Sveriges billigaste golfmedlemskap 2019 Image

Sveriges billigste golfmedlemskab 2019

Golfsæsonen venter rundt om hjørnet, og det er høj tid til at få et medlemskab. Her er årets mest prisværdige golfklubbar.

Greenfeemedlemskap, også kaldet brevlådemedlemskap, bliver alt vanligere i Sverige, og det findes mange fordele ved at vælge det før et traditionelt medlemskab. Det kan både være en økonomisk fordel og en smart værdi for dig, der ikke spiller golf så ofte.

- Hvis du normalt betaler en medlemsafgift på flere tusinde kroner og bare spiller to gange den sommer, bliver det hver runde meget dyr. Det er naturligvis ikke rimeligt og kan gøre, at mange vælger at stoppe med at spille golf. Hvis du i stedet skalffar ett greenfeemedlemskap och bara spelar en runda har du bara satsat ett par hundra. Som en bonus får du adgang til 500 golfbaner rundt omkring i Sverige, siger Arne Sjögren, ejer af Byxelkroks GK på Öland.

I skrivande stund erbjuder Öländska Byxelkroks GK det billigaste greenfeemedlemskapet i Sverige på 344 kronor, men de har inte alltid gjort det. År 2015 indså de, at deras dåvarande medlemskap på 790 kronor inte alls stod sig i konkurrensen med andra klubbar på marknaden, och de 415 medlemmarna de hade då räckte inte för att klubben skulle gå runt.

- Jeg fik selv lagt penge i hvert år for at vi skulle klare os. Der og da havde vi tre val at gøre. I forvejen kunne vi konkurrere med et lavt brevlådemedlemskab, hæve de almindelige priser eller gøre om klubben til en 6-hålsslinga.

De valgte at sænke prisen og har derefter tilbudt det billigste medlemskab på markedet, noget som har resulteret i, at klubben nu har over 5.000 medlemmer. Selv om du ikke har tænkt dig at spille golf i sommer, anbefaler Arne Sjögren dig alligevel at købe et medlemsskab. Så er du redo, hvis du bliver sugen på en spontanrunda.

- På så måde har du kvar människorna i golfgemenskapen och blir även en supporter för sporten. Jeg tror, at den her type system har gjort, at golfen i Sverige er begyndt at vokse igen.

Det bliver ret dyrt i længden, hvis du spiller meget ofte og har et greenfeemedlemskab, men for dig, der kører et par gange om året, er det et perfekt alternativ.

Topp 7 billigaste golfmedlemsskapen:

  1. Byxelkroks Golfklubb (Byxelkrok/Öland) - 344 kr/år
  2. Bråviken GK (Norrköping) - 345 kr/år
  3. Sparren GK (Rimbo/Norrtälje) - 375 kr/år
  4. Mölndals GK (Mölndal) - 395 kr/år
  5. Ekholmsnäs Golf Lidingö (Lidingö) - 395 kr/år
  6. Lycke Golf & CC (Kungälv) - 750 kr/år
  7. Vinbergs GK (Falkenberg) - 990 kr/år

Bubblare: Happygolfer.se - 289 kr/år


SHOPPA HÄR: Alt du behöver för golfrundan

LÄS MER: Så slår du længere på golfbanan