Test: Adidas Supernova för dam och herr Image

Test: Adidas Supernova til damer og herrer

Testpanelens domæne: Hög kvalitet för billig peng. Vi taler om Adidas nya löparsko Supernova!

Smakar det så kostar det också i regel, men det gamla goda uttrycket gäller inte riktigt här. Säg hallå till Supernova - den förstklassiga mängdträningsskon med en prislapp strax ovanför tusenlappen. Læs vores testpaneler!

SHOPPA HÄR: Supernova dam og Supernova herr.

testbild supernova

Test: Adidas, Supernova

Drop: 9,5 millimeter

Vægt: 315 gram i størrelse 42 2/3

Materiale: Sulan består til 30 procent af Adidas egna TPU-plast som de kallar Boost. Resten af sulan er fremstillet af Adidas Bounce, som er en slags EVA-plast. Ovandelen er af mesh.

Passar dig som... har ett neutralt löpsteg och behöver en grundstabil löparsko till bra pris. Supernova kan ses som en indgangssko til dyrere modeller, da man blander eksklusiv TPU med prisværdig EVA.

Testpanelet siger:

Blandt mange klassiske giganter i Adidas' udbud af løbesko er Supernova en nykomling, som er her for at blive. Eksperterne beskriver den som noget helt eget - en bekvem premiumsko i en lavere prisklasse.

- Supernova er skön från första gången jag sätter den på mig, säger en munter testare.

- Det eneste, jeg har klaget over, er, at kanten på pløsen er lidt stram. Jeg anbefaler høje strumper på de første rundor, inden du mjukat upp skon.

Når det gælder tempo og distanser, er Supernova at sammenligne med Adidas Ultraboost (som for øvrigt er Adidas rigtige premiumsko).

- Jeg har testet skorna på lidt kortere distancer med lange intervaller og lidt længere ture på 8 til 10 kilometer. De er lige sköna oavsett, fortæller en i testpanelen.

- Smaken är väl som baken, men jag skulle inte använda den till intervaller. For mig er det her en klassisk medeldistanssko, tycker en annan testare.

Supernova retter sig mod dig, som vil op og nosa på løparskor med høj prestanda, men som ikke rigtigt er redo att sätta sprätt på hela budgeten.

- Jeg kunne sige, at den passer både mindre og mere erfarna löpare. Den er ret stabil, uden at være stel, og skönt dämpad under hälen där många nybörjare behöver det som mest, anser en testare och får medhåll:

- Ja, at den er så pass stabil uden at være klassad som en stabil løparsko imponar på mig!

Mellansulan i Supernova består som nævnt af en blanding af TPU og EVA - to plaster som stråler sammen til en letviktig dæmpning, som gør sig bra på hårda underlag.

- Underlagsmässigt tycker jag den passar asfalt så väl som grus och skogsstig. Måske er Ultraboost ikke så godt som bare asfalt, men det er også meget dæmpende i Supernova. Klart godkendt!

I övrigt får Supernova bra betyg för både design och ventilationsförmåga, tack vare strategiskt utplacerade meshpartier i skons ovandel. Prisen i kombination med kvaliteten er det, der imponerer allermest. Bra jobbat, Adidas!

SHOPPA HÄR: Alle Adidas løbesko

LÄS MER: Lær dig mere om Adidas Supernova!