Så stylar du din crop top Image

Sådan styler du din crop top

De kapade topparna har länge setts på både gymmet, stan och på fest. Men hvad kommer trenden fra, og hvordan matcher jeg den bedst? Better Bodies-grundlæggeren og produkteksperten Donna Brun har svaret!

Nej, en crop top er ikke udelukkende til for dem, der gerne ser magen. Og nej, det er ikke bare for en enkelt kropstype. Better Bodies grundare Donna Bruns har jobbat med og skapat sportmode i flera år och hämtar dagligen inspiration från USA till märkets nya kollektioner. I et interview med Sportamore slår hon död på fördomen om att crop tops bara är till för en viss typ av kroppsform och passar samtidigt på att tipsa om hur du kan maxa looken för att ligga i förkant med trenderna.

Hvad definerer en crop top?

- En crop top er længere end en sportsbh men kortere end en almindelig tröja. Den er oftest kapad nogenstans omkring midjan. Det kan være alt fra længere sportsbh:ar til kapade hoodies, alt räknas, siger Donna Bruns som er grundare av Better Bodies.

Hvorfor er crop tops så populære?

- Crop tops har været trendigt i flere omgange, men det er altid baseret på hvordan høj midja som er aktuelt. Når midjorna kryper uppåt följer topparna samma mönster. Hvis midjan er lav, bliver toppene længere i modellerne.

Hvordan skal jeg style min crop top?

- Det er vigtigt at kende din krop og vide, hvad du kender dig fin og stærk i. Crop tops er ikke bare til for de supervältränade kropparna. De kan styles til at passe alle kropstyper. Nyckeln är att du ska ha ett par byxor eller tights som når upp till den smalaste delen av midjan. Matcha det med en crop top, som slutter præcist ovenpå byxlinningen, så du udelukkende viser en lille springa hud mellem plaggen. Den her looken får også din midja til at se smalare ut og ger dig en timglasfigur.

Hvordan kan jeg style min crop top, hvis jeg ikke er villig til at vise magen?

- Du kan altid have et stramt linne under eller en længere sportsbh afhængig af, hvor kort din top er. Det handler ikke om, at du skal være nøgen uden snarere at markere vores naturlige midja. Et smart trick til at skabe en timglasfigur, men samtidig ikke føle sig forladt, er at vælge en løsere top, som du knyter i midjan, præcis hvor tightsen eller byxorna med høj midja stopper.

Crop tops Better BodiesLad midjan på byxorna avgöra hur lång eller kort crop top du ska ha. Ju högre midja, desto kortare tröja!

Jeg har korte hættetrøjer, som slutter ovenpå bysten, hvordan skal jeg style dem?

- Stilen er hentet fra gamle attilar fra forr i tiden. Det er egentlig en plagg, som er tænkt at have under dansuppvärmningen där du behöver värma armarna utan att ha för mycket plagg på själva kroppen. Återigen passar den bäst till ett par byxor eller tights med hög midja och ett tight linne eller längre sport-bh under. Den looken och lager på lager-funktionen ger dig en markerad midja och breda axlar.

Kan jeg træna i en crop top?

- Selvklart! Den her stilen er som gjord for både træning og til vardags!

Hvilket materiale bruger vi i crop tops?

- Der er masser af marteriale på crop tops. Det mest almindelige, jeg vil sige, er, at det er et superbekvemt materiale, som følger kroppen på en skøn måde, samt bomuldsmateriale.

Hvordan kommer trenden til at se ud?

- Som jeg kan se det, er crop tops her for at stoppe, så lange midjorna er så høje, som de er i dag. Höga midjor och kapade tröjor är som bröd och smör, ingen går utan den andra!

SHOPPA HÄR: Alle vores crop toppe

LÄS MER: Säsongens nya sneakers från Kari Traa