Spring ifrån motspelarna med nya Nike Mercurial Image

Spring ifrån motspelarna med nya Nike Mercurial

Hvem vil ikke hoppe ind på fodboldplanen i de samme fodboldskor som Ronaldo, Hazard og Neymar? Nikes klassikere er endnu mere kommet i nye tappninger. Her er alt, hvad du behøver at vide.

Som fodboldsspelare slipper du nu vælge mellem skor tilpasset til hurtige kontringar og maxlöpningar, og skor som ger dig bra stabilitet og komfort. Nike har nämligen tagit fram en ny generation Mercurial med dobbar helt anpassade för dig och ditt behov av grepp.

Gennem dobbarnas vinkling og placering får du hjælp ved kraftfulde accelerationer og rappa omställningar. Men det, der virkelig udmærker nye Mercurial, er, hvordan dobbarna samtidig hjælper dig med effektiv retardation, så du på et øjeblik kan bremse ind eller skifte retning på planen.

Her er de tre nye Mercurial-modeller, som findes hos os på Sportamore:

Mercurial Vapor 12 Pro

nikeVapor 12 Pro er udstyret med FG-dobbar, hvilket gør, at de passer til spil på naturgräs. Rekommenderat pris 1 195 kroner.

Premiumskon Mercurial Vapor 12 Pro har en overdel bestående af mikrotexturer som giver dig bedre grepp på bollen när du likt fotbollsstjärnan Eden Hazard tar dig förbi motståndarna i hög fart. Konstruktionen giver dig en second-skin lignende følelse med høj komfort og unik pasform. Overdelen er desuden behandlet med NikeSkin, som giver en ventilerende følelse, samt ACC, som er en fin belægning på skon, der giver et bra grepp om bollen oavsett väder eller klimat.

Mercurial Vapor 12 Academy

nikeMercurial Vapor 12 Academy er udrustad med MG-dobbar vilket gör att de passar för spel både på natur- och konstgräs. Rekommenderat pris 749 kronor.

Mercurial Vapor 12 Academy har ligesom Pro-modellen en overdel af syntetisk materiale med påtrykt mikrotekstur for grym boldkontakt også i blixtsnabbt tempo. Konstruktionen smyger sig rundt om foden, hvilket giver en smidig og behagelig pasform, mens indersiden er vadderad for at øge komforten. For at undgå at foden glider omkring i skon findes der en tekstilvævning i hulen på samtliga skor som nærmest greppar tag i foten och håller den på plats.

SHOPPA HÄR: Hele vores brede udvalg af fodboldskor

Mercurial Superfly 6 Academy

nike Mercurial Superfly 6 Academy er udrustad med MG-dobbar vilket gör att de passar för spel på både natur- och konstgräs. Rekommenderat pris 899 kronor.

Den her fodboldskon har en strumpliknande og integreret Dynamic Fit Collar som smiter sig åt en bit över fotankeln. Forlængelsen af skon giver dig fornemmelsen af, at benene og skorna bliver til et samtidigt som den täta passformen ger fötterna full rörelsefrihet och stöd. Yttersulan består af en todelad platta som är designad för att ge fart till varje steg.

Har du svært ved at vælge model? Dobbarna på samtlige modeller er specialudviklede for at give det bedste greb uanset om du tager maxlöpningar, gør snabba inbromsningar eller ändrar riktning på plan. Den nye generation af Mercurial er en letvægtskor til dig, der vil have et godt touch og den bedste komfort. Det er helt enkelt svært at vælge forkert.

LÄS MER: Nikes mest slidstærke træningssko er her!

LÄS MER: Nikes snabbaste sko någonsin är här