Stort test av träningslinnen för löpning Image

Stortest af træningslinner til løb

En træningslinje lavet til løb skal ikke bare være pænt. Det skal også sidde bra og se til at du holder dig sval under løprundan. Her er linsen, som er bedst i test!

Under de forskellige sommarmåder er det skønt at springe i en løvstikke i stedet for at træne med ermar. Hvis plagget f.eks. har en brod, får du fuld bevægelsesfrihed til armhulerne, hvilket uppskattas af mange. Det, der definerer en træningslinje, som er designet til at løbe, er, at den skal ventilere væk svagt og holde dig tør. Vores testpanel har sprunget i fem af sæsonens nye linned til damer! Hvem vil flytte dem til dig?

Test af: Electra letvægtstank fra Blacc

BLACC Electra light weight tank.jpg

Märke: Blacc

Finns i färgerna: Grön och svart.

Testpanelet synes:

Det her er en ekstremt tunt løparlinne i mjukt materiale, som er rigtig behageligt mod huden.

- Jeg kan virkelig lide materialet. Det er meget tunt og ventilerende, samtidig med at det ikke føles superbehageligt. Jeg kan iblandt begynde at irrita mig på kläderna när jag springer men det här känns inte ens på kroppen. Mycket bra! säger en testare.

Ventilationen er på toppen. Linnet suger op lidt fugt, som tørrer inden for et par minutter efter passet. Men du er stadig lidt blødt på de pladser, hvor linnet ikke sidder superstramt. Det er dock inget som stör, tack vare ventilationsförmågan.

- Designet er superfint. Passformen er hverken stram eller løs, men en perfekt blanding. Det eneste jeg synes er, at det præcist rammer bilringen om jeg ikke har tights med høj midja, siger en testare og en annan fyller i:

- Ryggen er superfin, men kasnke lite opraktiskt i og med at sport-bh:n under förstör lite. Det er dog intet, jeg egentlig bekymrer mig om.

Sammenfattningsvis får det her prisvärda träningslinnet höga betyg av testpanelen som främst hyllar det tunna, mjuka materialet!

- Det er PRECIS sådant materiale, du vil have på kroppen, når du slipper det!

Test af: Run it tank 3S fra Adidas

adidas Run It Tank 3S.jpg

Märke: Adidas

Finnes i färgerna: Blå, gul, rosa och svart.

Testpanelet synes:

Et meget luftigt og let linne, som er utroligt följsamt vid löpträning. Materialet opleves tunt og svalt, lidt som et andet skind i og med at hele linnet er så mjukt og let, til og med sömmarna.

- Ingenting sitter åt för hårt, samtidigt som passformen fortfarande håller en fin form längs kroppen, säger en testare och en annan fyller i:

- Linnet er ekstremt tunt i materialet og har en meget god ventilationsförmåga. Jeg synes, at materialet absorberer fugt præcist, som man ønsker, at en linne skal gøre.

Modellen på linnet er något längre än andra träningslinnen, och längre baktill än fram, samt har ett fint fall. Snygga detaljer med Adidas-loggan på främre delen av magen och skärningen vid brottarryggen är både snygg och bekväm. Känns som en modern variant av ett träningslinne, väldigt 2020!

- Jeg er en stor fan af denne linned, som føles som det perfekte linned at have i sin træningsgarderob før sommeren. Det, som højer betyden mest, er hvor bekvämt og skönt det känns på kroppen under både löpintervaller och i gymmet, modellen och designen är en vinnande klassiker! Starkt kort i Adidas sortiment!

Test af: Sølvfarvet tank fra Asics

ASICS Silver Tank.jpg

Märke: Asics

Finnes i färgerna: Turkos, svart och rosa.

Testpanelet synes:

Måske tænker du først og fremmest på løbesko, når du tænker på Asics, men faktum er, at de er lige så flotte på løbesko, som de er på løbesko. Det her linnet er virkelig flot!

- Det sidder bekvemt mod kroppen uden at skava någonstans, er svalt och bekvämt och tyget känns mjukt. Brottarryggen er lidt bredere end på mange andre linser, og det føles rart plus at det dækker sport-bh:n, siger en testare.

