Så sköter du om dina kängor från Timberland Image

Så sköter du om dina kängor från Timberland

Et par kängor fra Timberland er et trendigt køb året om! Så her gør du for at tage hånd om dine pæne støvler.

Timberland er mest kendt for sine klassiske, gula kängor. Men at holde dem lige fint gula under hösten, vintern och tidig vår med regn och slask kan vara en riktig utmaning. Derfor er du måske blevet glad, når du har klikket dig ind på et par kängor fra Timberland i modellen 6-inch Premium boot og læst, at de er vandtætte og derfor står emot väta, og til viss del smuts!

- Nubucklædret er imprægneret med silikon i flere omgange og sammen med latexlimmade sömmar og en avancerad ditsättning av mellansulan, en så kallad direct attached constuction, förblir dina fötter torra. Fordelen ved ikke at have unødvendige membraner er, at de er meget bedre, og du får en behagelig miljø for dine fødder, siger Henrik Eriksson, som arbejder på VFC, som ejer Timberland.

Skal jeg alligevel selv imprægnere en kollega?

- Efter et tag kan du gøre det, men ikke når du præcist køber dem. Imprægneringen, som de har, når du køber dem, holder et godt tag, selvfølgelig afhængigt af, hvor meget du bruger dem.

Hvad tænker jeg om mine vinterskor fra Timberland på bedste vis?

- Vardaglig rengøring er altid det bedste. Borsta bort torkad smuts dagligen. Men selv om det silikonebehandlede skind holder smuds væk på en effektiv måde, bliver visse flakser sværere end andre såklart. Hvis du har brugt tøj en hel dag og været varm, så er skoblok i cedertræ at rekommendera, alternativt at lægge i hushållspapper så at skinnfodret får torka i lagom takt för att undvika förhårdningar och att det sedan spricker. At knyta dina kängor hjälper också till att minska slitage på hälkappan och förlänger livslängden avsevärt.

Hvad kan jeg gøre for at få mere ud af mine følelser om, at de er blevet lidt slatne og smutsiga?

- De er jo i grund og botten arbetarkängor, gjorda för tuffa klimat och påfrestningar. Att skölja av sina kängor i ljummet vatten och tvätta rent med anpassad rengöring med jämna mellanrum, eller vid behov, är inget som kängorna mår dåligt av. Mange tror ikke, at man kan blæse ned på dem for at rengøre dem, men det er absolut ingen fare.

TimberlandGe dina Timberland-kängor lite extra kärlek så håller de längre!

3 hurtige spørgsmål om kängorna fra Timberland:

#1. Er kängor fra Timberland vattentäta?

Hvis vi går ud fra den populære model 6-inch Premium Boot, så er svaret ja. Skon är vattentät.

#2. Hvordan er Timberland-skor i størrelse?

Normala i storlek, men med en åtstramande passform. Du med breda fötter kan behöva gå upp en storlek.

#3. Er Timberland-skor varma?

Det beror naturligvis på, hvilken model vi taler om. 6-inch Premium Boot er klassificeret som et par höst- och vinterkängor så de håller värmen. Kombiner med et par raggsockor, hvis du er bange for at grave.

SHOPPA HÄR: Alle vores mærker

LÄS MER: Så tar du hand om olika skomaterial