssko at have på kontoret eller stolen, er den her lave sneakern fra Vans et klokkeklart valg. Den mørke ovandel er lavet af lærredsmateriale og stoltserer med Vans ' ikoniske vaffel-sula.

asfvlt dam sneakerDet kan næsten blive mere chunky end så her! Den her rosa model fra ASFVLT er et modigt valg, men matchet til det rigtige outfit er den så trendig som helst. Vil du slå til?

nike sneakers amixaDet sidste er sneakern Amixa fra Nike, som er vores store it-sko. Med sin lysrosa ovandel kan den umulige blive somrigare, og tack vare en hög och mjuk sula kan den knappast heller bli mer bekväm!

SHOPPA HÄR: Sneakers til hende

LÄS MER: Sneakers som trendar 2020