Skaljackan från Peak Performance som testaren älskar Image

Skaljakke fra Peak Performance som testaren elsker

Mondo Jacket fra Peak Performance er en Gore-Tex-jakke, der føles let og följsam samt har en mængde smarte detaljer. Hvis du bruger den kraftige type, er det den rigtige skaljakke til dig.

For en tid siden efterlyste vi testare til Peak Performance. Vi ved, at vores kunder er de bedste testpersoner af alle. Den som vann tävlingen heter Malin Forsberg och hon bestämde sig för att testa Mondo Jacket, en vind- och vattentät jacka som passar för alla typer av utomhusaktiviteter, som vandring och klättring. Her er Malin Forsbergs recension af jackan.

Malin ForsbergSportamore-kunden Malin Forsberg har testet Peak Performance-skaljakken Mondo Jacket.

Test af: Mondo jakke, Peak Performance

Mondo jacket

Rekommenderat pris: 4 995 kronor

Testaren Malin Forsberg tycker till:

Passform: Jackan er normal i størrelsen, ganska rak i modellen och går lite längre ner baktill än där fram. Jackan er meget følsom og er rummelig, uden at det føles stort. Jeg elsker hvordan jackan sidder og luvan er fantastisk! Man stiller sig i den via en dragsko baktill i stället för på sidorna och den formar sig skönt runt ansiktet. Luvan har en lille blød skærm, som beskytter mod regn. Eftersom kragen på jackan går ganska högt upp får du en perfekt skyddad vy och inget som stramar åt eller känns som att det ska regna in. Det går også at udvide vidden på hovedet, så du kan trække den over en hjelm. Jackan er lidt længere end tidligere modeller, men du kan enkelt dra ihop den med de diskreta dragskorna på sidorna. Drar man ihop den sitter den som en "vanlig jacka" utan att kännas bylsig i nederkanten. Et stort plus!

Materiale: Jackan er meget let sammenlignet med mine tidligere jackor fra Peak Performance. Materialet er meget let at håndtere for at få den kapacitet, den har. Selvom den er tynd, kan man mærke, at materialet er robust og robust. Jeg har testet jackan i skov og mark uden at være specielt forsiktig, men det syns alligevel ikke en skråma på jackan og smutsen torkas lätt av. Du behøver ikke tænke dig om, når du bruger jackan, for den tåler det meste.

Temperatur: Jeg har prøvet jackan i både aftenssol og uden sol uden at mærke nogen forskel, jackan reglerade temperaturskillnaden bra och håller kroppsvärmen när det blir kyligare. Ved køligere klima bør du ha något värmande under, som med alla skaljackor.

Komfort: Perfekt! Jackan har alt, hvad jeg søger. Fickor med bra plats, innerficka i nederkant, skön luva och följsamt material.

Det bedste med jackan: Alla smarta detaljer! Som at ärmslutets insida fortsätter en bit nedanför kardborren och formar sig efter handen ,vilket gjorde komforten mycket behaglig. Jeg synes om innerfickans placering ved jackans slut istället för bröstet där den vanligtvis brukar placeras. Luvan, som jeg nämnt tidigare. Og det faktum at fåorna på framsidorna är rymliga och bra placerade.

Det bedste med jackan: Jeg får sige prisen. Jeg tror mange vælger bort denne fantastiske jacka på grund af det. Jackan i sig ser jeg intet negativt med.

Sammanfattning:

Det her er en skaljacka for dig, som vil have det allerbedst. Jeg har brugt den ved cykling, vandring og til hverdag, og den har opfyldt alle mine krav.

Den er ekstremt funktionel og har alt, hvad man kan ønske sig, blandt andet 28 millimeter regnpelare og høj andingsförmåga (RET <6) men det gør, at prislappen bliver lidt højere. Af egen erfaring som nybörjare är ett lätt att se förbi detaljer och fastna på priset.

Mondo Jacket er ret værdifuld for dig, som vil satse på kvalitet, og jeg er meget tilfreds med den, trods at jeg kan være ganske petig på bare jackor. Det er min nye favorit!

mondo"Jeg er glad for at få ha medverka i testet och jag är mer än nöjd med denna jacka!" siger Malin Forsberg.

SHOPPA HÄR: Vores udvalg af skaljakker til hele familien

LÆS MER: 5 bedste sportstøj-nyheder fra Peak Performance