Test av 7 träningsskor Image

Test af 7 træningsskor

Prestera bättre på träningen med rätt skor. Vi har testet syv forskellige modeller til piger og drenge. Se hvilke skor, der blev bedst i test!

Træningssko til piger

Reebok, CrossFit Lifter Plus 2.0

Reebok_CrossFit-Lifter-Plus.jpg

Resultat: Stabila, stadiga, rymliga.
Ordinarie pris: 1 795 kroner.

Testpanelets omdöme:

Præcis som navnet afslører er Reebok, CrossFit Lifter Plus 2.0 et par løftere som er tænkt til dig som træner CrossFit, men de fungerer lige så godt om du tænkte at løfte tungt på gymmet.

- Med de her skorna på fötterna kommer du lägre ned i squatsen och står superstadigt. Det gør, at du får bedre teknik, kan løfte tyngre og derfor får bedre effekt af din træning, siger en af testarna.

Testpanelen tycker att skorna är snygga och älskar den ljust lila färgen samt att de har en mer feminin design för att vara lyftarskor. Förutom snörena spänner du fast skorna på foten med hjälp av två kardborreband, det gör att de sitter som gjutna på foten och du får inga skavsår. Men skorna i sig är ganska stora, både på längden och på bredden och generösa i storleken så testarna rekommenderar att du köper din vanliga storlek eller eventuellt en halv storlek mindre.

- Sulan har så bra grepp at du kan känna att de klibbar fast mot underlaget. Du står ekstremt stadigt i dem, bedst jeg nogensinde känt! siger en tjej som brukar använda lyftarskor.

Testpersonerne skulle anbefale dem til en ven.

- Passar både dig som är van vid att stå vid lyftarracket och dig som vill göra en ordentlig satsning på de tunga vikterna under 2017! säger en kvinna.

HÄR kan du klicka hem Reebok, Crossfit Lifter 2.0

Puma, Fierce Knit

Puma_Fierce-Knit.jpg

Resultat: Cool, bred, funktionel.
Ordinarie pris: 999 kroner.

Testpanelets bedømmelse:

Det her er en gave til dig, som vil have et par skor, der klistrer ud af mængden! Alle i testpanelet kommenterede skornas udseende: "Skorna är snygga, snabba och annorlunda". "Det første, jeg tænkte på, da jeg så dem, var, hvordan de adskiller sig fra andre sjæle". "Jag tycker de ser coola ut!".

En anden ting, som testpanelet lægger mærke til, er, at skorna både er lidt længere og bredere end andre skor, noget som er bra for dig, som har brede fødder. Kasta ett extra öga på storleksguiden innan du beställer, eftersom skorna saknar snören är det viktigt att du har rätt storlek för en optimal passform.

- Inden jeg testede dem, var jeg usikker på, hvordan det skulle gå at gøre burpees og andre hoppövningar med et par skor uden skosnören, men det var en ogrundad oro. Jeg tænkte ikke ens på, at jeg havde skorna på mig, vilket är ett bra betyg! siger en af testarna.
En sak som drog ned betyget lite är att skorna är stora i anklarna, något som minskar stabilitetskänslan. En af testpersonerne oplevede også, at hænderne var lidt løse, og at skindet var lidt blødt, men de sagde, at det kunne skyldes, at de havde brug for at gå ned i en halv størrelse.

- Jeg skulle rekommendera de här skorna till dig som tränar på gym och till dig som vill ha ett par snygga sneakers, de passar riktigt bra till jeans! Men jeg synes ikke, at de er optimale til hurtige bevægelser og løb, fordi de er lidt løse ved anklerne, siger en kvinde.

HER kan du klikke dig hjem Puma, Fierce Knit.

Adidas, Pure Boost X TR

adidas_Pure-Boost-X-TR.jpg

Resultat: Snygga, jättesköna och lätta.
Ordinarie pris: 1 195 kroner.

Testpanelets omdöme:

Testpanelen ÄLSKAR de här skorna och delar ut toppbetyg!

