Så stylar du dina sneakers Image

Sådan styler du dine sneakers

At sneakers passer til et sporty outfit vet du redan - men visste du at de blir som allra snyggast till en dressad look? Stylisten Jennifer Hedlund guider dig på rette vej.

Våren er her, gatorna søder og det er dags at købe et par sneakers. Efter vinterns dressede kängor kan et par sneakers kännas lite väl lediga och avslappnade, men de funkar faktiskt till nästan allt.

Hvad synes du er det ultimative outfit at bære til sneakers?

- Jeg kan tro, at det er svært at bryde et skræddersyet look med et par højttalere. Du kan for eksempel style med en løs skjorte og en boxig kavaj sammen med et par kostymbrallor toppet med et par sneakers. Perfekt, siger stylisten Jennifer Hedlund, moderedaktør på VeckoRevyn.

Hvor mange par sneakers synes du "behövs" i skovarderoben?

- Hvis du har et par neutrale sneakers, er det langt. De kan du bruge i vardagen sammen med jeans og en stickad tröja, til kostymen for mødet og til klänningen for middagen.

Hvilke modeller og farver synes du er bedst i vores?

- Jeg tror stenhårt på sneakers med tjocka sulor. Ju mer rejäla desto hetare i vår!

Hvordan gør du for at dine sneakers skal holde så længe som muligt?

- Det beror på hvilket materiale de er i, men mine mockasneakers imprægnerer mig, mine tygskor vasker mig i maskinen og mine vita vardagssneakers torkar jag av med en fuktig trasa efter varje användning.

Hvor trendy kommer det til at være med tygskor i sommer?

- Tygskorna är lite av ett nyckelplagg, de håller varje säsong och är en del av den svenska sommaren. Også den her sommer kommer de stå opradade overst på skohyllorna i butikerna.

Hvilke sneakers ville du klikke hjem på Sportamore?

- Jeg skulle endnu gå på et par klassikere i sort, som Adidas originals Stan Smith. De funkar till allt och är ett hållbart alternativ om du inte vill springa och köpa nya sneakers så ofta.

jennifer hedlund
Stilsäkra stylisten Jennifer Hedlund.