Sneakers som trendar 2020 Image

Sneakers som trendar 2020

Det bedste med våren kan mycket väl vara att gatorna blir rena och torra nog för sneakers - men vilka sneakers ska du egentligen köpa? Her er 2020's hotteste trender.

Tussilagoblommor i all ära, men det säkraste vårtecknet har ändå med mer än bara blommor att göra. Nye sneakers, for eksempel, er et sådant tegn ifølge stylisten Annika Norman.

- Jeg tror de fleste er sugna på nya skor efter en lång vinter då man bara haft varmfodrade boots och kängor. Så vil vi jo bare have vores! Et sikkert hit for mig er, når de går væk fra alt grus fra gatorna, og du kan inviga dine nye sneakers.

SHOPPA HÄR: Vores trendy sneakers

I vårt utbud hittar du allt från fodrade sneakers till sneakers för sommarhalvåret. Hvordan skal sneakers se ud for at få klassas som vårskor?

- Klassiska vårskor kännetecknas främst av ljusare färger. Vita sneakers er altid pæne, når det begynder at blive varmt ude, men mange charmerer af andre farver.

Sneakers 2020Både herre- og damtrenderne influererras af røde toner, her er Adidas VL Court 2.0.

Sneakerstrenderna 2020 domineras av ljusa pastellfärger, material som mocka, maffiga sulor och färgglada detaljer a la retro-looken. I år er det dags at gøre et statement med dine sneakers.

- En del synes måske, at det er lidt tråkigt med vita sneakers, måske for at det er så almindeligt og har været det så længe. I dag vil alle have deres egen stil, og så er det jo relativt let at stikke ud med hjælp af et par skor. De kan virkelig løfte et look!

Chunky sneakers eller färgglada sneakers

En anden stærk trend er så kaldte chunky sneakers, det vil sige lidt klumpigare skor som tar plats i din outfit och syns. Hvorfor er det så inde?

- Chunky sneakers er blevet supertrendiga meget på grund af at kända designers förespråkat det, och att andra märken och kedjor sedan hakat på. I den sidste tid har det også været meget 90-tals-influenser i modet overlag. Chunky sneakers var superhett på 90-tallet!

Sneakers 2020Er du en af dem, der foretrækker nedtonede sneakers før de seneste platåtrenderna? Et par All star fra Converse går aldrig ur tiden.

Er du derimod en af dem, der ikke gillar utstickande skor håller de vita klassikerna sig konstant inne. Tygskor og kurv-inspirerede modeller har eksisteret i årtionden og specielt de hvide versioner funkar lige bra år efter år, uanset outfit.

- Jeg ved egentlig ikke, hvad det er, der gør Converse så tidløs. Nogle skomodeller lykkes helt enkelt at holde sig tilbage, år efter år! Jeg tror, at Converse passer til mange stilarter og derfor er blevet lidt af et sneakers-ikon. De holder også en forholdvis god pris og er et sikkert kort tack for, at den altid er trendig.

Hvordan matcher jeg mine sneakers?

  1. Chunky sneakers - matcher bedst med en sød sommarklänning og eventuelt en jeansjacka.
  2. Färgglada sneakers - tighta skinnbyxor eller jeans ihop med en lätt oversizad t-shirt.
  3. Vita sneakers (blandt andet Converse) - lyse jeans i boyfriend- eller trekvartmodel og en grå hættetrøje.

Annika norman stylistAnnika Norman arbejder til hverdag som stylist. Her ser du hende i et par tidløse hvide sneakers.

LÄS MER: Så håller du dina vita sneakers vita

SHOPPA HÄR: Alle vores sneakers