Stort test av träningstights Image

Stortest af træningsudstyr

Høj midja, mønstrade eller klassisk sorte? Vores testpanel har testet træningsudstyr til kvinder fra Adidas, Nike, Better Bodies, Blacc og Kari Traa.

Vi vet känslan - oavsett hur många tights man äger så känns det alltid som att man har för få. I det her testet har vi derfor presset i sex snygga par träningstights på liten yta! Her er alt du vil vide om fugttransport, tykkelse og pasform på de lækreste træningstightsen lige nu!

KØB DIREKTE HER!

Test: Toss Print Tights, Nike

nike

Passer til: Gym, cirkeltræning, HIIT og løb

Plus og minus:

+ Passformen er det, der imponerer først. De her tightsen ger en helt magisk siluett!

+ Ikke heller komforten går af for hackor - de er väldigt bekväma.

+ Nike-tightsen får også plus for designet. Snyggt som vanligt fra Nike!

- Desværre mangler de fikor, vilket är det enda som hindrar de från att vara perfekta även för löpning.

Testpanel tycker:

Direkte efter at have trænet i de her tights, begynder testpersonerne at spænde på undersiden efter samme tights i flere farver. Her skal der købes flere opsättningar!

- Jeg er virkelig imponeret over de her tights. Hvis vi begynder med det bedste, så er det benlængderne, som er tilstrækkelige også for dig, som er over medellængde, siger en af testarna.

Låga midjor och smala midjeband brukar normalt inte imponera på testpanelen, men så är inte fallet den här gången. Trods at tightsen slutter lige under navlen, og at midjebandet kun er fire centimeter, falder testene i helt småt.

- Dels så har materialet lidt kompression som holder ind, så også om midjan er smal skær den aldrig ind og korvar sig ikke heller, fortæller en testare og fortsætter:

- Jeg behøver ikke justera midjan en enda gång, oavsett om jag styrketränar eller springer!

Derudover giver de her Nike-tightsen en utrolig flot silhuet, tack vare tyget som krammer om musklerna, uden at strama. Materialet er en blanding af polyester og spandex - uppskattat bland superhjältar, men også vores testpanel.

- Det superstretchiga materialet är även något tunnare än i andra tights jag testat från Nike, samt har en glansig finish. Otroligt fint! avslutar en testare.

Test: Rib sømløse legging, Better Bodies

rib seamless

Findes også i farverne: rosa, grå, sort

Passer til: Træningscenter og anden intensiv træning

Plus og minus:

+ Hög och bekväm midja som gör passformen optimal.

+ Grym följsamhet, vilket möjliggör för allt från sumosquats till djupa utfallssteg utan risk för att spräcka sömmarna!

+ Oslagbar komfort - testpanelen är faller pladask för den breda linningen i midjan.

- Desværre viser de her tightsen fra Better Bodies stærke tendenser til at blive gennemskinliga i de dybaste af good mornings. Det kan være værd at være noggrann i valet av trosor.

Testpanelet tycker:

- Supersköna och följsamma tights, som ändå känns stabila. De sidder pænt og holder sig på plads, siger en i testpanelet, efter første passet i Rib Seamless Leggings.

I øvrigt mener panelet, at tightsen fra Better Bodies er normal i størrelse og benlængde. Stort plus også for den høje midjan. Derimod er fugttransporten ikke helt hundrede.

- En sak jag lade märke till är att det blir rätt tydliga svettfläckar, säger en testare som sedan får medhåll:

- Ja, fast jeg kan tycka det är ganska nice. Det er ikke noget bedre kvitto på at jeg har taget i under et pass!

På det hele er testpanelet meget tilfreds med tightsen (og hvad andet findes der at förvänta när de er fra Better Bodies?), men tygets tunnhet sticker vissa i ögonen.

- De er ganska genomskinliga och lappen syns igenom. Derimod tror jeg ikke, at de andre farver, som tightsen findes i, er lige så odiskreta. Jeg skulle derfor helt klart rekommendera tightsen, fast i en annan färg.

