Superga – den enda sneakern du behöver Image

Superga - den eneste sneakern du behøver

Trendiga, plånboksvänliga sneakers som aldrig går ur tiden - vi pratar såklart om skor från Superga. Her er historien bag markedet og de tre mest populære modeller, du ikke vil savne.

Du har garanteret stött på en och annan Superga sko, det är nämligen ett av de populäraste tygskomärkena som finns i världen. De italienske skotillverkarna är mest kända för sin klassiska modell 2750 Cotu Classic som skapades som den första tenniskon med gummisula för nästan 100 år sedan.

- Superga har en grym historie i sportsverdenen og er blevet koblet til tennis siden 1925. I 1976 vandt Italiens tennishold denras første og eneste Davis Cup i sine Supergaskor, siger Johan Lennartsson fra Superga.

I dag er det alt færre, der spiller tennis i et par skor fra Superga sneakers, men alt flere bærer dem til både fest og hverdag. Den ikoniske skon har bevaret sit stilrene design over årene, samtidig med at markedet har udviklet og lanceret lignende modeller, som både når nye niveauer og udgør en bredare farveskala.

Det har resulteret i, at skorna lockar en bred målgrupp och syns på fötter i både högstadieskolor, på arbetsplatser och i Englands kungahus. Det stemmer, Kate Middleton har synts i den klassiske 2750-modellen og mange forstår hvorfor. Superga har länge setts som det italienska folkets skomärke och lanseras i allt fler modeller och färger för varje år som går.

- Hvert år slipper vi omkring 80 til 90 nye modeller i herliga sommarfärger. En del af vores populære skor findes på Sportamore.

3 favoritter du INTE vil savne:

#1. Tilbage til basic

Superga 2750Den klassiske unisex-model 2750 Cotu Classic i en smuk, rosa kulør og en 2 centimeter høj sula. Funkar lika bra till jeans som klänning och träningskläder.

#2. I sæsonens trendfarve

SupergaHvis du vil være nogle ekstra centimeter længere, er nye Acot Linea noget for dig. Var extra trendig i de här 4 centimeters platåskorna genom att välja en gul nyans.

#3. Med attityd

Superga sneakersAlle rocktjejer, se hit! 2790 Naplng Cotw uppfyller alla dina drömmar. 4 centimeter Superga platå, läder och foder i bomull .

Så her vasker du Superga sneakers:

  • Lærred: Tvätta i tvättmaskin på högst 30 grader.
  • Läder & sammet: Tvätta med en fuktig trasa.
  • Mocka: Borsta med en borste.

SHOPPA HÄR: Nyt fra Superga

LÄS MER: Tips! Sommerens bedste funktionssandaler