Storleksmässigt är linnet rätt stort, så är du mellan två storlekar kan du gå ned i storlek. Testpanelen gillar att det är ett lite längre linne, det gör att de känner sig lite mer klädda om de går direkt från löpningen till butiken för att köpa något after run-snacks.

- Hvis jeg skal forsøge at finde noget minus, så ventilerer ikke linnet bort svett så bra. Det føles som om, at linnet er helt torrt efter löpningen, men ryggen er svettig. Det kan jo bero på, at det ikke sidder åt i ryggen, utan det är luft mellan svanken och tyget.

Sammenfattningsvis kan man sige, at det her er en linje, hvor less is more. Det har intet spejsat tryk eller fancy detaljer, men det er en virkelig stabil baseline, som du vil kunne have år ud og år ind. Meget prisværdigt!

Test af: Xa tank fra Salomon

Salomon XA Tank.jpg

Märke: Salomon

Finns i färgen: Rosa.

Testpanelet synes:

Superfint sommerlinne som har en lidt snävare passform, utan att vara helt slimmad mot kroppen. Över bröstet sitter det lite tajtare, för att sedan över mage och rygg sitta aningen lösare. Det i sin tur ger linnet en ganska naturlig ventilationsförmåga, då luften kan cirkulera bättre än om det sitter helt tajt mot kroppen.

- Materialet er tunt, meget smidigt og har et perforeret mønster over hele linnet, som også hjælper til at ventilere, samt giver et fint look. Det sidder bra på kroppen, säger en testare och en annan fyller i:

- Linnet er en længere bagdel, hvilket er rart og pænt. Det er svært for linnet at lade sig falde over byxkanten, men denne detalje gør, at linnet sidder bedre på plads, synes jeg. Et lille minus er derimod, at skærningen på rygpartiet går rakt over skuldrorna, i stedet for at lægge sig mellem og under dem. Det er lidt besværligt at føle kanten ved armhulen.

Urringningen trækker stadig ned designbetyget något, då kanten inte ligger snyggt mot kroppen, utan nästan veckar sig lite som om det är en liten felsöm eller något i den stilen. I övrigt är det ett superbra linne som passar perfekt att springa i under varmare temperaturer! En lækker sommerfarve!

Test af: Eaze singlet fra Craft

Craft Eaze Singlet.jpg

Mærke: Craft

Findes i farverne: Gul, grå/vit, rosa og vit/rosa.

Testpanelet synes:

"Helt klart ny favorit. Wow vilket skönt linne!" udbryder en i testpanelet. Det her linnet er luftigt og utroligt tunt i materialet, hvilket gør, at du knap kender det på kroppen. Mellem skuldrorna og over axlarna er det et endnu luftigere mesh-materiale, som ikke bare er pænt, men også gør, at det allerede tunna linnet ventilerar ännu bättre.

- Jeg ville sige, at linnet er midt emellan på passformsskalan, altså at det ikke er loose fit men ikke heller tight. Har du større byst kommer linnet nog sitta tajtare över bröstet, men jag upplever att det är ganska löst och luftigt runt mage och rygg.

Materialet er strækbart og føles behageligt mod kroppen. Testpanelet oplever ikke, at materialet er sådan, at det føles svagt og fugtigt, men det holder sig meget frækt, selv når du bliver svimmel.

- Jeg elsker, at linnet er brudt og lægger sig mellem skuldrorne. Det gør at linnet ikke føles af meget når du pendler armarna i löpningen.

Man bør dog have med sig, at det utroligt tunna linnet såklart blir ganska genomskinligt, så det syns absolut vilken färg du har på sport-bh:n under.

- Hvad jeg også elsker er længden på linnet, som også går at se på billedet. Det er noget længere i modellen, hvilket passer i alle tilfælde mig, som har lidt længere ryg. Desuden er den varma gula färgen superfin!

SHOPPA HÄR: Alle vores træningslinner til damer og herrer

LÄS MER: Vores bedste löparshorts til herrer og damer