Simon Skölds selfietips Image

Simon Skölds selvtips

MMA-kæmperen Simon Sköld fortæller om smeknamnnet som förföljer honom, vem han helst vill möta i ringen och vilken selfie som egentligen är bäst på gymmet.

Hvor ofte vasker du dine træningskläder?

- Hver dag træner jeg aldrig i brugte tøj. De seneste år har jeg været sponsoreret, så jeg har sjukt meget tøj, men innan det körde jeg i använda grejer, siger Simon Sköld.

Hvad gør du på gymmet, når ingen ser dig?

- Da speglar jag mig försöker få till coola poser, haha.

Hvor vigtigt er fåfængan som drivkraft for din træning?

- Ikke alt længere, men den var jättestor, da jeg var yngre. Det vigtige nu er at være bra, ikke snygg. Hvis du er hård og bliver hård, så kommer musklerne også.

Hvad er den bedste måde at træne sig selv på?

- Det må være den i bar overkropp i spegeln. Den er fin.

Du skal snart blive far, hvordan kommer du til at forklare, hvad MMA er for dit barn?

- At det er en sport, som du ikke får lov til at dyrke et år i klubben, når du har nået en vis alder. Det er en regel i samfundet præcis som at du ikke får køre bil, før du er tilstrækkeligt mogen.

Hvem vil du helst møde i buren?

- Jeg skulle gerne møde Nicklas Bäckström igen, som jeg tabte min første kamp imod. Det var lige meget, men nu skulle jeg tage ham.

Beskriv din klædestil, når du træner!

- Jeg har altid tights, og for at glide i dem, har jeg lange tights, som er beskyttede.

Hvad siger du til dem, der synes, at MMA er et organiseret barslagsmål mellem to havnakna snubbar?

- Jeg plejer at spørge om de kan reglerne, hvordan du gør om du vil gå en kamp. Det plejer at vise sig, at okunskapen är stor. Åsikterna är oftast helt känsomässiga. Med fakta er det let at argumentere, skaderisken er ikke større end andre sportsgrene, det er organiseret og sikkert. Ser du en hel galla og ikke bare knockarna i ett sammandrag märker du också vilken bra stämning det är mellan deltagarna.

Hvad er du virkelig stolt af?

- Jeg har en grym evne til at huske filmreplikker fra film, jeg synes om.

Simon om sine forskellige kunstnernavne i MMA gennem årene

The Anaconda:

- Du får det navn, du ikke vil have, i begyndelsen af min karriere trænede vi et greb, der hedder "the anaconda choke", og jeg fik virkelig ikke til det. Da begyndte mine træningskompisar kalla mig The Anaconda så klart och det hängde med in i buren till första matchen.

Toyboy:

- Det var nogen tidning som kallade mig Camillas (Läckberg reds.anm) toyboy när vi precis blivit ihop. Så drev jeg med det og trykkede op t-shirts til min polare, hvor det stod "Team Toyboy" som de havde på min næste kamp. Det var kul då men nu känns det sådär.

The Gentleman:

- Det var Camillas idé og jeg gillade det direkte. Det känns mer passande nu, jag har inga planer på att byta.

dipsLäs en längre intervju med Simon Sköld här och kolla in hans träningstips här.