Sandaler att vandra i Image

Sandaler at vandra i

Køb et par sandaler, som går at bruge overallt! Her er tre modeller til mænd, som passer godt uanset om du er på stranden, i stan eller i skogen.

Glöm gamla hårda och platta sandaler som skaver och tröttar ut fötterna. Nye sandaler er opbyggede, bekväma og gjorda i praktiska material.

- Vores sandaler er alle lavet for at give så god komfort som muligt og for at kunne bruges på flere forskellige måder. Mange modeller er så gode, at du uden problemer kan gå langt i dem og endda traska i lidt dårligere terræn, fordi fästet er så godt, siger Peter Granbom på Merell, og fortsætter:

- Multifunktionen er vigtig for mange, den bliver meget praktisk. Hvis du desuden tager hånd om dine sandaler, gør dem rent med en mild tvållösning, når de er smutsiga og ser til, at de torkar ordentligt, kan du have sandalerna i flera säsonger.

Får jeg strumpor i sandalerna?

- Det synes jeg absolut. Sandaler er meget praktiske. Hvis du har noget, der varmer lidt, skal du definitivt tage på strumpor.

Tre grymme sandaler til ham

sandaler

Merell Kabarra Cabriolet. Ordinarie pris 799 kroner.

- En smidig sportsandal som er väldigt bekväm. Sulan ger bra grepp och många uppskattar att hälremmen går att ta loss.

sandaler

Merell Capra Rapid Sandal. Ordinarie pris 949 kroner.

- Ännu stabilare och tåligare. Capra kan du bruge til det meste, eftersom den er rejäl, samtidigt som den er sval och lätt.

sandalerMerell Capra hurtig sigte. Ordinarie pris 1095 kroner.

- Det her er en rigtig hikesandal som beskytter tårna og går at snöra men är sval och skön eftersom hälen är fri. Foten stabiliseras också av en bra uppbyggd mellansula. Med den her er det bare at ge sig af!

LÄS MER: 3 sandaler til hende

LÄS MER: Skorna du ska satsa på sommaren 2016

LÄS MER: Vårens stora löparskotest