Så är nya löparskon Nike Joyride att springa i Image

Så er nye løbesko Nike Joyride at springa i

Ute efter en dämpad löparsko? Så køb en ny Joyride Run Flyknit fra Nike! Små färgglada skumkulor i sulan gör att den anpassar den sig efter just ditt löpsteg.

Nu slipper Nike en helt ny løbesko - og den nye innovation syns tydeligt. Sprillans nye Joyride stoltserer nemlig med mjuka skumkulor inuti väl synliga kuddar i skornas sulor. Først ud på markedet er Joyride Run Flyknit som lanseras allerede i dag, men framöver findes en helt ny kollektion at vente!

Hvordan adskiller Joyride Run Flyknit sig fra andre løpartikler i sortimentet?

- Joyride Run Flyknit er lige nu vores mest dæmpede sko. Det mest opsigtsvækkende ved den er, at den nye sko har en helt unik pasform under fødderne, siger produkteksperten Nils Spetz og fortsætter:

- Når kulorna i sulan rör på sig blir dämpningen nämligen anpassad efter ditt steg och dämpar i den mån just du behöver, där du behöver. Når du springer, kommer du virkelig til at mærke, hvordan sulan former sig efter dig.

Hvordan fungerer de små kulorna i skons sula?

- Kulorna i Joyrides sula består af TPE-skum. Det er egentlig et lignende materiale, som vi bruger til alle vores løpartikler, men i et nyt format. Når vi stopper kudden i skons sula med kulorna så hamnar det massa luft mellan. Når kulorna sedan komprimeras så kan luften tryckas undan, vilket gör att skon dämpar ännu mer. Joyrides sula klarar att komprimeras upp till 70 procent, till skillnad från till exempel löparskon React, som bara kan komprimeras till 50 procent.

Closeup Nike JoyrideInnovation gør sig bedst, når den er mest synlig, ifølge Nike. Her er de farverige TPE-kulorer i Nike Joyrides sula.

Hvad er baggrunden for Nike Joyride?

- Joyride er den sidste pusselbiten i vores line-up af løparskorstyper. Tidligere har vi haft Nike Free, Zoom og React, som alle svarer til forskellige aspekter af løb.

Hvor henvender Joyride sig, og hvornår skal skorna bruges?

- Vi tænker på, at der findes to typer af løbere, som Joyride passer godt til. For det første er det et godt valg til motionister, som bare vil have en allround-sko til deres almindelige joggingture. For det andet passer Joyride den dedikerede løbesko, som bruger forskellige par afhængigt af træningsform. For den mere inbitna løbesko er Joyride til eksempel perfekt til återhämtningspasset dagen efter et hårdt intervalpass eller en tuff tävling, hvor man sprungit i en mer krävande sko.

Hvad har inspireret dig i designet af Nike Joyride?

- Vi har designet Joyride Run Flyknit omkring tanken på, at det er en rolig sko at træde i. Farven på sulans kulør skal for eksempel føles spændende og stikke ud. Når du faktisk kan se kulorna röra sig så förstår du också innovationen bättre, så det har vi tagit mycket hänsyn till. Synlig innovation har været et ledord.

Hvad skor indgår i kollektionen?

- Lige nu lancerer vi den første model, som altså er Nike Joyride Run Flyknit, men det kommer der flere modeller af. Vi kommer også til at slæbe sneakers ud af samme kollektion. De kommer til at have samme type af dämpning, men er i övrigt inte vara anpassade för löpning utan för vardagsbruk.

SHOPPA HÄR: Nike Joyride Run Flyknit

SHOPPA HÄR: Hela vårt utbud av löparskor

LÄS MER: Skillnaderna mellan Nikes alla löparskor