Säsongens löparnyheter från Blacc 2019 Image

Sæsonens løparnyheder fra Blacc 2019

Äntligen! Blacc slæber nye løbesko i sæsonens farver. Her er hvad der er nyt for i år.

Vecka för vecka blir vädret bara bättre och bättre. Det vil vi fira med lite fräscha färger på våra löparkläder. Blaccs produktekspert Lovisa Greisz elsker vores nye favoritter fra mærkets seneste kollektion, som passer til det herlige vejr.

- Det store på Blacc for sæsonen er, at vi vil våga använda färg. Hele vores kollektion er som en sprudlende farvepalette af forskellige nuancer med en underliggande ljushet. Man kan sige, at vi blandar färgglatt med jordnära, siger Lovisa Greisz.

En snygg outfit piggar alltid upp, men trots en helt ny färgställning att älska är det inte bara det som utmärker vårens löparmode. I år er det også stort fokus omkring fuktion.

- I vores kommer vi til at få se snygga kläder som också fyller en funktion. For eksempel kompressionsdragter, længere skaljakker, body suits og toppe med eksponerede rygstykker. Det findes også meget teknisk i trenderna just nu, som supporttape, stora reflexer och skräddarsydda detaljer.

Färgglada toppar

Hvis du har testet træningstøj fra Blacc tidligere, kan du sikkert genkende mange af de godbidder, der triller ind med nye farver i vores sortiment.

- Foul Tee og Turmalin Tank er to nyheder, som er tænkt til löpning. T-shirten Foul følger trenden med store reflekstejper både fram og bak mens Turmalin er en linne som har en fin, åben bagside. Begge er lavet i funktionsmateriale som ogas når du træner.

Foul TeeMed Foul Tee kan du ikke tage miste på i spåret, hverken midt på lyse dagen eller når det mørknat. Udover at trøjen findes i to flotte farver, blå og rød, så har den også refleksremsor på ryg og framsida. Rekommenderat pris 299 kronor.

Turmalin Tank lilaTurmalin Tank kommer garanteret til at blive en favorit, når vores slår om til sommer. Ved at forlade ryggen bar tilbyder den skøn ventilation og et uppskattad design på en og samme gang. Linnet kommer i to farver, lila og blå. Rekommenderat pris 249 kronor.

Måsta ha-tightsen

Trods mange favoritter i Blaccs nye kollektion vil Lovisa Greisz uppmärksamma två plagg som hon själv fastnat lite extra för.

- Jeg skulle virkelig gerne slå et slag for Tulip Pants, som er en superbra, stretchig overdragsbyxa og Lava tights, som giver herlig kompression og som har sømmene på de rette pladserna for at smickra figuren.

Tulip PantsStilren træningsbyxa i tunt funktionsmateriale med dragsko og resår i midjan som giver optimal pasform. Tulip Pants har også sidofickor med dragkedja og trendiga reflexdetaljer samt mudd i bensluten. Rekommenderat pris 349 kronor.

Lava tightsUdover et superfedt design er Lava Tights sydda i et stærkt kompressionsmateriale, som hjælper dig med at præstere til og med under de mest højintensive pas. Bagpå er der refleksdetaljer og i midten en dragsko, som holder tightsen på plads. Rekommenderat pris 399 kronor.

SHOPPA HÄR: Löparutrustning

LÄS MER: Nyt at købe fra Hoka One One

LÄSMER: Säg hej till Asics pastellfärgade löparskor