Därför är ett par sneakers från Fila det stilsäkra valet i sommar Image

Derfor er et par sneakers fra Fila det stilsikre valg i sommer

Sneakers er livet - ja, det synes vi på Sportamore i alle efterår. Helst vil vi spatsera runt i ett par Fila-sneakers för dam. Se sæsonens hotteste modeller!

Skal du købe et par hvide sneakers til din mor i år? Vælg Fila! Hvorfor? De er pæne, cool og smukke! Faller dit valg på Fila vet du at du får komfort og stil i en og samme sko. Det er aldrig godt med et par vita chunky sneakers som doftar 90-tal.

SHOPPA DIREKT: Fila sneakers

Fra italienske alper til gator i Sverige

Fila grundandes redan 1911 av två italienska bröder, som då designade mestadels underkläder för invånarna i de italienska alperna. I 1970'erne begyndte man at lave sportsbeklædning, og de store navne på markedet var [[Björn Borg]] og Ingemar Stenmark. I dag er de blandt de største mærker inden for sportstøj, og 90-talsstilen hænger i og genomsyrar alle Filas tøj og skor. Du, som er født i 80'erne, ved sikkert, at Fila var et af de absolut sejeste mærker, du kunne have på et par sneakers eller en sweatshirt (gerne med stort tryk over hele brystet) - og i dag er det igen sådan!

fila strada lowStrada Low er en par vita chunky sneakers med rund form og bred snørring. Den klassiske Filaloggan (rød og blå) ser både på plösen, på sidan och på hälen av skon. I de her bliver du garanteret drottning på stan!

fia dynamico lowDynamico Low findes både i en hvid og en rosa variant. Sneakern har en cool spænde, der løber langs siden af skoen som en flot detalje. Ovandelen er i mesh og loggan er i mörkblått. Sulan er høj og garanterer blød og behagelig dæmpning.

SHOPPA NU: Se hele vores udbud fra Fila

LÄS MER: Hvordan vasker man sneakers?