Så tränar Sportamore-modellen Johan Image

Så træner Sportamore-modellen Johan

Måske kender du igen Johan Lindqvist som model her på Sportamore? Når han ikke står foran kameraet, finder du ham troligen i en CrossFitbox. Så her er hans træningsudstyr helt i top.

Johan Lindqvist er ikke bare model, han er også PT, stuntman og CrossFitatlet. For Sportamore magazines läsare avslöjar han alla sina träningshemligheter.

Hvordan træner du en almindelig uge?

- Jeg træner ungefär tio pass i veckan. Det låter kanske mycket men jag har två vilodagar och vissa av mina pass är återhämtningspass då jag sitter på airbiken i 45 minuter och trampar i lugnt tempo, så långsamt att jag kan kolla på en serie samtidigt. Lige nu ligger mit træningsfokus på CrossFit, så det er meget olympisk løft, gymnastik og wodar, fortæller Johan Lindqvist, som har en inspirerende Instagram-konto.

Hvad har du for træningsmål til efteråret?

- Et af mine mål med efteråret nådde jeg allerede i helgen som gik, da jeg tävlade i CrossFit på Solid fitness challenge på Stockholm stadion. Næste mål er konkurrencen Roslagen open i begyndelsen af november, og jeg siktar på en topp 15-placering.

johanSå her er vi vana at se honom!

Hvordan træner du for at undgå skader i dit job som stuntman?

- Det meste har jeg takket min baggrund som gymnast, hvor jeg har fået i det meste med faldteknik og kropskännedom. Efter gymnastikken blev det mere træning i form af parkour, freerunning og tricking, som jeg også træner i dag. Jeg tackar bara ja till de jobb som jag känner att jag behärskar, än så länge har jag inte behövt tacka nej någon gång förutom en gång då det var en grej med bilkörning.

Du virker meget funktionel, er det nogen øvelse, du gør bare for at se kraniet?

- Det meste, jeg gør, er nu CrossFiten, og jeg har et program, som jeg følger. Det er lavet af en person, der hedder Blaine McConnell. Men jeg kan sige, at jeg gør lidt ekstra biceps curls og magträning!

Hvad er dit bedste træningstip til Sportamore magazines läsare?

- Find rolig træning! Uanset om du ønsker at springe, klatre eller bokse, er det vigtigt at finde det, der er så roligt, at du vil fortsætte med at gøre det. Desuden er det vigtigt at have et mål med træningen, stort som lille.

Hvad klikkede du senest på fra Sportamore?

- Et par rigtig grymma Nike Metcon 2 och ett linne från Wyte.

johan lindqvistPsst! Vil du se Johan Lindqvists stunt? Her er hans show reel og her er hans tricking reel.

LÄS MER: Vi har testet CrossFit Nano 6.0