Tips! 9 tights med hög midja Image

Tips! 9 strømpebukser med høj midja

Hvem elsker ikke et par flotte tights med høj midja? Her er de lige nu mest populære modeller fra Better Bodies, Adidas, Nike, Fila og Gavelo med flere.

Du kan umuligt forventes at præstere på toppen om ikke dine tights også gør det. For at du skal kunne järnet på gymmet och i löpspåret är till exempel komforten vikten, men det skadar inte heller med en snygg design.

SHOPPA HÄR: Alle vores pæne tights!

Strømpebukser med høj midje

björn borg tightsHer er strømpebukser til dig, som gerne vil være lidt ekstra. Cendall Blocked tights fra Björn Borg har detaljer af sølv og guld, og sidder klockrent oppe tack vare bred resår i midjan. Skönt och snyggt på samma gång!

blacc_tights_dam.jpgYoga, gymnastik eller soffhäng? Hvad du skal gøre for at spille mindre roll, når dine tights er så pæne og lette som Vinyasa Seamless Leggings er. På vaden af tightsen, som kommer fra Blacc, er der meshpaneler, som ventilerer optimalt også i de allervarmeste yogasalarer.

tights gaveloCamo er altid trendy, og seamlesstights er naturligvis et godt valg! Gavelos Camo Leggings er fremstillet af et materiale, der er 100 procent squatproof, og som har en grøn, elastisk midte.

tights_röhnish_dam.jpgTekniskt sett är det här ett par cykelshorts, men vår redaktion kommer inte tveka på att även använda dem på gymmet eller i löpspåret. Tightsen som er fra Röhnisch er fremstillet i et smickrande, snabbtorkande materiale som er meget elastisk.

fila_tights_dam.jpgFila er måske det første mærke, du vender dig til ved køb af sneakers, men ikke tights. Trods det kan vi ikke få nok af den her model, med dens høje midja og croppede benlængder.

better_boddies_tights_dam.jpgDet kan næsten blive mere stilrent end så her, og det elsker vi. De her tightsen fra Better Bodies har en høj og stram midja, for at de skal sidde på plats oavsett vilken övning du än gör. Testa att stå på händerna, High Waist Leggings ska ingenstans!

adidas tightsAdidas er grymma på att tillverka tights - det vet du som provat ett par. Graphic Tight er fremstillet af bomuldsjersey med præcis lagom meget stretch i. De gør de perfekte til at have en chilldag hjemme eller som en del af et sporty outfit på stan.

better_boddies_dam_tights.jpgHvis du klikker på de her tights, kommer de garanteret til at blive dine favoritter. Camo High Tights fra trendiga Better Bodies er squatsäkra, snygga och sköna på en och samma gång. Desuden har de en smickrende pasform og en dold ficka i midjan.

nike tightsOne Tight er et par helt klassiske Nike-tights, som passer dig, der vil have en trogen ven, som holder længe. I de her kommer du aldrig til at blive omodern! Desuden er de meget bekväma.

SHOPPA HÄR: Strømpebukser til ham og hende

LÄS MER: Snygga mjukisset för vardagshäng