Så bra är nya fotbollsskon Adidas Predator Image

Så flot er den nye fodboldkoncept Adidas Predator

Adidas mest kendte fodboldsko gennem tiderne er tilbage: Predator. Vi lod et testpanel med både mænd og kvinder tage stilling til, hvordan den nye Predator 18+ 360 Control egentlig er.

Snart går udendørssæsonen i gang, og det er dags for nye fodboldsskor. Sæsonens mest populære fodboldsko er den nye Predator fra Adidas. Den kommer i en mængde varianter, men vi lod vores testpanel prøve Predator 18.1 FG, som passer dig, der spiller på græs. Det er egentlig en herrsko, men er mindst lige så populær blandt damer, så derfor har vi låtit både damer og herrer teste fodboldsskon.

Predator

Testpanelen med herrar säger:

Det, der kendetegner den her, er mere end noget andet er, hvor skøn den er. Komforten får toppbetyg af den manliga testpanelen.

- Meget smuk pasform, der omslutter det strumpliknande skaftet bra. Skon känns mjuk och följer foten extremt bra. Det er bekvemt at den strumpliknande konstruktionen följer med även i snörningen, eftersom du då får väldigt god stabilitet och stöd, även vid snabba riktningsförändringar, säger en av testarna.

En anden sag, som alle påpeger i testpanelet, er, at skon er så pæn. Den enkle design gik hem hos alla.

- Ruggigt flot! Jeg troede ikke, jeg ville sige det her, men det er en magisk sko, som er værd en hel krone. Farvekombinationen sort og guld er verdensklasse! Det er bare at kigge på hvilke spillere, der lirker med Predator tidligere, så behøver man ikke sige så meget mere, siger en anden af testpersonerne og nævnerne Zinedine Zidane og David Beckham.

Når du spiller i Predator får du bra känsla och bollkontroll och dobbarna ger mycket bra grepp både på natur- och konstgräs.

- De giver bra grepp och fin kontakt med bollen och underlaget. Jeg ville sige, at skon er meget alsidig, men passer måske især til en spiller, der gerne vil have meget boll, fördela bollen och styra spelet, som til eksempel en mittfältare.

Testpanelet med damer siger:

Det som tjejerna fick i speciellt uppdrag att hårdtesta gällande nya Predator var passformen. Eftersom det er en "herrsko", vil vi sikre os, at den også er et godt køb for kvinder eller ikke. Og visst är skon en hit, alla i testpanelen tycker att de passar minst lika bra för kvinnor.

- Skorna har en åtsittande passform, är ganska smala och formar sig väldigt bra efter fötterna, säger en av testarna och får medhåll:

- De sidder åt precis som de ska, så pass att de till och med är lite svåra att komma i. Men när du väl kommit i dem vill du inte ta av dem för det är riktigt grymma fotbollsskor, säger en annan testare.

Ovandelen er gjord i så kallad "Controlskin" och du får faktiskt bra bollkontroll med de här skorna.

- Som anfallare er det her en drömsko! Du får en ekstremt bra touch og har grym känsla för bollen med skorna. Det føles som om, du er en med bolde! Du kommer til at sende op mange spillere på læktaren for at købe korv med denne sko, siger en anden testare.

I nya Predator får du bra fäste med dobbarna, och de fungerar lika bra på både naturgräs och konstgräsplaner. Strumpan effektiviserar kontakten mellan fot och sko, så att du får en känsla av att de smälter samman till en enhet. Desuden gillar testpanelen designen med svart och guld, som får dig att glänsa på planen.

- Jeg synes helt klart, at de her skove er meget dyre! Vil du have en sko, som får dig til at føle dig lige så hurtig og teknisk som Marta og lige så sikker som Lisa Dahlkvist, når hun satte straffene under OS, så skal du absolut køre på disse!

Læs mere: Adidas Predator er tilbage