Så här ser Casall ut hösten 2016 Image

Så her ser Casall ud efteråret 2016

Sportigt, kvinnligt och sofistikerat. Casall bjuder på en nedtonad färgpalett och unika detaljer på sina plagg under hösten 2016.

Casalls höstkampanj 2016 går under navnet "It matters" og handler om at alla val du gör, stora som små, påverkar ditt liv. De vil med nye kollektioner hylde selvfortroende, beslutsamhed og selvforverkligande hvor du er i kontrol og gør medvetna val - i din träning men också i livet i stort. Kläderna är sofistikerade med genomtänkta detaljer, där hög kvalité och funktionalitet står i fokus.

Har du hentet inspiration til kollektionen?

- Inspirationen er hentet fra stærke personligheder, som har ønsket at gå deres egen vej for at nå deres mål. Höstens kollektion speglar just detta, medvetenhet i perfekt kombination med den inre styrka och trygghet som kommer från ett liv i balans, säger Josephine Tagesson på Casall.

Berätta lite om färgvalen i kollektionen?

- Den gennemgående färgskalan följer trenden med en mer nedtonad palett. Her er indslag af petrol, khaki og vinrødt. Orange og korall kontrasterer naturtonerne. For dig, der gerne vil have en hjelm og stikke ud i mængden, er der vores skiftesko. Det grafiske mønster indrammer dine bevægelser, og de velplacerede sømme indrammer også kroppsformen på et smickrande sätt. Tyget er hurtigtorkende, komfortabelt og elastisk.

Låter spännande! Hvilke tekniske detaljer klistrer du på i kollektionen?

- Vi har udviklet vores HIT-kollektion yderligere sammenlignet med forgående sække og blandet forskellige materialer for at samspillet mellem materialerne skal give det bedste støtte til kroppens muskler under højintensiv træning, så du som køber plaggen skal kunne maksimere din ydelse.

Et eksempel på, hvordan jeg kan finde den her materialeoptimering?

- HIT Prime tights har et stickat så kallat seamless-material på vaderna för att ge bra kompression och ökad blodcirkulationen där det behövs som mest. Tightsen har også et net i knævecken for øget ventilation og reflextryk, så du skal synas, når du er ude og springer i mørket.

casall
Passar du i Casall? De vänder sig til en konsument som är medveten, stark, passionerad och inte rädd för att utmana sig själv och andra.

Hvilken type træning egner sig bedst til at blive plaget af i Casalls høstkollektion?

- Alle typer træning! Alt fra lavintensiv træning som yoga og pilates, til højintensiv træning som löpning, utomhusträning og cykling.

Hvad kan jeg ikke savne i kollektionen til Casall AW16?

- Höstens kollektion frontas av sju fokustights, alla med sitt unika uttryck och detaljer. Alt fra grafiskt helmönstrat, til David Bowie-inspirerade inslag som meshpaneler i form av blixtar och yogaplagg med fin lyster i ett skönt material. Tights er i dag et etableret livssilsplagg, som afspejler din personlighed og derfor et självklart nyckelpagg för oss!

casall
Gennem hele kollektionen har Casall arbejdet meget med detaljer.

Tips! Spana til eksempel i statement-tightsen Shiny Waist. Her har man valgt diskrete farver til at krydse og løfte tightsen med pæne og smarte detaljer for at få et moderne og skandinavisk look. Et plagg som kommer til at have en given plads også i din basgarderob uden for gymmet.

LÄS MER:Find denrigtige sportsbh fra Casall