Sommarens bästa löparlinnen Image

Sommerens bedste løbesko

Sommarlöpning kræver lette, luftige linned for maksimal svalka. Vi har testet sex med nye godbidder fra nogle af vores største mærker. Så her tyckte testpanelen om dem!

Det her testet er allerede pasé! Her finder du vores seneste test af træningslinnen til løb.

Wyte SelinaWyte - Selina.jpg

Märke: Wyte

Model: Selina

Rekommenderat pris: 229 kronor

Finnes i färgerna: rött, blått och svart

Passform: Tack vare en bra längd på linnet åker det inte upp när du springer utan sitter där det ska hela rundan. Storleken är också mitt i prick.

Komfort: Velfungerende og behageligt linned, der ikke er så varmt eller lignende, som det skal være. Tyget er ret tjockt og suger op fukt bra, men känns lite varmt när du är ute och springer riktigt varma dagar. I övrigt full pott!

Design: Snygg enkel model med bra längd. Axelbanden sidder tæt op ad og har samme model som en klassisk sportsbh, hvilket er godt, hvis du ikke vil have, at den skal synas. Testpanelen gillar verkligen den höga halsringningen, supersnyggt.

Sammanfattning: Som helhed er det her en funktionelt og pænt løparlinne for dig som gillar en stilren, klassisk modell utan konstigheter. Den er smuk og enkel at matche med alle typer underdele. For stekheta sommardagar blir linnet något varmt, men för svala morgon- eller kvällsjoggar alternativt ett lugnare pass är det här en mjuk och skön kompis. Plus i kanten for den lidt længere model.

Adidas Adizero TankAdidas - Adizero Tank.jpg

Märke: Adidas

Model: Adizero Tank

Rekommenderat pris: 449 kronor

Findes i farverne: vit

Passform: Passformen er relativt avslappnad, men har du timglasformad kropp med generös byst och smal midja så sitter den något tight över bröstet och sedan lite väl löst över magen.

Komfort: Tyget er maksimalt ventilerende på bagsiden og så tunt, at det er lidt gennemskinligt. Også rammesiden er ventilerende og holder dig tør, når du springer, også en supervarm sommardag. Det er en ultralet linne, som du ikke kan mærke, at du har på dig, når du springer eller cykler.

Design: Moderne design med mönstrad ovandel og helvit nederdel. Snyggt kors i ryggen som dock gör att sport-bh:n syns under, men det tycker många i testpanelen är snyggt!

Sammanfattning: Skönt med ett träningslinne med en mer diskret V-ringning som inte är så djup. Det gør at linnet aldrig risikerer at hamna fel, uanset hur du rör dig. Designet gør linnet enkelt at matche med alt, og du føler dig faktisk hurtig i modellen! Det ultralette, tunna tyget gør det perfekt til svettig sommarlöpning.

Nike Tailwind Tank GXNike - Tailwind Tank GX.jpg

Marke: Nike

Model: Nike Tailwind Tank GX

Rekommenderat pris: 399 kronor

Finnes i färgerna: beige, svart och vit

Passform: Løs, generøs pasform med dyb ermhål. Eftersom linnet går højt op i halsen og er ret langt, føler du dig aldrig nøgen trods at sidorna lämnas relativt bara. Sitter helt rigtigt.

Komfort: Så skønt linne! En løs model, som er så hård, at vi kan tage os af det her linned. Du kan bruge den til næsten al slags træning og også som sportstøj. Tyget er smidigt og meshpartiet bagtil gør det skønt ventilerende.

Design: Verkligen snygg design som du känner dig både fin, snabb och stark i. En modell som är smickrande på de flesta och funkar för i princip all slags träning. Nike vet hur man kombinerar stil och funktion och här har de verkligen lyckats.

Sammanfattning: Ud over at det her er en af de pæneste linser i testen, er det også en af de skønneste. Den løste model gør Tailwind Tank til en go to-val uanset dagsform. Nogle gange vil man ikke have noget som stramar eller viser for meget, men måske ikke heller vil springa i en jättestor t-shirt. Så er det her en perfekt værdi, som desuden er skønt ventilerende. Fordi det er så generøst i modellen, synes jeg, at testpanelet synes, at det bliver lidt meget tyg under løprundan, men det er virkelig en smaksak. Linnet fladdrar inte omkring utan sitter där det ska.

