Stort test! Vårens bästa sneakers för herrar 2020 Image

Stortest! Vores bedste sneakers til herrer 2020

Ta stilsäkra steg i vår. Her har vores modemedvetne herrepanel leveret 2020's cooleste sneakers fra Adidas, Nike og Jack & Jones.

Vores sneakers er her, og vi har et bredt udvalg af hvide, sorte, mønstrede og grå sneakers. Her finder du både mere opklædelige modeller, som passer bedst til skjorte og kostymbyxor, og sporty versioner, som bør matches til en afslappet jeansjakke! Hvad bliver din næste favorit?

Ved du allerede, hvad du skal have? Gå direkte til sortimentet!

Rätt i rött - matchar till allt

Herr - Nike Court Vision Lo.jpg

Model og mærke: Court Vision Lo, Nike

Finnes i färgerna: vit, svart, svart/vit, vit/svart och röd.

Materiale: Læder, syntetisk læder og gummi.

Det bedste med skon: Tidlösheten och stilrenheten. Det her er en sneaker, som du let kan matche til det meste.

Sammanfattning: En tidløs klassiker, inspireret af 80-tallets basketmode og skor. Bare den testede model er helt udstickende illröd, men Court Vision Lo findes i hela fem färger, varav de resterande fyra är mer stilrena.

- De sidder bra på foten, håller bra och tål lite lättare väta. Jeg har kun positive ting at sige, fortæller en testare.

I övrigt är de otippat stora i storlek, vilket är ovanligt för Nike. Velar du mellan två storlekar rekommenderas den mindre av de två.

- Jeg gillar att de inte riktigt är lika chunky som många andra modeller är den här säsongen, det gör att de håller i längden. Plus at materialet i skinn gør de väldigt tåliga för yttre påfrestningar, säger en annan testare.

Sidst men ikke mindst er komforten et plus. Trods at sulan er väldigt stel och dämpning i princip saknas så sitter de skönt om foten.

Vælg grå sneakers til opklädda tillfällen

Herr - Jack & Jones Mork Suede.jpg

Model og mærke: Mork Suede, Jack & Jones

Finner i farven: Grå

Materiale: 70% mocka, 20% canvas og 10% polyuretan

Det bedste med skon: Design. Testpanelet elsker, elsker, elsker mockaskor!

Sammanfattning: Findes der noget pænere end et par grå sneakers i mocka? De her godbitarna är snygga nog att matchas till såväl jeans som kostymbyxor. Det eneste, du ikke bør kombinereras med, er lera og regn, fordi mocka ikke er særlig tåligt.

- Det første, jeg lægger mærke til, er, at de er ret brede. De er også väldigt lågt skurna, så du får tänka på strumpvalet för att inte få skavsår, tipsar en testare.

I øvrigt bemærker testpanelet, at ovandelen er ganska stum. Det giver däremot med sig snabbt, eftersom mocka är ett naturmaterial som med tiden formar sig efter foten. Så jeg ville ikke bruge dem her efter den første prøve.

- Jeg kunne sige, at det her er et par finskor med tanke på materialet, men de gør sig absolut ikke til jeans eller shorts.

I övrigt kan sägas att den breda passformen, och det faktum att skorna är stora i storlek, gör att du kan behöva gå ned en halv till en hel storlek. Fordi de er så lave, vil du vælge en tunnel og stryge under, hvilket betyder, at de vil blive oplevet som og større end det, de er.

Testens trendigste sneaker fra Nike

Herr - Nike Air Heights.jpg

Model og mærke: Air Heights, Nike

Finnes i färgerna: svart/röd, vit, svart, grå/röd, vit/röd och svart/vit/blå

Materiale: Meshovandel med læderovertræk

Det bedste med skon: Hur rätt den här sneakern ligger i tiden. Just nu findes ingen trendigare sneaker.

Sammanfattning: Äntligen - här är årets sneaker med stort S! Det her er en lagom chunky model, med en stilistiskt klumpig design, som trots det inte blir för klumpig.

- Det første, jeg tænker på, er, at de er meget bløde. Faktiskt så är de nästan löparskomjuka, men bara nästan, berättar en imponerad testare.

En anden fordel er, at de andas bedre end övriga skor i testet, tack vare en ovandel i meshtyg. Det siger så er de ikke särskilt ömtåliga, då ovandelen på sina ställen är förstärkt med läder.

- Designen låser en meget specifik, ganske ung målgruppe. Jeg tror, at det her er en sneaker, som du enten elsker eller har, siger en testare og skrattar.

Nja, måske er den her sneakern ikke for alle, men for dig som gerne vil være lidt kreativ i dit skoval så er det helt rigtigt. Matchat til en oversize jeansjacka, en instoppad vit t-shirt og ett par schyssta solglasögon kan du verkligen få din outfit att poppa a lá Benjamin Ingrosso eller Felix Sandman.

Chunky tennissko fra 90-tallet

Herr - adidas Crazychaos.jpg

Model og mærke: Crazychaos, Adidas

Finnes i färgerna: vit/blå/svart och vit

Materiale: Mokka, læder og plast

Det bedste med skon: Komforten uden tvekan!

Sammanfattning: Det her er en relativt velvoksen sneaker, som tack vare så kallat Cloud-foam dämpar din framfart över asfalt och trottoarer.

- Jeg tænker først og fremmest på, at den føles meget rejäl i designet, men også i materialet, da den er slitstark, säger en testare.

Designet på den her sneakern er ligesom ovan modell chunky, men ikke riktigt lika chunky. 90-tals influenserna är däremot precis lika tydliga, med de klart retroinspirerade färgvalen.

- De her er en fullpott for mig! En rigtig flot sko. Den er moderätt i tiden! Fina farver, bra blandning av material men ändå stilren, konstaterar en annan testare och en tredje håller med:

- Ja, de er virkelig smukke. Jeg ville sige, at den var skarp i testen.

Udover designet er det komforten som testpanelet fremhæver som den främsta fördelen. Men når du går op i hånden, bliver skorna en smule højere, hvilket giver lidt støtte, når du bøjer knæene. I övrigt är dämpningen fantastisk och dessutom är de true to size. Det gør det enkelt for dig at få den rigtige størrelse på første forsøg.

Sneaker på grænsen til løparsko

Herr - Nike Tanjun.jpg

Model og mærke: Tanjun, Nike

Findes i farverne: hvid, grå, sort/vit, blå/vit og sort

Materiale: Textil (mesh)

Det bedste med skon: Enkelhed og komfort.

Sammanfattning: På japansk betyder "tanjun" enkelhed, vilket talar för designen såväl som hur bekymmerslöst du kan matcha Nikes Tanjun sneaker till det mesta. Trods det er det komforten, som testpersonerne lægger mærke til først.

- Det føles næsten som at have på sig et par løparskor. De er väldigt skonsamma mot fötterna, berättar en testare.

Det siger så meget, at du selvfølgelig ikke vil løbe i Tanjun, men til et sporty hverdagsoutfit passer de perfekt. Tanjun er også en klokkeklar løsning til alle varme dage, da ovandelen ventilerer optimalt.

- Den føles meget luftig og sval, hvilket jeg godt kan lide. Så slipper jeg for at få en chock, når jeg tager af mig skorna efter en lang dag, skrattar en testare.

I övrigt kan sägas att du får väldigt mycket sko för pengarna. Tanjuns enda nackdel är att de inte är lika slitstarka som övriga skor i testet. Udover det holder de høj komfort, passer de fleste stilar og kommer i hela fem olika färger!

LÄS MER: Sneakers som trendar 2020

SHOPPA HÄR: Se alle vores sneakers