Sidst men ikke mindst får de pluspoäng for at de er följsamma och trots att de inte innehåller någon kompression ger det ribbade tyget viss stadga.

Test: Icon Clash Pro 7/8, Nike

nike icon

Passer til: Styrketræning, gruppetræning og pilates

Plus og minus:

+ Følsomheden i de her tightsen er utmärkt. Også om de er træningstights tänkta för svettiga workout funkar de grymt för lite lugnare träning, som pilates.

+ Toppbetyg for fukttransporten vilket innebär att de kan användas under svettiga pass i varma salar.

+ Velbekomme, præcis som klassiske Nike Pro-tights er!

- Aningen begränsade i sina användningsområden, då de inte ger särskilt mycket stöd och funkar därför inte för till exempel löpning.

Testpanel tycker:

De her tights er en af de rigtige klassikere i udbudet fra Nike. Du, som har flere tights i samme serie, kommer helt klart til at falde pladask også for den her oplagan af Nike Pro. For at de skal sidde som de skal kræves dock ett noggrant val av storlek.

- Nike Pro-tights er mindre generøse i størrelsen end mange andre Nike-tights, og det gælder også den her version, fortæller en testare og en anden tipsar:

- Er du mellem to storlekar så kan du vælge den mindre størrelse i de her tightsen, de er nemlig rymliga, speciellt i magen, och du vill inte behöva gå och dra upp dem hela tiden.

En stor fordel ved tightsen er, at den er så bred og bekväma, og at den er så blød og sköna. Mjukheten gör dock att de inte ger musklerna så mycket support vid tuff träning.

- De giver ikke rigtig nok støtte til hård HIIT-træning, og jeg savner en træksko i midten, som havde kunnet gøre, at de også skulle være bra for löpning.

Designmæssigt får de ikke riktigt full poäng, men snudd på.

- Jeg synes, at de er klassisk helsvarta, men de har alligevel det cool blomsterbillede, som gør, at de klistrer ud, anser en testare, som derimod har ramt sit favoritgenskab hos tightsen i sin kvalité.

- En af de bedste ting medNike Pro er, at kvaliteten er superbra. Du kan stoppe dem i maskinen om og om igen uden at tightsen bliver vaskepåverkade.

Test: Abstrakte sømløse leggings, Blacc

abstract leggings

Findes også i farverne: sort

Passer til: Træningscenter, intensiv træning, yoga

Plus og minus:

+ Den høje bekväma midjan är ett stort plus!

+ Delvis tack vare midjan, men främst materialet, är tightsen otroligt sköna på.

+ Desuden går designet hjem hos alle i testpanelet. Snyggt!

- Ventilationsmässigt presterar de däremot inte riktigt som testpanelen önskar. Der er en vis risiko for, at du oplever spændinger som varma.

Testpanelet synes:

Ett par enkla, men ändå fina tights, med laserskurna hål som dekorerar baksidan av vaderna. At de er enfärgade anses vara en fördel som gör att de kan kombineraras med i stort sett vad som helst - mönstrat som färgglatt.

- De sitter som en smäck och jag fick direkt komplimanger för hur snygga de är på, säger en testare.

- Ja, jeg elsker den høje midjan med bred kant! Den er väldigt klädsam och bekväm, men gör också att de sitter som limmat.

Materialet er derimod ikke det mest elastiske. Det gør, at de kan opleves lidt svære at få på og som at størrelsen er lille. Når du får dem op, sidder de derimod fast. Det gælder om ikke at gå op i påklädnadsfasen, då de är kampen värda.

- En bra egenskap som det tjockare tyget medför är att de inte är ett dugg genomskinliga och inga svettfläckar syns.

Trots de rekommenderas de främst till gymträning och inte högintensiv träning, eftersom de inte är flexibla nog. Materialets squatsäkerhet gör de däremot perfekta för leg day! Ingen squat är djup nog för att du ska råka ut för en troschock i de här Blacc-tightsen.

Test: Louise Tights, Kari Traa

louise

Findes også i farverne: blå, lila, blå/rosa

Passer til: Gym, løb og højintensiv træning

Plus og minus:

+ Ved bensluten findes dragkedjor som gør at det er lettere at komme i, hvilket er super da tyget er åt det stramare hållet.

