Så tar du hand om dina gummistövlar Image

Så tager du hånd om dine gummistøvler

Varma och torra fötter är ett måste för att hålla humöret uppe i höstrusket. Vi ved, hvordan du sköter om dina gummistövlar på bästa sätt.

En gummistøvle er ikke bare funktionel, men også en snygg og trendig under höstens regniga dagar. Derfor gælder det om at tage hånd om dem på bedste vis, så at de holder sig fin under lang tid. Peter Lindblom på Tretorn forklarer, hvordan du enkelt øger bæredygtigheden på dine gummistøvler.

Hvordan skal jeg gøre rent mine gummistövlar på bedste måde?

- Rengør stövlarna i ljummet vatten med ett milt rengöringsmedel och en mjuk svamp. Smörj sedan med ett anpassat smörjmedel om du vill återställa en ren, fin yta och lyster. Nogle midler giver også en vis UV-beskyttelse. Ved at lægge et smøremiddel på kommer du aldrig i direkte kontakt med støvet, hvilket gør det lettere at spole af og holde rent, siger Peter Lindblom, chef for produkt og R&D på Tretorn.

Var og hvordan skal jeg forvara dem?

- Stövlar ska förvaras så de inte blir utsatta för direkt solljus och hög värme. De skal heller aldrig forvaras vikta.

Findes der noget, som jeg absolut ikke skal gøre med mine gummistøvler?

- Brug ikke for hårda borstar eller for starka rengöringsmedel när du sköter om din stövel eftersom det kan nöta på gummit och göra att stövelns hållbarhet försämras. Du skal heller ikke torka stövlarna i för hög värme. Lad de i stedet torka upp och ned, speciellt om de även är fuktiga inuti, eftersom kall fukt sjunker.

Hvad er det, der kendetegner Tretorns gummistøvler?

- En Tretorn-stövel lovar att du får en välbyggd stövel med bra stabilitet och hög komfort. Vi har et bredt sortiment, der retter sig mod forskellige syner og aktiviteter, så uanset om du skal ud og vandre eller bare have dine stövlar til vardags så har vi bra modeller for det. Var du än är eller vad än du ska göra så kommer du vara komfortabelt torr och ha en behaglig känsla i ett par Tretorn-stövlar.

Hos os finder du et stort udvalg af høje og lave gummistøvler til både voksne og børn, herunder et bredt sortiment fra Tretorn.

LÄS MER: Vi har testet Tretorns mange gummistøvler

LÄSMER: Hunter eller Tretorn - hvilke gummistøvler vælger du i høst?