Stilrent sportmode med tydlig trendkänsla Image

Stilrent sportsmode med tydelig trendkänsla

Wyte er eksperter på sportstøj. Vår- och sommarkollektionen 2018 är inget undantag, utan fylld med snygga plagg i den perfekta mixen mellan casual och dressat.

Sportswear er endnu sværere at bære under søndagshänget, som samtidig er endnu sværere at tage på sig en dag på stan. Det er hele filosofien bag Wyte som varumärke.

SHOPPA HÄR: Hele udbudet fra Wyte

Du, som længe har været en trofast Wyte-fan, kommer ikke til at blive besviken af vårens kollektion, den er precis lika mjuk och härlig som tidigare säsonger. Men med flere spændende nyheder.

- Vårens kollektion skiller sig en del fra föregående år. Vi har blandt andet vågat satsa på mer trendiga snitt. For dam har vi taget fram två nya byxor, ett par culottes och ett par raka mjukisbyxor med söm framtill som är tänkt att kunna bära till vardags eller på jobbet om du har en mer casual arbetsplats, säger Matilda Johnson, designer på Wyte och fortsätter:

- Stora delar av kollektionen är dessutom gjord i en tunnare lite vårigare kvalitet som är riktigt skön när temperaturen smyger sig uppåt. Det är en stilren, klassisk sportswearkollektion med en tydligare trendkänsla.

Skärmavbild 2018-03-09 kl. 15.54.53.pngMeja Tech er en af vores nyheder på byxfronten. Så fint! Den anbefalede pris er 399 kroner, og du finder dem her.

Sportsweartrenden har jo været meget lang. Er det noget, der holder i sig?

- Ja, det er virkelig en trend, som vi stadig ser. Du kan have så kallade mjukiskläder i alla möjliga situationer i dag och det vill vi bygga vidare på. Basen i Wyte er stadig den klassiske mjukisbyxan at ha hemma eller på helgen när du vill vara lite chill. Men vi har tilføjet en plagg, som føles mere tilpasset til bylivet. Vi har også taget en ny rund log, som føles mere stilren.

Hvor har du hentet inspiration til vores kollektion?

- Vårens kollektion er stærkt inspireret af London, hvor mange har en mere afslappet, sporty stil på stan. I bydelen Shoreditch kan du se väldigt dressade kontorsarbetare sitta bredvid killar i mjukisdressar och den är den vibben vi inspirerats mycket av.

Hvad er det, godbitarna-tøserne ikke får at vide?

- Så ville jeg absolut sige vores to nye byxor og croptop-trøjer med en meshkant.

Og for at dræbe?

- På herresiden er hoodien med en lidt højere krage og setet med blå ziptröja og snävare byxor tre af mine favoritter.

Hvis du skulle beskrive kollektionen med tre ord, hvilke skulle det så være?

- Bekvämt, stilfullt och trendigt.

Skärmavbild 2018-03-09 kl. 15.55.37.pngDet her blå sæt er en af designteamets favoritter i vores kollektioner.

LÄS MER: Vores snyggaste sportstøj er her

LÄS MER: Tjejer se hit! Her er vores hotteste sneakers