Suunto 3 Fitness – en PT på armen! Image

Suunto 3 Fitness - en PT på armen!

Med Suuntos nye pulsklocka 3 Fitness får du både tilpasset træningsvejledning og måling af din restitution - alt for at finde en stressfri balance i livet.

SHOPPA HÄR: Pulsklokker fra Suunto

Suunto er kendt for sine tekniske pulsklockor, som kommer i forskellige versioner, så både du som er motionær og du som er elitidrottare skal finde en model, som passer dig. Med den seneste satsning, Suunto 3 Fitness, har de taget kombinationen af at have en PT på armen og en klocka som du vil bære 24/7.

Baseret på din personlige profil skaber Suunto 3 Fitness en sjudagarsplan med træningspas i forskellig længde og intensitet, for at forbedre din kondition. Klockan ser til at du holder rätt typ av intensitet under hela passet. Det tager et par træningspas for klokken at vurdere din dagsform og det er også de registrerede pas, som din træningsplan baseras på.

Suunto 3 FitnessMed hjälp av Suunto 3 Fitness kan du följa din träningsutveckling oavsett om det gäller löpning, simning, cykling eller andra multisporter.

En af dem, der har fået testet den nye klokke inden lanceringen, er Ida B Olsson, som er lic. personlig træner, löpcoach og yogalærer, kendt for sin Instagram-konto @Workoutispassion, hvor hun hver dag inspirerer sine tusindvis af følgere til et aktivt liv.

- Det er en enkel livsstilsklocka, som er på min arm hele dagen, uanset hvilken aktivitet jeg udfører. Den her model er lidt sparsam med indstillinger og har ingen indbygget GPS uden at spåras via Suuntos nye app i stedet, siger Ida B Olsson, som også er ny ambassadør for Suunto.

Suunto 3 Fitness er ikke bare en pulsklokke, der skal øge dine præstationer i løbeåret og skubbe dig til max - den er også til, at du afsætter tid til genoptræning. Den her klokke har et helhedstänk, så den mäter hela din dagsaktivitet med fokus på at mindske stress. Du kan blandt andet måle, hvordan balancen mellem din påfrestning og återhämtning er under dagen, og hvor længe og bra du sover på netterna.

Suunto 3 Fitness Ida B Olsson er ny ambassadør for Suunto og har den nye klokke på sig 24/7. Besøg hendes blog og Instagram-konto for inspiration og tips i løbet af året.

- Jeg har på mig klokken når jeg sover for at få reda på hur min sömnkvalitet varit under natten, vilken faktiskt är en stor del av träningsbalansen. Efter en dårlig nat ved jeg, at jeg må tilpasse dagens træning eller aktivitet efter det. Har jeg sovet bra, kan jeg maxa på træningspasset!

Suunto 3 Fitness findes i grøn, guld/vitt, rosa, sort/svart og sort. Rekommenderat pris ligger mellan 1 995 kronor och 2 295 kronor, beroende på färgval.

Ida B Olsson har på sig Suunto 3 Fitness i guld/vitt samt træningskläder från Röhnisch och Blacc i videon.

LÄS MER: Stortest af pulsklockor

LÄS MER: Så vælger du ret pulsklocka

SHOPPA HÄR: Vårt totala utbud av pulsklockor med tillbehör