Axions nya kollektion för tennis och padel Image

Axions nye kollektion til tennis og padel

Tennistights med bollfickor og padelshorts til damer. Her er Axions nye ketsjerkollektion!

Tenniskjolerne er en stærk trend, som findes med sporten siden urminets tider. Det er derimod langt fra alle, der trives i de korte kjolarna. Er du en af dem, kan Axions nye tenniskollektion virkelig være noget for dig!

SHOPPA NU: Alt til tennis

Længere tennisshorts til damer

Under sommaren 2020 lanseras Axions allra första klädeskollektion för tennis. Tidligere har deras utbud främst bestått av padelracket till överkommligt pris. (Psst! Du finder dem her).

- For damer ligger fokus for sommeren på 7/8-tights og shorts i bikerlängd, både med og uden bollfickor. Anledningen til det er, at vi ser en stor efterspørgsel af et par længere tennisshorts. Alla trivs inte i tenniskjolar och klänningar, berättar Erika Adolfsson, som är en av produktutvecklarna som ligger bakom kollektionen.

På herrsidan hittar vi bland annat stilrena shorts med bollfickor som matchas snyggt med en piké i funktionsmaterial. Favoritracket Carbon Pro triller desuden ind i større mænger, sammen med nogle racketnyheder længere fremme i høst.

- I efteråret kommer tre nye padelracket, som retter sig mod tre forskellige målgrupper. En mere avanceret ketsjer til de erfarne spillere, en dameketsjer, der ikke vejer så meget, og en juniorketsjer, der er mindre i størrelse.

Årets tennistrender

Inspirationen til Axions træningsredskaber er hentet fra tennisverdenen, som netop nu identificeres som en stor trend både på og uden for planen.

- Modet går derimod åt två olika håll. Vi har dels retro-looken, som er lidt mere farverig, hvor man henter inspiration fra tidligere årtionder. I kontrast til det ser vi også en mere stilren trend, hvor plaggens kvalitet og pæne detaljer får lov at udgøre designet.

Axions tennisklæder trækker i retning af det senere holdet.

- Vores plade er rettet mod den, der er ude efter stilren og funktionel tennisplade. Ketsjerne er rettet mod dig, som søger noget prisværdigt. Måske har du lige begyndt at spille padel og har ledt på at betale for låneracket.

Axion tennisGame Tennis Shorts er en stor favorit for damer.

Så vælger du rigtigt tennisklæde

Selv om hverken tennis eller padel indeholder fodbold, er det to intensive sportsgrene med hurtige sideløbende bevægelser og ryk. Det stiller høje krav til den bane, du spiller i.

- Tennis er en fantastisk sport. Derfor er plagg i tunna og svala material ett måste. Kika gärna efter meshpartier som bidrar till bättre ventilation, säger Erika Adolfsson och fortsätter:

- Bra rörelsefrihet är också superviktigt, så att du kan få till en ordentlig smash. Vælg tøj med stretch i materialet. Bomullsplagg gör sällan succé då bomull suger åt sig svett. Stor varning for lökringar under armarna!

Tre favoritter fra Axion

  • Padelacket Carbon Pro er definitivt en favorit, det er et meget letspillet bat, som er tacksamt at bruge også til nybörjaren. Utsidan är tillverkad av karbon och insidan av lätt EVA. Balancen i Carbon Pro er neutral, og ketcheren er i dropformat. Vikten ligger på 360 gram.
  • Game Tennis Shorts er en stor favorit for damer. De er korte i bikerlängd som du kan känna dig både snygg och bekväm i. Bollfickorna på sidorna av shortsen är ett stort plus! Materialet i shortsen er smidigt, ventilerende og (måske vigtigst af alt) ikke det mindste gennemskinligt.
  • Set Polo Shirt er en flot Piké til herrer - fremstillet i tunnel og behageligt mesh til varierende sommerdage og svettige matcher. Designet er tidløst og går aldrig ud af tiden. Det her er en plagg, du kan have længe!
  • Hold også utkik i sortimentet efter Axions nya padelväska, där du kan förvara både racket och tillbehör.

SHOPPA HÄR: Alt fra Axion!

LÆS MER: Ekspert tipsar: så väljer du rätt padelracket