Test: 3 trendiga boots från Svea Image

Test: 3 trendy støvler fra Svea

Højeste og vinterens hotteste trend er støvler fra Svea. Her er tre modeller, som vil holde dig trendig, varm og komfortabel under vinteren!

Er der ikke noget værre end et par frusna tårer før en helt for kold vinterkänga? Redan då första frostflingan lagt sig på gräsmattan är det dags att inhandla ett par bra boots att bära. De tre modeller fra Svea holder måtten hvad angår isiga underlag, värme och trendsäkerhet - så här tycker vår testpanel om modellerna! Hvilken er din favorit?

For dig med attityd!

tracking boot svea

Model: Sporingsstøvle, Svea

Størrelse og pasform:Tracking Boot er en stor størrelse med en rummelig pasform, hvilket gør, at den passer til de allerkoldeste vejr. Her får en tykkare ullstrumpa plats utan problem!

Bedste egenskaber: Det absolut bedste med den her vinterkæde fra Svea er mångsidigheten. Til den noget blødere høst gør Tracking Boot sig bra genom att ha ett vattenresistent material som håller dina fötter torra. Men modeller står ikke bare pall for väta, utan även för vinterns kyliga utmaningar, då den rymmer en socka utan problem. Ekstra plus for den høje sulan, som både isolerer kylan fra markera.

Det havde kunnet være bedre: Noget, som testpanelet reagerer på, er, at innersulan er noget stel. Många hade önskat en mjukare innersula och kommer därför att bära den här skon med en tilläggssula. I övrigt sitter skon väldigt bekvämt på foten.

Sammanfattning:Tracking Boot frånSvea är en vinterkänga med attityd. Sulan er høj, men det er også en flot detalje og en smart funktion, som isolerer fra det kolde underlag. Modellen snöras med grova snören ovantill som både ger kängan optimal passform såväl som lite extra attityd! Det her er valet for dig som gärna matchar dina skor med en riktigt bullig dunjacka, en mössa i en höstig färg och kanske ett par löpartights med "the three stripes".

En sokkersød "utomhustoffla"!

Suade Pile Svea

Model: Suade Pile,Svea

Størrelse og pasform: Den her ursöta vinterskon från Svea är true to size, men tight i passformen. Hvis du vil kunne rykke en tyk strumpa, bør du købe en størrelse større end du plejer at have i sneakers og kängor.

Bedste egenskaber: Förutom sitt stilrena, trendiga yttre i mocka är det bästa med den här skon från Svea att den är extremt bekväm. På indersiden af Suade Pile er der et fluffigt vinterfoder, som gør det ombonat for fødderne, hvilket genererer en 10:a i komfortbetyg fra testpanelen! Superskön sko som du gärna glider runt i både till jobbet, på stan samt till och från gymmet.

Det havde kunnet være bedre: Så længe temperaturerna stannar kring nollan funkar den här vinterkängan utmärkt, men för slask och regnblandad snö är den inte helt perfekt. Mocka er ikke direkte kendt for at tåla väta särskilt bra - men, hur snyggt är det inte?

Sammanfattning:Det här är en stilren, men ändå uppklädd vintersko som i sitt design är en korsning av ett par Uggs och ett par vanliga boots. Hvis du søger komforten fra en toffla, men med en sula for vinterväglag er det her altså ret val! Matcha dem til et par blå stuprörsjeans, en trendig parkas og måske et par mindst lige så mysiga lovikavantar!

Uggs møder Moonboots!

Snowflake fur Svea

Model: Snowflake Fur, Svea

Størrelse og pasform: Den sidste vinterkæde i testen er også true to size. I pasformen er den bred i sammenligning med Suade Pile - perfekt til brede fødder og til at få plads med en tykare ullsocka!

De bedste egenskaber: Det bedste ved den her vinterkæde er dens smarte design. Selv om den pæne fuskpälsen ovenpå ikke er vandtæt, så er kängan forstærket langs sidorna, præcis hvor smält snö annars brukar kunna leta sig in när du promenerar. Desuden er sulan grov og isoleret, hvilket gør, at hverken kyla eller is er noget match for bare den her skon. Ekstra plus for den räfflade yttersulan som gör att du står stabilt när det är något isigt på vägarna.

Det havde kunnet være bedre: Det er lidt synd, at Snoflake Fur ikke er vandtæt ovenpå, men på den anden side - hvor ofte skal du egentlig knalde omkring i regn med den? Snö går lätt at borsta bort!

Sammanfattning:Det märks at fuskpäls är på modet i år! Fuskpälsen er en trend, der ser både de tykke vinterjakker som på vores øvrige sortiment af støvler og kängor. Hvis du vil lægge dig i spidsen for årets trend, er det her derfor helt rigtigt for dig. Desuden er Snoflake Fur fra Svea et i övrigt bra val, som ger grymt fäste på vinterväglag, tack vare en räfflad sula. Matcha dem med en lang pufferjakke og en trendig, senapsgul mössa for at kamma hem full poäng på modeskalan!


LÄS MER: Säsongens hetaste trend - Pufferjakken

SHOPPA HÄR: Alle vores støvler og kängor til høst og vinter