Så bra är Spartan Sport Wrist HR från Suunto Image

Så smart er Spartan Sport Wrist HR fra Suunto

En klocka som mäter pulsen direkt på armen är smidigt när du springer, simmar eller cyklar. Testpanelet har testet den seneste pulsklockan fra Suunto med håndledsmatning.

Test af: Suunto Spartan Sport Wrist HRsuunto spartan HR Wrist

Märke: Suunto

Model: Spartan Sport Wrist HR

Rekommenderat pris:

Omdöme: Smidig og snygg sportklocka

Testpanelet siger:

Suuntos senaste pulsklocka har en stor lättläst display. Den går at koble til mobilen via bluetooth og har en notisfunktion, som kan sende dig påminnelser under dagen.

- Jeg kan lide, at den er tydelig og detaljeret. Det gør, at du kan måle resultatet på forskellige måder, og det passer til forskellige træningsformer, siger en kille i testpanelet.

Da displayets udseende går at ændre med forskellige urtavler, farver og design er det enkelt at finde et look som passer. Silikonarmbåndet kommer i tre forskellige farver, sidder pænt på håndleddet og er nemt at torka af efter fugt og sved.

- Designet gør, at du uden problemer kan have den til hverdag som en almindelig klokke, men den havde gärna fått vara något mindre, säger en kvinnlig testare.

Storleken, som är lite väl generöst tilltagen, hamnar på minussidan liksom användarvänligheten om du inte är så van vid den här typen av klockor. Den var noget svært at forstå sig på i begyndelsen, men når du vel fået styr på, hvordan den fungerer, er det enkelt at følge dit træningsresultat, og du får bra koll som giver øget motivation til daglig aktivitet.

At klokken er vandtæt er et stort plus, ligesom at den mäter pulsen direkte på håndleden. Testpanelet viste også, at batteriet holder i flere dage uden at skulle lades og lades op igen på bare nogen tid.

- Det er positivt, at du kan stille forskellige typer af løb, såsom løb på bånd, terrängløb eller "almindeligt" løb, i kø for at få det bedste resultat og fakta. Likadant med cykel. Väldigt bra! siger en af testpersonerne.

Hvis du bruger Spartan Sport Wrist fra Suunto, finder du den i sort, rosa og blåt.

LÄS MER: Plussen med pulsträning

LÄS MER: Så vælger du ret pulsklocka