Craft Breakaway SingletCraft - Breakaway Singlet.jpg


Märke: Craft

Model: Breakaway Singlet

Rekommenderat pris: 299 kronor

Findes i farverne: sort, rosa, turkos og grøn/turkos

Passform: Längden är helt perfekt för löpning. Den kan hverken trækkes op eller korvar sig, når du er ude og springer. Det er præcis så løst, at vi vil have en løparlinne.

Komfort: Her har du en rigtig skøn overdel. Linnet smiter åt där det ska samtidigt som det är lite lösare nedtill. Åbningen i ryggen giver skøn ventilation under svettiga pass. Riktigt skönt material!

Design: Det er en basic løparlinne, som er enkel uden at for den skull bli trist. Ryggdetaljen er pæn, men gør det noget svært at finde en sportsbh som passer under, om du ikke vil at den skal synas.

Sammanfattning: Det er mange plusser med det her linnet, men det, der gør Breakway Singlet til en ny favorit, er uden tvekan komforten. Materialet gør, at du ikke kan føle dig sikker, når du springer. Du føler dig tør også under hård konditionsträning. Det er let og mjukt mod kroppen, i en længde som er helt perfekt til löpning.

Röhnisch Dorit Run RacerbackRöhnisch - Dorit Run Racerback.jpg


Marke: Röhnisch

Model: Dorit Run Racerback

Rekommenderat pris: 499 kronor

Finnes i färgerna: vit

Passform: Det her linnet er stramt oppe og svinger ned, hvilket gør det mest pasformende for dig med mindre byst som er bredare runt magen. A-formen passer måske ikke alle, men på flere kvinder i testpanelet sad linnet som en smæk.

Komfort: Under löpning sitter linnet bra och bekvämt utan att "åka runt" eller glida upp. De skurna ärmhålen gör att det finns noll risk för hårda kanter som stör under rundan. Ventilationen er god og præcis i forhold til sommarluftning.

Design: Linnet er så pænt! Kul med en løparlinne, som er lidt anderledes, når det kommer til både form og mønster. Vi gillar reflexdetaljerna både i det skurna sprundet i ryggen och loggan uppe vid halsen. Supersnyggt!

Sammanfattning: Som helhed er testpanelet helt tilfreds med det her fine linnet, som føles både kul og anderledes. Materialet passer absolut til sommerbrug, og komforten er høj. Det sidder, som det skal. Reflexdetaljerna är kanske lite överflödiga för den här säsongen, men ser åtminstone snygga ut! Ekstra plus for at linnet er gjort i genvindingsbart materiale.

Nike Breathe Tank ElastikaNike - Breathe Tank Elastika.jpg

Märke: Nike

Model: Breathe Tank Elastika

Rekommenderat pris: 349 kronor

Finnes i färgerna: vit och svart

Passform: Storleken är lagom och linnet är precis så löst som en löparlinne ska vara utan att det fladdrar för mycket tyg. Du med længere overkropp kan tycka att modellen blir något kort.

Komfort: Eftersom tøjet er superstærkt, føles det næsten som om, at du har noget på dig. I øjeblikket er linnet næsten gennemskinligt. Et så luftigt tyg i en ganska öppen modell gör det underbart att springa varma sommardagar. Men hvis det ikke er ret varmt ude, kommer du frysa. Perfekt til at løbe indendørs i fitnesscentret!

Design: Enkelt look med et par smarte detaljer, der giver det lille ekstra. Fint "Just do it"-tryk på bryst og akselbånd i en anden farve, som giver et i øvrigt basic design. I princippet ser alle sportsbriller både igennem tyget og skymtas i bak, vilket är värt att notera.

Sammanfattning: Klassisk Nike-slogan som, hur löjligt det än låter, faktiskt peppar en när man kastar en blick i hallspegeln. Det lette tunna tyget gør det her linnet optimalt for svettiga pass i sommarvärmen men tyget är nästan i tunnaste laget. Huden syns igenom och du känner dig lite naken utan ett par högre tights. Komfortabelt er det ikke at klage over, at akselbåndene er for hårde, men det er ikke noget, der generer. Som løparlinne på sommarsemestern er det et sikkert valg!

SHOPPA HÄR: Spana i alle vores træningslinier

LÆS MER: Nya Ascis Gel-Kayano 25 - for dig som overpronerar

LÆSMER: Vores bedste løbeshorts!