Skillnaderna mellan Heads dräkter för crawl och triathlon Image

Skillnaderna mellan Heads dräkter för crawl och triathlon

Uanset hvilken type åbent vand-simulering du laver, har Head den rette vandkraft! Her er en guide til dig, der crawler eller tävlar i triathlon och vill hitta rätt dräkt för just dig.

Head har træningsredskaber til alle typer vandaktiviteter. Att hitta rätt dräkt kan vara något av en djungel, eftersom de olika dräkterna har olika fördelar. Her får du veta allt du behöver för att köpa en våtdräkt för crawling och triathlon.

LÄS MER: Guide: Find det rette træk til swimrun fra Head

Cykeltræning til crawl og triatlon

Tricomp Shell 3.2.2

Skillnaderna mellan Heads dräkter för crawl och triathlonTricomp Shell 3.2.2 findes i herre- og dammodel. Ordinarie pris 2.695 kroner.

Hvad er det? Tricomp Shell 3.2.2 er en tunn og meget smidig dragt, der passer til både crawl og brystsim i åbent vand, samt når du skal tävla i triathlon eller duathlon. Afsnit 3.2.2 er beregnet til, at træet skal bestå af tre millimeter neopren, mens neoprenet på armene og akslerne udelukkende er to millimeter tykt, for at give maksimal bevægelighed. Træet er udrustet med en nanoglide-yta, som reducerer modstanden i vandet. På underarmene er der paneler, som giver bra grepp i armtagen. Forsedd med dragkedja bak som går nedifrån och upp.

For vem: - Det her er en fleksibel og tunn dräkt som du kan simma både bröstsim och frisim i. I og med at den er lite tunnare får du ikke lika högt vattenläge i den, det vill säga att du inte flyter lika bra i den som med en tjockare dräkt, men du får fortfarande mycket hjälp både när du ska crawla och simma bröstsim, säger Christian Lindeberg på Head.

Tricomp Skin 4.3.2

Skillnaderna mellan Heads dräkter för crawl och triathlonTricomp Skin 4.3.2 findes i herrmodell og dammodell, ordinær pris 3 295 kroner.

Vad: Her får du et smidigt og behageligt produkt, der egner sig til både træning og konkurrence. I denne får du ekstra bra flytkraft tack vare att frontpartiet på dräkten är tillverkad i fyra millimeter tjockt neopren. Baksidan består af neopren som er tre millimeter tykt og rundt armar og aksler er neoprenet enbart två millimeter tunt, för att du ska kunna ta ut rörelserna ordentligt. Paneler på armene giver dig bra grepp i armtagen og nanoglide-ytan over hela dräkten minskar motståndet i vattnet. Forsedd med dragkedja bak som går nedifrån och upp. Findes i både dam-, herr- og juniorstorlekar.

For vem: - Det her er et instegsdrækt for dig, som vil begynde med crawling og triatlon. Den giver et godt vandläge, som giver dig hjælp i crawlet og god vandkontakt i bensparkarna. Glideskindsbelægningen er minimal med modstand i vandet. Den her dräkten ger dig mycket för pengarna, säger Christian Lindeberg på Head.

Tricomp 15 5.3.2

Skillnaderna mellan Heads dräkter för crawl och triathlonTricomp 15 5.3.2 findes i herremodel og dammodel, ordinær pris 4.295 kroner.

Hvad: Hovedets mest populære træk! Med Tricomp 15 5.3.2 får du et træk, som både er fleksibelt og giver dig meget flytkraft. Træet er fremstillet i neopren og forsynet med nanoglide-yta, som reducerer vandmodstanden, når du simulerer. På frontpartiet er neoprentjockleken fem millimeter, noget som både giver dig meget flytkraft og som også er varmeisolerende. På ryggen er neoprenet tre millimeter tjockt, mens det runt armar och axlar enbart är 1,5 millimeter. Dragkedja på ryggen som går nedifrån och upp samt paneler på underarmarna, som maximerar effekten av dina armtag. Findes i både dam- og herrstorlekar.

For vem: - Dig som vill ha ett optimalt vattenläge för crawl och frisim, minimalt motstånd i vattnet och maximal rörelsefrihet i axelpartiet. Det her er en drøm for dig, der vil lægge lidt mere penge på vandet og som regelmæssigt simulerer i åbent vand eller æder dig til triatlon, siger Christian Lindeberg på Head.

Black Marlin 4.3.1,5

Skillnaderna mellan Heads dräkter för crawl och triathlonBlack Marlin 4.3.1,5 findes i herre- og dammodel til en almindelig pris på 6.295 kroner. Dækslet findes også i en begrænset udgave til en normalpris på 6.595 kroner.

Vad: En hurtig konkurrence! Black Marlin 4.3.1,5 er Heads mest avancerede våtdræft, fremstillet i neopren med nanoglide-yta, som mindsker modstanden i vandet. Træet er fremstillet med kompression rundt om torsonen, hvilket forbedrer højdestabiliteten og minimerer luft- og vandindholdet i svanken. Framsiden af dräkten består af fire millimeter neopren med så kallad air cell-panel, som gør at du flyver ekstra bra og får ett optimalt vattenläge för din simning. På ryggen er neoprenet tre millimeter og runt armar och axlar är tjockleken 1,5 millimeter, för att ge bästa möjliga rörelsefrihet när du simmar. Dragkedjan på ryggen går opifrån och ned, det gør dels at växlingen går hurtigere i triathlon och ger en säkrare tillslutning. Finns i både dam- og herrstorlekar.

For vem: - Dig som vill ha ett optimalt vattenläge och maximal rörelsefrihet i armtagen och som tycker om att simma långlopp i öppet vatten eller som tävlar i triathlon eller duathlon. Det her er den Head-dräkt, som giver mest støtte til bålen, tack vare kompressionen. Det er en stram skure for at minimere vandintaget, siger Christian Lindeberg fra Head.

LÄS MER: Pak det her til Vansbrosimningen