Skillnaderna mellan Birkenstocks tofflor Image

Skillnaderna mellan Birkenstocks tofflor

Birkenstocks tofflor er mange af vores favoritter. De klassiske tofflorna bliver aldrig omoderne, men har du koll på hvad der adskiller de forskellige modellerna åt?

Toffel-trenden fortsætter. De stilrene tofflorna älskas av människor i alla åldrar och bärs både hemma och på stan. Birkenstock er for tofflor hvad Converse er for tygsneakers, et klassisk mærke som altid fungerer.

- Jeg tror, at grunden til Birkenstock-tofflornas popularitet ligger i, at de er så skøre at have på sig, og at de har bra kvalitet. Det er tidløs toffla eller sandal, som fungerer til så meget, siger Viktor Petersén på Birkenstock.

Redan shoppingsugen? Her finder du alle vores tofflor og sandaler fra Birkenstock.

Hvor længe holder et par Birkenstocktofflor?

- Det afhænger af, hvor meget du bruger dem og til hvad. Nogle har deres tofflor indendørs og bruger dem da i 15 år eller mere. Hvis du bruger dine tofflor meget udendørs, så holder de mindst tre år, men det beror som sagt på brugen.

Hvorfor har mange toffelmodeller to remmar over foten?

- Det er for at give stabilitet. Det gør, at tofflorna bare kanras på to ställen så at du kan tilpasse passformen efter bare din fot.

Hvordan er Birkenstock i størrelse?

- Udgå fra din normale fotostørrelse. Da det er en toffla, vil du have lidt plads ved hulen og tårna, så du ikke fotograferer udenfor. Når du tager et billede, skal du sørge for, at hulfoten får den rigtige størrelse. Birkenstock tilbyder billeder i to forskellige størrelser: slank og normal. På slim er hele fotobåndet lidt smallere, du får prova dig fram till vilken läst som passar dig och dina fötter bäst.

Hvilken toffla fra Birkenstock skal man have?

Birkenstock Arizona Slim

birkenstock

- Det her er en af vores mest solgte tofflor. Ovandelen består af birkoflor som er letskött och slittåligt och toffelns läst av den smalare modellen. Arizona Slim har en klassisk fotografi og passer til en ret aktiv person, som er ude og går meget, siger Viktor Petersén.

Birkenstock Arizona Soft

birkenstock

- Det her er også en af vores mest populære modeller. Ovandelen består af birkoflor, altså syntetskinn, og fotbädden är mjuk. I sulan ligger en ekstra stor latex, som giver den mere komfort og mange uppskattar at den här modellen är just mjuk och skön att gå i. Det här är en ergonomisk sandal att ha på kontoret eller hemma, men den kan även användas utomhus.

Birkenstock Arizona Habana

birkenstock

- Den her model har en klassisk fotbädd och ovansidan är tillverkad i läder med oljat skinn på ovansidan. Det gør, at det bliver et levende materiale. En toffel for den bevidste kunde, som vil have en skøn udendørshustoffel.

Birkenstock Gizeh

birkenstock

- Det her er en smuk, ergonomisk sommersandal, som har en lille tådelare. Den har samme ortopediska fotbädd som andra tofflor men kommer enbart med normal läst. Det beror på, at toffeln tenderar at bli lite för smal om lästen är smal.

SHOPPA HÄR: Alle tofflor fra Birkenstock!

Så sköter du om dina Birkenstock-sandaler

  • Ogvik at stille dem for varmt eller i direkte solljus.
  • Undvik at bære dem i sand eller få saltvand på dem.
  • Brug ikke kemikalier, uden at rengøre dem i stedet med en fuktig trasa.
  • Ovandel i läder mår bra av att smörjas med fett och ovandel i nubuckläder kan med fördel impregneras.
  • For at tage hånd om korksulan på bedste måde har Birkenstock taget fram limmet Korklife. När ytan på korken blir matt kan du stryka på ett lager lim, det gör att korken binds ihop och förhindrar att den torkar ut och spricker.

LÄS MER: 3 tips som håller din träskor fräscha