Så tränar nya Blacc-modellen Marvin Tay Image

Så træner nye Blacc-modeller Marvin Tay

Häcklöparen Marvin Tay er i meningsløs god form. Så her træner han en vanlig vecka.

Marvin Tay holder på med friidrott på elitnivå och tävlar för Spårvägen friidrottsklubb i Stockholm. Den gren, han er specialiseret i, er 110 meter høj. Nu er han også ny model for klädmärket Blacc.

Hvordan træner du en almindelig uge?

- Eftersom jeg satsar på friidrott lägger jag ganska mycket tid på min träning. Under uppbyggnadsperioden tränar vi som allra mest och tuffast och då blir det träning sex dagar i veckan och dubbla träningspass på en dag kan förekomma. Under tävlingsperioden tränar vi inte lika hårt, utan då är det mer fokus på att kunna prestera och leverera bra resultat. En almindelig uge kan bestå af to pass styrketræning og tre löpningspass då vi tränar sprint, uthållighet samt löpteknik. Desuden har vi et træningspas med fokus på spænding, så vi til eksempel gør eksplosive hop, siger Marvin Tay.

Hvordan motiverer du dig til at træne så meget?

- At jeg konstant stræber efter at udfordre mig selv. Jeg har et mål om at blive så god, som jeg nogensinde kan blive. Alle mennesker har forskellige forudsætninger, hvad angår fysik, så man kan bare gå ud fra sig selv, og derfor føles det som et rimeligt mål. Eftersom jeg forlod Malmø til fordel for Stockholm for at tage min idrætskarriere til nye højder, føles det som om, at jeg bliver ofte påmind om mit mål bare gennem at befinde mig i Stockholm, siger Marvin Tay, som fortæller, at han er født og opvokset i Rosengård i Malmø og har oprindelse fra Ghana i Västafrika.

Hvad gør du, hvis du ikke har lyst til at træne?

- Det er väldigt sällan en sådan dag uppstår, eftersom jag har gjort det til en daglig rutin att träna. Självklart förekommer sådana dagar ibland, och då brukar jag köra alternativ träning. Jeg træner på en anderledes måde mod hvad jeg bruger, men som stadig opfylder målet med træningspasset.

Hvad har du for træningsmål i høst?

- Målet er at være i bedre form, end hvad jeg var sidste år, og dermed kunne hæve min basnivå, så at jeg kan fortsætte med at udvikle mig til at blive "Super-Marvin"!

marvin tay
Følg den her snabba killen på Instagram @Marvin.Tay.

Vem är din träningsförebild?


- Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg ingen træningsbilleder som for eksempel Zlatan, Rafael Nadal eller Usain Bolt, som visse andre har. Jeg synes, at det er svært kun at blive inspireret af et resultat, i stedet får jeg inspiration fra den "almindelige" person, som harvar i gymmet eller er ude og gnuggar i løparslingan, som jeg kan se arbejder hårdt for at opnå sit mål. Det kan være lidt svært at forklare, men jeg går ud fra den indre kamp, som jeg tror, at hvert individ har.

Hvordan føles det at være model for Blacc?

- At være model for Blacc er blandt det roligste, jeg har været med om som model, det var virkelig en herlig energi fra hele teamet. Det var en kombination af nød og alvor, og det tror jeg, at billederne afspejler. Det går at træne på alvor og have roligt samtidigt, det går oftest hånd i hånd, også om det kan være svært at tro for vissa.

Hvilke plagg fra Blacc-kollektionen har du mest lyst til?

- Jeg ville virkelig den lidt tunnare långärmade tröjan jag fick bära. Den havde en superb pasform og materialet var helt fantastisk mjukt. Sedan föll jag verkligen för den blå västen, den var helt galet snygg!

marvin
Blacc er kendt for sine smukke træningsklæder til kvinder, men herrekollektionen, som er god til både løb og træning, er ekstremt stærk i efteråret.

LÄS MER: Ja! Vi har fået nyheder fra Blacc