Spana in nya Röhnisch-kollektionen! Image

Spana in nya Röhnisch-kollektionen!

Röhnisch höst- och vinterkollektion andas krispig luft, vita trädtoppar och kristallklara vatten. Her er nyheder, du vil klikke hjem allerede i dag.

Den nordiske natur fortsætter med at inspirere det svenske sportsmærke Röhnisch. I deras höst- och vinterkollektion för 2015 presenterasras nya printet Ice bloom, och dessutom kommer märket med en mängd nyheter.

Sæsonfarverne er først og fremmest frodige minttoner og magenta. Trenden med spets og "håndlavet" fortsætter, og ses i forskellige dekorationer med inspiration fra snøstjerner, tårtpapper og laserskurna hålmönster. Skira materialer og mønstre blandes med sportige materialer, hvilket ses i hele kollektionen.

Röhnisch er en svensk familievirksomhed, der kun laver sportstøj til kvinder. De findes i 20 lande i forskellige kategorier som træning, løb, yoga, golf, bad og jackor. Lige nu på markedet erras tights - som komprimerer, lyner og hjælper til ved genoptræning.

nytt print
Röhnisch nyt print i magenta.

Her er AW15-nyhederne, du må have koll på

Shape Fiona 7/8

Röhnisch Shape tights lyfter og former sig, og er fremstillet i et kompressionsmateriale, der øger blodgennemstrømningen, cirkulationen og skinner på huden. Nye modeller Shape Fiona 7/8 har design på rumpan som lyfter rammer og former. Strømpebukserne har også nyt print, nyt design og funktion og endda indsydda refleksbånd på avskärningarna, som ökar synligheten i löparspåren.

fiona

Form Jolie

Ännu ett par av Röhnischs populära kompressionstights, som är gjorda av ett material som innehåller extra mycket elastan. Tyget holder på maskiner med tættere masketæthed og kompressionsgrad end normalt, hvilket skal give øget støtte til lår og mage. De er med andre ord snälla mot alla typer av kroppar och klarar olika former av träning. Shape Jolie har tejpade sömmar som minskar friktionen och det nya isblommemönstret.

jolie

Siv Yoga Tights og Siv Pants

De bløde og behagelige Siv-byxorna er perfekte til yoga og andre bløde træningsformer. Det nye ved yoga-kollektionen i år er Siv yoga-tights, som omslutter huden og lader trampdynan fri for bedste friktion mod underlaget. Siv pants er en trendig loosepant med høj draperad mudd nedtill.

siv
siv

Fiona varm jakke

Röhnisch Running kollektionen fokuserer på varmare plagg med feminin look och reflexer, med bland annat en softshell jacka, Fiona warm jacket, som har vadderade, värmande partier.

fiona