Stort test! Träningstights med hög midja Image

Stortest! Træningstights med høj midje

Tights, tights, tights mera tights! Vores kvindelige testpanel har svettats i 8 träningsfavoriter för gymmet.

Her finder du vores seneste test: vores allerbedste tights 2020!!!

Test af: Combat Tights, Röhnisch

Röhnisch - Combat Tights.jpgMärke: Röhnisch

Model: Combat Tights

Rekommenderat pris: 699 kronor

Passform: Noget stort i størrelsen, så ligger du mellem to bør du tage den mindre. Normallånga benlängder. Du, som er meget lang, får en flot 7/8-længde.

Passar till: De flesta typer av träning. Ikke ultimat for længere løprundor eftersom materialet er mjukt og saknar kompression.

Testpanel tycker: Velfungerende, bløde og fleksible tights, der holder dig sval under et hårdt træningspas i fitnesscentret. Det spiller ingen rolle, hvor meget du sveder, ikke ens den mindste sveddråbe ser igennem materialet. Et minus ved modellen er, at den ikke er særlig stor, hvilket resulterer i, at du behøver at trække den op i midten, når du går ned i dyb knæbøjning. Designet er superfint! Mönstret sticker ut, känns nytänkande och lockar även de personer i testpanelen som vanligtvis bara tränar i svarta plagg. Det bedste med modellen? Den fine pasform, der former sig efter kroppen.

Test af: Power X Tights, Blacc

BLACC - Power X Tights.jpgMärke: Blacc

Model: Power X Tights

Rekommenderat pris: 299 kronor

Passform: Passer til størrelsen. Lagom åtsittande passform, utan kompression.

Passer til: Styrketræning, spinning og crosstraining.

Testpanelet synes: Strømpebukserne sidder meget fint på. De er ikke specielt varierede og ventilerer uden forordenligt - perfekt til de allersvageste pasformer. Det brede midjebånd, der går omlott framtill vinder designtävlingen med bravur. Supersnyggt! Var däremot varsam när du drar upp tightsen i midjan så att du inte tar i för hårt, midjebandet sitter inte fast på samma sätt som en vanlig resår. Det er en meget kompliceret sag, at det er en følgerigtig model, som sidder rigtig godt. Et par klassiske tights, som har alt, hvad du leder efter.

Test af: Power Tight MR Gym Elastic 7/8, Nike

Nike - Power Tight MR Gym Elastic 7-8.jpgMärke: Nike

Model: Power Tight MR Gym Elastic 7/8

Rekommenderat pris: 579 kronor

Passform: Aningen små i størrelsen med en stram pasform. Modellen har en 7/8-længde, som passer bedst til dig med kortere ben. De lange personer i testpanelet synes, at modellen bliver for kort.

Passar till: Styrketräning (bortsett från benpass), crosstraining, powerwalks och spinning.

Testpanelet synes: Er du en sand gymnörd som har mängder av träningstights för olika träningspass? Perfekt, så har du modellen til overkroppasset her! Eftersom modellen kan glide ned noget i midjan og ikke rigtigt er 100 procent squatsäkra gør sig Power Tight MR Gym Elastic bäst när du inte kör box jumps och djupa knäböj. Modellen har en bred og bekvem linning med en større ficka baktill med plats for en mobiltelefon. Designet får fuld potte. De färgade revärerna på sidorna är både coola och trendiga.

Test af: Fragment Strømpebukser, Casall

Casall - Fragment Tights.jpgMärke: Casall

Model: Fragment Tights

Rekommenderat pris: 699 kronor

Passform: Intet stort i størrelsen. Både størrelse og pasform er større end Casalls klassiske Sculpture-strømpebukser. Benlængderna passar bäst på dig som är kort eller medellång. Du, som er over 175 centimeter, får et par tights med 7/8-længde.

Passer til: Löpning, yoga, cykling, styrketræning og CrossFit.

Testpanelet synes: Velfungerende skotøjstights med et kulørt reptilprint som klistermærke. De er squatproof og meget följsamma, inget står i vägen för din träning. Et minus ved modellen er, at den er placeret i midten. Den er ikke højst oppe i midten, uden fem centimeter nedenfor, hvilket gør, at proportionerne efter en trækning hverken ser bra ud eller føles komfortable. Dragskons funktion er desto bedre, den ser ud til at byxan sidder kvar i midjan når du går ned i djupa knäböj. Det bedste med tightsen er det tunna tyget som i kombination med god ventilation holder dig torr och sval genom hela träningspasset.

