Super Natural har basplaggen du väntat på! Image

Super Natural har basplaggen du ventet på!

Med en nøje blanding af uld og syntet har Super Natural levererat de perfekta plaggen för din basgarderob sedan 2012. Nu finder du sportsvåbenmarkedet hos os!

SHOPPA HÄR: Vores udvalg fra Super.Natural

Det er ingen slump, at tyskbaserede mærker Super Natural har valgt et navn, som anspelar på både det overnaturliga och det organiska. Her virker traditionelt, högkvalitativt materiale med mere teknisk for tåligare, skönare och mer funktionella plagg.

- Tanken er at tage alle fordele fra tekniske syntetkläder og teknisk ullplagg og kombinere dem til "super natural"-egenskaber samtidig som du eliminerer nackdelarna hos de båda materialen. Og det er derfra navnet kommer, siger Anders Westhoffpå Super Natural.

Super.NaturalMerinoull, som findes i alle Super Naturals plagg, er naturligt antibakteriellt og ser til at du holder dig sval når solen steker på.

Super Natural har de perfekte basplaggen til dig, der leder efter en blanding af mode, træning og outdoor, og foretrækker tøj, der funkar like bra till vardags som på yogapasset. Just yoga er en stor inspiration for vår- og sommarkollektionen. Hos os finder du herliga t-shirts, mjukisbyxor, hoodies og klänningar för tjejer.

Kläderna är gjorda av ett garn med en kärna i syntetmaterial (exempelvis polyestergarn) och merinoull spunnet runtomkring. Resultatet bliver en blød og lækker blanding af syntet og merinoull, som føles skøn mod huden. visse plagg har også et strejf af nylon eller elastan i sig.

- Vores tøj passer til den aktive hverdagshjælper, som vil kunne have sine tøj til både yogapasset, under løprundan, hjemme eller på jobbet. Plaggen går også at tvätta precis som vanliga kläder, det vill säga i 40 grader, och torktumlas på låg värme, säger Anders Westhoff.

3 må ha-plagg fra Super Natural

SN topp 3

  1. Er du ude efter en t-shirt, som du både kan have til hverdag og på træningspasset, er Essential I.D, lavet i merinoull og polyester, valet. for dig. Findes i hvid, blå og grå og anbefalet pris er 449 kroner.
  2. Motion Peyto Tee, som findes i rostrødt og gråt, er til hälften gjord i merinoull og har en løsare passform för vardagsbruk och lågintensiva yogapass. Den anbefalede pris er 649 kroner.
  3. Motion Yoga Bra, rekommenderat pris 649 kronor, är en uppskattad favorit tack vare kombinationen av merinoull, polyester och elastan. Findes i turkis og sort.

LÄS MER: Sneakersväder! 8 gråa godbitar för tjejer

LÄS MER: Äntligen finns Swegmarks sport-bh:ar på Sportamore

SHOPPA HÄR: Sportstøj til damer og herrer