Spana in nya träningskollektionen från Blacc! Image

Spana ind i nye træningskollektioner fra Blacc!

Hårda mönster, söta pasteller och trendiga sport-bh:ar. Nye kollektioner for Blacc er her - kickstarta 2018 med nya träningskläder!

Nyt år betyder massor af træningsnyheder på Sportamore! Redan nu i januari har de första delarna av Blaccs vårkollektion kommit in på sajten. Mest utstickande är två nya sport-bh:ar.

- Vi har to nye crop-träningstoppar som heter Stronger och Chase. De passer til lav- og middelintensiv træning. Båda bh:arna har et design, som gør, at det er supersnyggt at have bare bh:n til et par træningstights uden et linne over, tipser Sophie Tranarp, produktutvecklare på Blacc.

paint it in blackNye træningskollektioner fra Blacc består af mange flotte matchende sæt. Foto: Pavel Maira

Kommer det i nogle gamle favoritter i ny tappning?

- Ja, mange gamle favoritter kommer ind igen med nya coola mönster. Der satser vi stort på camo og printet Paint it in black. De to print kan du finde på alt fra tights til linne og sport-bh:ar.

Hvad er det for inspiration bag era nya mönster?

- Det ligger i Blaccs DNA at arbejde med meget mønster og farver. Årets it-færge er uden tvekan lila og det ser vi på både tights, linnen og sport-bh:ar i år. Når det gælder mønstre, har vi både cool camovarianter og söta pastellfärger.

Hvad kan jeg ikke finde på i den nye kollektion?

- Selvklart skal du have et par Apple Bottom-tights i camo og en Function-linne som matcher snyggt! Det er smækre og funktionelle træningsbukser, som ikke kommer til at ligge i lådan, uden at du kommer til at ville have dem på dig hver gang du træner.

Blacc släpper också en del träningsutrustning, vad finns det för nyheter där?

- Ja, vi har udvidet udbudet af træningsudstyr til den, der hellere vil træne hjemme end i fitnesscentret. Nytt för i år är våra kettlebells, som finns i vikterna fyra, sex och tio kilo. Vi har også en yogamatta i marmorprint, som du snyggt kan matche med yogakollektionen fra Blacc som snart släpps.

blaccApple Bottom-tightsen formar och lyfter rumpan, perfekt för dig som slarvar lite med squatsen!

LÄS MER: Video: Sådan træner du med Blaccs mjuka vikter