Test af: Camo High Tights, Better Bodies

Better Bodies - Camo High Tights.jpgMärke: Better Bodies

Model: Camo High Tights

Rekommenderat pris: 999 kronor

Passform: Passer til størrelsen! Lad dig ikke luras af, at de ser små ud, før du trækker på dig dem. Modellen udvider sig ordentligt og sidder som en smæk fra første stund.

Passartill: Styrketræning, CrossFit, boxning, spinning och mycket mer. Kort og godt: alt!

Testpanelet synes: En stor favorit! De her tightsen har en åtstramande effekt på lår og rumpa, sidder väldigt smickrande på kroppen samt har en hög och bekväm midja med ficka. Du kan hoppe og skutte omkring uden mindste problem, fordi de er så strækbare og följsamma. Tyget er en af de tykkere i testet, som du mærker af. Du kommer til at blive varm også om ventilationsformågan er høj. Skippa därför den här modellen mitt i sommaren. Er det bedst? De er ekstremt sköna! Plus for at de også føles robuste og holdbare.

Test af: Iterations Tights, Adidas

adidas - Iterations Tights.jpgMärke: Adidas

Model: Iterations Tights

Rekommenderat pris: 699 kronor.

Passform: Stora i storleken, ligger du mellan två kan du ta den mindre.

Passartill: De flesta former av inomhusträning såsom styrketräning, gym och spinning. Også powerwalks i dagsljus eftersom de ikke har nogle reflekser.

Testpanelet synes: Stick ut med stil i Iterations Tights från Adidas. Du skal have en vågad ådra for at dra på dig de her blåvit-mönstrade skönheterna. Modellen er helt squatsäker og har en ficka baktill som rymmer både skåpnyckel och gymkort. Tightsen er store i størrelsen. Hvis du ikke finder den rette størrelse, bliver passformen lidende og modellen åker ned når du springer eller går ned i knäböj. Bestil gerne to storlekar og prøv dig frem. Det bedste ved modellen er, at den er blød, har en god ventilationsfunktion og er fremstillet i et genanvendeligt materiale!

Test af: Kontrol, Blacc

BLACC - Control.jpgMärke: Blacc

Model: Control

Rekommenderat pris: 399 kronor.

Passform: True to size med en normaltight pasform. Ingen konstigheter. Generøse benlængder, der også passer til dig, der er lang.

Passartill: Yoga, powerwalk, styrketræning, CrossFit, spinning. Passar det mesta utom löpning eftersom modellen saknar kompression.

Testpanelet synes: En prisværdig favorit. De her sorte basishuller er meget bløde og følgesomme. Hvis du prøver at lade være efter at have set noget eller noget, der skalver, får du let ved det. Modellen sidder stramt på kroppen, men mangler kompression. Den har heller ingen fikor, så se til at ha skåpnyckeln på vattenflaskan. Materialet er tykkere end andre modeller i testen, hvilket ikke trækker ned betyget uden flere noter. Brug derfor den her model primært i kalla gym og under explosiv träning där vilan mellan övningarna kan vara längre. Tightsen passer i øvrigt til alt ud over løb.

Test af: Print Mid Rise Compression Tight, 2XU

2XU - Print Mid Rise Compression Tight.jpgMærke: 2XU

Model: Print Mid Rise Compression Tight

Rekommenderat pris: 1 095 kronor

Passform: Noget korte benlængder som passer bedst til dig som er under 175 centimeter lang. Du som er længere får en 7/8-længde.

Passartill: All form av träning. Både højintensiv pasning og løb fungerer perfekt takket være den stramme pasform.

Testpanelen tycker: Tunna kompressionstights som kramar åt benen på ett behagligt sätt. De kan være lidt kluriga att få på sig, likt alla kompressionsplagg. Og det, i kombination med den høje pris, er det eneste negative, som testpanelet kommer på! Väl på plats sitter tightsen som en smäck. Det, der chokerer testpanelet, er, at du kan gøre, hvordan mange burpees som helst uden at midjan åker ned, trods avsaknaden av dragsko. Hvis du leder efter de perfekte tights, som krammer musklerne, sidder både komfortabelt og pænt, og er sval og ventileret, kan du slutte let. Du har hittat dem!

SHOPPA HÄR: Vores totale udbud af tights med høj midja

LÄS MER: Nu er Casalls Sculpture tights blevet squatproof

LÄS MER: 10 tightsnyheder 2019