+ Tightsen har let kompressionsförmåga. Det betyder, at de fungerer til løb og anden træning, hvor du vil få meget støtte.

+ Vid fållen längst ned finns en rand av silikon, som ser till att de hålls på plats. Smart!

- Midjebandet er ikke noget til det lille holdet, hvilket ikke falder alle i smaken.

Testpanel tycker:

Vil du bruge samme par tights både på løprundan og i fitnesscentret, så er de her tightsen fra Kari Traa helt rigtige for dig. Blandt alle tights i testen er det disse, der giver absolut mest støtte.

- Jeg bliver direkte väldigt förtjust i de smarta lösningarna med dragkedja längst ned, men också silikonbandet. Det gør at de ikke kanar runt när du springer, säger en testare.

Dragkedja i bensluten är lite kutym för löpartights, men desto ovanligare (men inte mindre tacksamt) bland tights för träning. Også silikonebåndet gør sig bra i gymmet, også ved lågintensiv aktivitet.

- Jeg træner meget med miniband og kan ibland provokereras af at tightsen åker omkring når minibandet sträcks. Det gør de ikke tack vare silikonbandet - en liten detalj som gör stor skillnad även i gymmet!

I øvrigt har Louise Tights et lidt udstickende design, som er stilrent, men aldrig tråkig. Nogle af farverne, som tightsene kommer i, stråler også med reflekterende detaljer. Det gør tightsen perfekt til udendørs brug på efteråret. En nackdel som testarna däremot snabbt blir varse är att de inte uppskattas lika mycket av alla kroppstyper.

- Jeg som har breda höfter och smal midja får dem inte att sitta som de ska. Jeg havde vel set at midjan var højere for at jeg skulle kunne dra åt dragskon ovanpå höfterna, där midjan smalnar av.

De testare med rakare kroppstyper upplever däremot inte alls samma problem.

- Storleksmässigt är de true to size, så köp din vanliga storlek, tipsar en testare.

Test: Speed 2, Blacc

speed 2

Findes også i farverne: rosa, blå

Passer til: Gym, lågintensiv træning

Plus og minus:

+ Det bløde bånd følger kroppens alle bevægelser

+ At de er så sköna och bekväma!

+ Her får designen full poäng, inte illa!

- Väldigt synd att de här tightsen saknar en ficka. Annars havde de helt klart kunnet blive panelen nya favoripar.

Testpanelet synes:

De her tightsen er något för dig som känner dig för uppklädd i mönster och blockade färger. Speed 2 fra Blacc er diskreta men undviker med god marginal at klassas som tråkiga. Det tack vare paneler av meshtyg längs benen.

- Jeg, som i almindelige tilfælde ikke gider, når det bliver for meget älskade att det hände något på tightsen utan att det tog över, säger en testare som snabbt får medhåll av andra i panelen:

- Jeg var lidt skeptisk over for meshpanelerne først, da jeg var bange for, at jeg skulle se ud som en kassler, men icke! Det er bare pænt.

Storleksmässigt anser panelen att de är normala i storlek. De testare som är under medellängd tycker att benlängden är lite väl lång, men eftersom passformen är tight kan tightsen dras upp och stannar då där.

- Den høje midjan bidrager også til, at de sidder, hvor de skal og ikke glider ned. Resåren er dessutom bred och skön, precis som jag vill ha det!

Dertill er tightsen squatsäkra, trots ett inte alltför tjockt tyg. Med det sagt så er materialet ikke tilstrækkeligt tunt til, at de skal kunne matche til højintensiv træning.

- Den eneste ulempe er, at de er aningen for varma for passet jeg körde. Jeg testede dem først under et konditionspas, og det kommer jeg endnu ikke til at gøre igen. De er på den anden side grymma att ha under ett styrkepass eller mer lågintensiv träning, så du inte blir kall mellan seten.

SHOPPA HÄR: Alle vores træningstips

LÄS MER: Experten tipsar! Tænk på det her, når du køber ny sport-bh