Spana in nya varumärket Sneaker LAB! Image

Spana ind nya varumärket Sneaker LAB!

At holde skorna fräscha och fina behöver inte vara svårt. Med de miljøvenlige skovårdsprodukter fra Sneaker LAB går det stærkt at få skinande rena sneakers og luktfria löparskor.

En glad nyhed i höstmörkret er at vi på Sportamore har fået i varumärket Sneaker LAB. De laver miljøvenlige skovbrugsprodukter, der holder dine skor rene og friske. Deras mest populære produkter er Sneaker Cleaner og Sneaker Wipes.

- Det er to utroligt brugervenlige produkter, som rengør dine skor begge to, men Sneaker Wipes er et quick fix og Sneaker Cleaner er det tunge artilleri, som du tager frem, når du vil rengøre dine træningsskor eller sneakers på dybet, siger John J.J Lindberg på Sneaker Lab.

sneaker labSneaker LAB har gjort samarbejde med blandt andet Puma, Reebok, Lacoste og New Balance.

Under hösten är det många som går runt med fodrade kängor inomhus. Det kan resultere i dårlig lugt - men det er en enkel måde at undgå det på. Behandla kängorna med Odor Protector från vårt nya varumärke Sneaker LAB! Lika viktigt som att impregnera skorna på utsidan är det att bry sig om insidan.

- Til forskel fra andre mærker er vores produkter 100 procent biologisk nedbrytbara og giftfria. De fleste andre mærker inden for den her kategori er rigtige miljøbovar, som forstør naturen.

En anden fordel ved Sneaker LAB er, at deras produkter er meget smidiga. Produkterne fungerer på alle slags materialer, kommer i reseanpassade flaskor og findes også som kit i en smart necessär. Det betyder, at de, trods varemærkets navn, fungerer til meget mere end bare sneakers.

- Produkterne fungerer fantastisk til alle typer af sko, som sko, kängor, finskor, støvler, vandresko og meget mere. Sneaker LAB fungerer i alle slags materialer, som læder, mocka, nubuck, syntet, canvas og tekstil. Vores kunder bruger produkter af alle slags til læderhandsker, jackor og ulltröjor.

sneaker wipesDet skal gå hurtigt at tage hånd om sine skor. Sneaker Wipes er et rengøringsserviet, der fjerner fläckar på alle slags materialer.

LÄS MER: Sådan holder du dine sneakers hvide og friske