Spana in Blaccs nya löparkollektion hösten 2016! Image

Spana in Blaccs nya löparkollektion hösten 2016!

Blacc er kendt for sine pæne og prisværdige træningsredskaber. Og høstens nye løbekollektion er intet undtagelse med sine naturinspirerede mønstre og smarte detaljer!

Säg hej till löparkläderna du kommer älska! Nu har det populære mærke Blacc lanceret sin nye kollektion af løbesko med alt, hvad du behøver til sensommarens og høstens forårseventyr. Plaggen er forsynet med smarte detaljer og fremstillet i funktionsmateriale, som holder dig sval også under de mest intensive pas. Og som sædvanlig, når det gælder Blacc's tøj, findes det flotte mønster som sticker ud!

blacc runningT-shirten Halo findes i både gråt og blåt og er sydd med platta sömmar så du slipper skav. Shortsen Hawthorn har en blød innerbyxa og praktisk ficka for alt du behöver ha med dig när du springer. Foto: Pavel Maira / Steaksandwich.se

- Inspirationen er hentet fra naturen og dens måde at forme sig på. Det er et fantastisk spektrum derude, som vi blandt andet har plukket op, og som man ser på løpartightsen Heather og på løparjackan Hydrogen. På herrsidan har vi inspirerats av det trendiga kamouflagemönstret, men gjort en urban tolkning av det som passar lika bra in på stadens gator som i trailspåret, säger Therese Ullberg, produktutvecklare på Blacc.

blacc runningLöparjackan Hydrogen findes i to mønstre. Jackan er vindtæt og har sköna muddar med hål för tummarna och passformen går att justera. Foto: Pavel Maira / Steaksandwich.se

Hvis du kigger nærmere på plaggen, vil du opdage detaljer, som gør det mere behageligt at lade være. Til eksempel har mange plagg platta sömmar som minimerar risken för skav samt reflexdetaljer som gör att du syns även när kvällarna blir mörkare.

- Vi har lyttet til den feedback, vi har fået fra vores kunder og taget til os af den. Vi har lagt meget fokus på pasform og materiale, men også på de små detaljerna som just reflexer, smarta fickor som gör att du på ett smidigt sätt kan bära med dig nycklar och mobiltelefon samt justeringslösningar som gör att du kan anpassa plaggen efter just din kropp.

blacc runningT-shirten Nova findes i tre farver og er så smuk, at du vil bruge den til alle typer træning. De korte løvstikker Flora er perfekt til at bære varma sommardagar og har både dragsko og en lille ficka på bagsiden. Foto: Pavel Maira / Steaksandwich.se

Hvem skal købe Blacc's løbekollektion?

- Du som ikke vil se ud som alle andre i spåret! Og du som vil have brugbare, mångsidiga löparkläder utan att behöva spendera en förmögenhet och som uppskattar prisvärda produkter med funktion i fokus.

blacc runningMångas favorittights Heather finns nu i två nya mönster! Strømpebukserne har en højere midje med dragsko, en lille ficka til nøgler og mesh på bagsiden af vaderne for maksimal ventilation. Foto: Pavel Maira / Steaksandwich.se

LÄS MER: Testa det här snabba och effektiva löppasset!

LÄS MER: Wyte släpper sportswearkollektion