Test: Årets bästa träningsväskor Image

Test: Årets bedste træningsväskor

Träningsväskan är din ständiga följeslagare på träningen. Hvad der passer dig, kan du tage reda på i vår test av säsongens hetaste modeller!

Der er ikke mange minutter, når det kommer til træning - ja, ud over træningsvejledningen da! Vores testpanel er gået igennem mange modeller, og her er favoritterne.

Psst! Her kan du finde alle vores træningsvifte.

En stor fuldpotte

Nike_Brasilia.pngModel: Brasilia Duffel Bag

Märke: Nike

Størrelse: 61 liter (findes også i andre storlekar HÄR)

Materiale: Polyester

Sammanfattning: Det her er en rigtig stor træningsvægt. Du får plads til alt, hvad du ønsker, når du skal iväg till gymmet eller din träning. Väskan ovan är i storlek M, men finns även i S och XS, för dig som vill ha en mindre modell men samma design och utseende. Designet er klassisk med logga på ena långsidan och Nike tryckt stort på axelremsvadderingen. Svart går alltid hem, och insidan är grå. Noget, som testpanelet virkelig vil lægge mærke til, er alle smarta fag. Du har en fag på begge kortsidor, en er i mesh og den anden i en tjockare, något vaxat tyg. I bottenfacket kan du stoppa i skor utan att de smutsar ned resten av innehållet i väskan. På det fag findes der også ventilationshuller, som er smarte, hvis du vil holde vesten så lugtfri som muligt! Yderligere et fag findes på en langside. Det er også et lille indre rum med dragkedja til f.eks. nøgler, gymkort og telefon.

- Her har de tænkt på, hvad der gælder forvaringsmuligheder, siger en testare.

En anden smart detalje er, at på insidan handtagsvadderingen, som försluts med kardborre, finns en namnlapp där du kan skriva dina kontaktuppgifter om väskan skulle komma på vift.

Passar både träning och resa

Blacc_Carry BagModel: Carry træningstaske

Märke: Blacc

Størrelse: Cirka 27 liter

Materiale: Nylon

Sammanfattning: Det her er en god taske til dig, som ikke bare vil have en træningscykel, men også en flot cykel til weekenden! Med tanke på väskans passform får du ned alt, hvad du behøver til gymmet uden problemer, så som handduk, skor og en varm hættetrøje. Den er pæn og har et stilrent, enkelt design med en lille Blacclogga på siden. Väskan har to handtag utan vaddering, samt en axelrem som går att ta på och av. Ekstra plus for den rummelige bund, der findes, hvor du kan lægge blöta kläder eller skor. Tre innerfack, varav ett med dragkedja där du kan förvara värdesaker.

- I facken uden dragkedja kan du let släppa ner telefonen eller ett kort och ändå lätt komma åt dem, vilket känns skönt, säger en testare.

Chic, let og farverig

KariTraa_Lin.pngModel: Lin Bag

Märke: Kari Traa

Størrelse: 27 liter

Materiale: Polyamid, polyester

Sammanfattning: En behändig, ganska liten duffelbag som sticker ut på grund av de coola färgerna. Du kan vælge mellem plommonlila med orange detaljer eller blå med røde detaljer. Väskans tyg är av det tunnare slaget, vilket gör den något mindre tålig men desto flexiblare och lättare. Derfor passerer den her dig, som behøver en snygg väska till gymmet, men som gärna duschar hemma. Alt, hvad du behøver at have med dig, er et par skor, vandflaska og dine värdesaker.

- Jag älskar den här väskan, den är så snygg och lätt att ta med till gymmet! säger en testare.

Väskan har en förstärkt botten för bättre tålighet. Modellen har også en lille ytterfack med tejpad dragkedja, samt tre innerfack varav ett med dragkedja för värdesaker. Håndtagene er lavet af et meget smukt materiale, som er nemt at holde i. Også akselremmen, som man kan tage på og af, er lavet af samme materiale.

Robust og tålig til alle vejr

UA_Undeniable.pngModel: Undeniable Duffel 4.0

Märke: Under Armour

Størrelse: 41 liter

Materiale: Polyester, polyuretan

Sammanfattning: Det her er træningsväskan passar dig som vill ha en slittålig och robust träningskompanjon till inomhusträningen. Væsken er et vandafvisende materiale, som sikrer, at indholdet i væsken holder sig tørt fra regn og sne.

- Da materialet er så tåligt, er den her væg perfekt at slæbe med til fodboldstrækning. Jeg behøver ikke at være bekymret for, om planen er for dårlig til, at jeg kan lægge den i, hvis jeg vil, mens jeg træner, siger en i testpanelet.

Noget som testpanelet vil slå et ekstra slag for er design i form af farverna grått og lys orangerosa.

- Meget kulørt med noget andet end sort.

Väskan har to håndtag og en axelrem. Handtagen har vaddering som kan förslutas med kardborre. Ett väl tilltaget fack på ena kortsidan rymmer skor eller smutstvätt. På andre kortsiden har du et fag i meshtyg som passer perfekt til en vandflaska. To ytterfack finns också, varav ett större och ett mindre. Inuti väskan finns ett mindre innerfack för dina värdesaker.

Til gym(pa)råttan

UA_Favourite.pngModel: Favourite Graphic Tote

Märke: Under Armour

Størrelse: 19 liter

Materiale: Nylon

Sammanfattning: Den her taske har flere bæremuligheder. Dels kan du bære den i hånden, men du kan også trække den til en side med træksko, så du kan have den på ryggen som en klassisk gympapåse. Väskan har et stort hovedfack som rymmer mer än du tror. Der er også en inderside, hvor du kan lægge småsager, som ellers let havner på bunden. En grym model til dig, der ikke vil køre til fitnesscentret med træningsskinner i den ene hånd og vandflasker i den anden, men faktisk har hænderne frie. Et ekstra plus ved modellen er, at den er så flot, at den også er sjov at arbejde med, fordi den er god og rymmer både mat og en ekstra trøje.

- Jeg kan lide, at den får forskellige udseende afhængigt af, om du trækker åt den upptill eller inte. Det er som to väskor i en! säger en glad testare.

Väskan har ingen dragkedja. Den er let, af et tyndt materiale og er rigtig pæn. Vill du ha en ljusare vårfärg? Väskan findes også i hvid og i rosa.

Her finder du alle vores træningsvifte.

LÄS MER: Så tränar du bort din svankighet

SHOPPA HÄR: Vårt utbud av väskor