- Wow, vilka sköna skor! Det første, jeg tænkte på, var, hvor lette de var, og hvor syge de var, da jeg så tårerne. Det føles næsten ikke ens som at jeg har skorna på mig når jeg bruger dem, siger en kvinde.

Testene giver højeste betyg for komfort og påpeger, at du som er lidt bekväm av dig kommer uppskatta att du varken behöver knyta upp eller knyta snörena när du använder skon eftersom plösen sitter fast så att du kan dra av och på dem som en strumpa.

- Jeg anser mig ha aningen breda fötter och har dessutom lite problem med hallux valgus som ibland stökar till dig för mig, men det var inga som helst problem i dessa skor, jag har inte känt av något alls. Skon är så mjuk i materialet att den omsluter foten och får den att sitta perfekt! säger en tjej.

Er det vigtigt for dig at have træningskor med meget dæmpning er det her modellen for dig! sulan er nemlig så studsig at en af testarna beskriver det som at ha små studsmattor under hälarna, på ett positivt sätt.

- Jeg synes, at skorna passer til alle typer træning med meget bevægelse i, for eksempel meget hopp og studs, utfallshopp, boxhopp og burpees. Jeg skulle ikke bruge skon, når jeg lyfter tyngre vikter, som i eksempelvis squats, hvor jeg vil have en plattare sko uden fjädring og dämpning som denne. Men det kan man altid bytte skor for, siger en tjej.

Skon upplevs också som sval trots att den inte har några direkta lufthål. Testpersonerne syntes også, at skon er pæn med sit stilrene design med detaljer, som glimter. Men især elsker de skon for sin komfort og for boosten de ger!

HER kan du klikke hjem Adidas, Pure Boost X TR

Nike, Air Zoom Strong

Nike_AirZoomStrong.jpg

Resultat: Jättesnygga, mångsidiga, tighta.
Ordinarie pris: 1 295 kroner.

Testpanelets omdöme:

Det her er en træningssko, som både ser cool og pæn ud. Modellerne trækker blikket til sig, og to af tre i testpanelet får komplimanger til skorna på gymmet.
Det er i særdeleshed det praktiske, brede bånd over skoen, som vækker opmærksomhed.

- Det er et gummibånd, som knækker med kardborreknopper på siden. Jeg troede, at det mest var en designdetalj, men faktum er, at det var så praktisk, fordi det gjorde, at skosnoren ikke gik op og også gjorde, at skon sad bedre på foden, siger en af de kvindelige testpersoner.

Skon sitter tight på foten och är mellanbred i framfoten. Både en testperson med brede fødder og en person med små fødder oplevede, at han sad godt. Skon är, som många Nikeskor, liten i storleken så gå upp en hel storlek innan du klickar på köp.
Testpanelen tycker att skon är snygg och gillar de många detaljerna, som att det är som ett nätmönster i gummi ovanpå skon och den mjuka formen på yttersulan.

- Det her er grymma skor för dig som tycker om att gå på gruppträning eller träna på gymmet! De ger bra grepp så du behöver inte oroa dig för att halka, bra studs när du gör burpees och andra övningar med hopp och känns stabila när du till exempel lyfter hantlar. Men det er ikke skor for tunge styrkelyft, siger en kvinde.

Det eneste, der gør, at skon ikke får højeste betyg, er at skosnöret lätt fastnar i kardborreknäppningen och fransar sig.

- Ud over den detalje anbefaler jeg de her skorna til alle, der vil have en cool sko, som virkelig leverer, når du går på Bodycombat, cirkelgympa eller øvar på utfallshopp!

HÄR kan du klicka hem Nike, Air Zoom Strong

Træningskor til dræbere

Nike, Train Speed 4

Nike_TrainSpeed4.jpg

Resultat: Lätta, stabila, flexibla.
Ordinarie pris: 1 145 kroner.

Testpanelets omdöme:

Det her er en god værdi for dig, der vil have et alsidigt træningskorps, som du kan bruge til de fleste typer træning, synes vores testere.

