Så bra är nya löparskon Odyssey React från Nike Image

Så smuk er den nye løbesko Odyssey React fra Nike

Nike React har testet sig selv i våras. Nu er det næste løparsko med den banebrydende dæmpning her! Læs vores test af Odyssey React.

SHOPPA HÄR: Vores udbud af Nike React

Nike React markerede startskuddet for den nye generation af løbesko, som er lette og bæredygtige samtidig med, at de er mjuka og fjädrande.

Odyssey React er den anden skon fra Nike med den helt nye sortens skum og den seneste nyhed i React-familien. Med lovord om en luftigere følelse og en snällare pris var testpanelen förväntansfulla att få snöra på sig den här studsiga dojan. Scrolla ned for at tage del af deras åsikter.

Nike Odyssey ReactSE.jpg

Märke: Nike

Model: Odyssey React

Findes i farverne: Rosa/vit, beige/rosa, svart/vit, svart og grå/svart til damer (men findes også i herremodel)

Rekommenderat pris: 1 295 kronor

Passform: Som normalt når det gælder Nike bør du gå op i en halv størrelse. Passformen i selv skon er normal men sulan er ganska smal, så du med breda fötter hamnar utanför sulan med foten, vilket inte är bekvämt. Tåboxen er også smal og spetsig.

Komfort: Mmm ... Mjuk! Sulan er supermjuk og giver meget kraft og skjuts i steget, virkelig skön! Det gør at den også passer dig som er lidt tyngre og behøver landa mjukt i löpsteget för att inte få ont i knäna, höfterna eller ryggen. Skons plös kramar om foten som en strumpa och skon känns som ett med foten när du är ute och springer.

Fald: 10 mm. Det er et højt drop og sulan er virkelig ekstremt responsiv, fødderne holder sig pigga, også når du springer langt.

Design: Fineste løsparskon testpanel sett! Den lyse glasrosa farve er helt underbar. Og det er sjældent godt med en løbesko, der gerne må væreras som en sneaker. Dog er der en risiko for, at den bliver snavset, før du blinker, hvis du ikke tager hånd om dine sko.

Löpkänsla: Sulan er uden tvekan det som utmärker skon mest. Den ser ikke bare ud som et glas - det føles også som at springa på fluffig mjukglass. En suveræn mängdlöparsko for dig med neutralt löpsteg, perfekt for dig som springer ungefär samma runda varje gång, några kilometer eller runt milen. Mindre bra for dig som behöver en ultralätt intervallsko, eller du som är ute i bushen och behöver extra grepp i ett par trailskor.

Sammanfattning: Den plånboksvenlige version af React Flyknit leverer virkelig på alle punkter. Flexibel og supersnygg løbesko, der giver et jævnt skridt med mange knopper i. Grym! Men vi synes ikke, at ovandelens meshtyg giver en luftigare følelse som utlovat, snarare tvärtom. Valet af neopren i bootiedelen (strumpkragen och plösen) gör att den blir rätt varm efter några kilometer, trots en del lufthål i meshen. Men det er et lille minus på en i øvrigt imponerende løparsko. Den er perfekt til dig, som vil have en stabil kompis på foden, når du er ude og springer dine almindelige rundor, og som desuden vil kunne have din løparsko som sneaker.

LÄS MER: Sann löparglädje i Nike Epic React

LÄS MER: 13 løparshorts til dig, der får lårskav