Bäst i test: Sport-bh för löpning Image

Bäst i test: Sport-bh for löpning

Når du løber, er det vigtigt med en rigtig god sportsgren, der giver dig ret støtte. Her er 2020's bedste modeller til løb.

SHOPPA HÄR: Sport-bh:ar for löpning

Hvilken sportsgren er bedst til løb? Det beror förstås på din kroppsbyggnad och vad du sysslar med för löpträning. Vores testpanel har fået springa i flera olika modeller, anpassade för liten, medel och stor byst. Læs vores test for at se, hvilken sport der er bedst til løb.

God fukttransport

Reebok RE Racer Bra.jpgModel: RE Racer Bra, Reebok

Det bedste med sport-bh:n: At den transporterar fukt så bra, perfekt för dig som svettas mycket!

Testpanelet siger:

Det her er en superfin, färgglad sport-bh med medelhögt stöd. Den passer derfor dig med lille til middelstor byst. Transporten af fugt er optimal, og det er det, der fylder mest i testpanelet.

- Den her sport-bh:n går hem hos mig som svettas mycket! Vadderingen är medel och går att ta ut om man vill. Jeg valgte derimod at ha vadderingen i under löppassen, säger en testare.

Testpanelen både löptränade och cirkeltränade i sport-bh:n och behövde inte rätta till eller anpassa modellen någonting under något av träningspassen, vilket bara det är ett toppbetyg. Designet er også noget som uppmärksammas.

- Jeg synes, at det er et flot design til den, der vil have lidt farve, og jeg tror, at den vil passe meget fint under sommeren, når man desuden er lidt solbrændt. Det her er sport-bh:n for dig med middelstor byst og som vil have en skön och behaglig partner under löp- och träningspassen.

Til dig med stor byst

Abecita Dynamic.jpgModel: Dynamic, Abecita

Det bedste med sport-bh:n: At axelbanden er breda och mjuka. De skär inte in i axlarna ens hos dig med tung byst.

Testpanelet siger:

Den her sport-bh:ns främsta egenskap är de supermjuka axelbanden som lyfter utan att skava. Du som har en tung byst kommer til at blive glad for at banden ikke skæres ind i huden på axlarna. Modellerne har spænde bagtill vilket gör att omkretsen går att justera i tre olika lägen. Bh:n har ikke supermycket vaddering, men kommer med kupor som giver bra support.

- Det er vel ikke direkte for designet, at du køber den her bh:n, men på andre sider spiller det ikke nogen rolle, når komforten er så høj, siger en testare.

Mellem brøsten er der en ventilationsparti, som slipper igennem luften for at holde dig tør og frisk hele løppasset igennem. Alle i testpanelet er enige om, at den her sport-bh:n fra Abecita er en ny favoritkompis i løbeåret.

Finns även i vitt.

En sommarfräsch favorit!

asics_Tokyo_Bra_–_2.jpgModel: Tokyo Bra, Asics

Det bedste med sport-bh:n: Ventilationsförmågan, som är hög tack vare meshpartierna i ryggen.

Testpanelet siger:

Det her er en meget sport-bh i standardmodel for dig med lille til middelstor byst. Den bageste del af bh:n er helt lavet i mesh, hvilket gør, at du slipper bliver dyngsur på ryggen, når du springer.

- Jag känner mig torr och sval hela passet, säger en testare.

Udover den pigga mintgröna färgen som passar perfekt på sommaren är en fin detalj att Asics-loggan är i reflekterande material. Bra om du springer när det börjar skymma. Testpanelerne er enige om, at sport-bh:n ikke skalver någonstans, og at kuporna i bh:n er rätt väl tilltagna, vilket ger extra support under löprundan.

Testvinnaren!

Shock Absorber Ultimate Run Padded Bra.jpgModel: Ultimate Run polstret bh, støddæmper

Det bedste med sport-bh:n: Den giver virkelig maksimal støtte, også til dig med rigtig stor byst.

Testpanelet siger:

Den her sport-bh:n kammar hem höga poäng i alla kategorier, och beskrivs som att "ha allt". Den passer ifølge testpanelet både til løb, men også anden træning som hiit-pass og styrketræning.

- Man skulle kunne sige, at det er som en kærlighedshistorie for dine bryster, siger en testare.

Testpanelet er mindst sagt meget imponeret over støtten, som den her sport-bh:n giver. Det er en stor chance, at du aldrig har prøvet en sport, der er lige så god som den her. Du kan springe uden at få minsta obehagskänsla i brösten. Den holder verkligen upp brösten, utan att trycka in dem så att du får svårt att andas för att du måste spänna åt så hårt. Modellen har to knopper, en med to hyskor, som har tre forskellige lag i omkredsen, og en øvre spænde. Axelbanden har fem forskellige længder, som du kan justere imellem.

- Ventilationen er fremragende, men den bliver kun lidt blødere, når den er helt svettig. Hvis du vil have en bekvem elsklings-bh med superstøtte, kan du stoppe nu!

Chockande bra!

Swegmark Movement.jpgModel: Movement, Swegmark

Det bedste med sport-bh:n: Fantastiskt att en så mjuk sport-bh kan ge så bra stöd!

Testpanelet siger:

Den her er en sport-bh som håller vad den lovar. Modellen har vadderade axelband och fyra hyskor baktill som går att spänna åt på tre olika nivåer, vilket ger perfekt passform. Hvis du er mellem to storlekar i omkrets är ett tips att gå upp, för den är något tight. Den sidder virkelig perfekt og på plads uden minsta tillstymmelse till skav, vilket är grymt om du ska springa eller göra burpees.

- Hvis du er på jagt efter en sport-bh med maxat støtte som alligevel er bekväm har du hittat rätt, säger en testare.

For dig, der i almindeligt fald kører dobbelt sport-bh:ar er den her bh:n god nok, uden at du behøver sikre dig op med en til. Kvaliteten overlag känns jättebra, precis som i Swegmarks andra bh:ar. Testpersonerne har vasket sportsbh:n i maskine med vaskepose, og det går utmärkt.

Findes også i sort og blåt.

SHOPPA HÄR: Sport-bh:ar för löpning

LÄS MER: Tre enkle intervaller du kan køre overallt