- Jeg var lidt bekymret for, hvordan den skulle klare øvelser som thrusters og squats, da den ser lidt blød ud og ikke er en lyftarsko. Men det gick svinbra, skorna är väldigt stabila, utan att vara stela och hårda som en lyftarsko kan vara, säger en man som mestadels tränar med fria vikter.

En anden testperson synes, at skorna havde en perfekt balance mellem mobilitet og stabilitet.
Passformen får også høj karakter af testpersonerne. De synes, at skorna satt väldigt bra på fötterna och var ganska tajta på höjden, men inte så att det upplevdes som jobbigt. Også ved højintensiv træning opleves de ikke som for varma og ingen af de tre testpersoner fik skavsår af dem.
Train speed 4 fik også topbetyg for sit flotte design!

- Jeg ville sige, at de passer bedst til blandede træningsformer, som funktionel træning, hvor du kombinerer balance og bevægelighed, men også til træning, hvor du behøver stabilitet for at udføre visse bevægelser og løft, siger en tredje testare.

HÄR kan du klicka hem Nike Train Speed 4

Inov-8, FastLift 325

Inov8_Fastlift.jpg

Resultat: Lätta, stabila, rymliga.
Ordinarie pris: 1 895 kroner.

Testpanelets omdöme:

Hvis du tænker, at lyftarskor er tunge og klumpiga får du tänka om! I alle tilfælde når det gælder Inov-8 FastLift 325. De her skind vejer nemlig kun lidt mere end et par almindelige træningskor!

- Jeg blev overrasket over, hvor stabile de er, trods at de er så lette! De gør verkligen jobbet när du ska knäböja och göra andra styrkelyft, säger en av testarna.

Höjden på klossen är lagom och framtill är de så pass flexibla att du utan problem kan göra utfall med dem.

- Till en början upplevde jag dem som lite hårda runt vristen när jag knäböjde, men efter ett par användningar blev materialet mjukare, säger en man.

I övrigt beskrivs skornas passform som sköna. De er ganska breda vid framfoten, skönt när du lyfter tungt! Storleken är normal så välj din vanliga storlek.

- Jeg kan godt lide, at skorna har så diskret design, det er pænt! Jeg kan også lide, at man spænder fast skorna med et cardborreband, dels holder det de lange skosnørena på plats och dels gør det at skorna sitter mer tight runt foten, säger en kille.

HER kan du klikke hjem Inov-8 FastLift 325

Adidas, Pure Boost ZG Trainer

adidas_Pure-Boost-ZG-Trainer.jpg

Resultat: Sköna, dämpade, snabba.
Ordinarie pris: 1 195 kroner.

Testpanelets omdöme:

Når du skal træne pas med både konditionsøvelser og styrkeøvelser, skal du have et par skor, som både giver dig smidighed og stabilitet. Og netop det får du med Adidas, Pure Boost ZG Trainer!

- Jeg har brugt de både når jeg trænede i gymmet og kørte maskiner og frie vikter, og når jeg kørte flås med burpees, og jeg synes at skorna levererade riktigt bra! Sulan gör att du får bra studs i hoppen samtidigt som jag upplevde att jag stod stadigt när jag tränade med hantlar, säger en av testpersonerna.

Det her er et par mangesidiga skor du kan ha till de flesta pass, men för tunga knäböj och andra styrkelyft bör du ha på ett par riktiga lyftarskor att komplettera med.
Ovandelen på skon är mjuk och tillverkad i ett material som gör att fötterna aldrig känns för varma.

- Passform og funktion i en, allerede grymt første gang, ellers plejer jeg at opleve, at nye skor skalver. Siden må jeg sige, at de er grymt pæne også! Jeg er glad for at have dem her som sneakers, siger en af testpersonerne.

Samtlige tre testpersoner skulle anbefale den her skomodellen til en kompis, som vil have et par pæne og især sköna skor at have på gymmet.

HÄR kan du klicka hem Adidas Pure Boost ZG Trainer

LÄS MER: Test af nye kollektioner fra Blacc

LÄS MER: Tights med høj midja som er bedst i test

LÄS MER: Stortest af træningslinnen