Test av nya kollektionen från Blacc Image

Test af nye kollektioner fra Blacc

Træningskläderna från Blacc är riktiga favoriter på Sportamore. Vi har plukket guldkornen fra vores kollektion. De her er bedst i test!

Vi lod et panel på tre piger i forskellige storlekar teste fire par tights, en löparväst og en sport-bh ur Blaccs löpar- och träningskollektion för våren 2017.

3 træningsfavoritter

Breeze

test blacc

Test af:
Træningstightsen Breeze
Ordinarie pris: 399 kroner.
Omdöme: Snygga, höga och tighta.
Testpanelet siger:

De her tightsen er ekstremt snygga og eftersom de også er väldigt sköna, kommer du at vilja använda dem hela tiden.

- Skönaste tightsen jag någonsin provat! Materialet er lækkert, og jeg kan lide pasformen. Jeg får plads med min putiga rumpa utan problem, men de sitter åt ordentligt i midjan, vilket gör att de inte åker ned. Har du däremot lite mer mage och är mellan två storlekar kanske du ska testa den större storleken, säger testaren i storlek M.

Når du træner i dem, transporterer du fugt og varme væk fra kroppen på en god måde.

- Älskar färgerna och materialet. Specielt mesh-detaljer på benene, som gør at de andas bra, siger testaren i størrelse S.

Udover at de er meget skæve, så giver de kroppen lidt ekstra hjælp, så det er så, at du slarver med dyben i squatsen.

- Jeg synes hjerteformen får rumpan til at se väldigt fin ut. Jeg har til og med fået komplimanger fra mine træningskompisar når jeg haft på mig de her. Utan tvekan skulle jag rekommendera dem till en vän, säger testaren i storlek L.

Cheryl

Cheryl

Test af: Sport-bh:n Cheryl
Ordinarie pris: 179 kronor.
Omdöme: Prisvärd, anpassningsbar och low support.
Testpanelet siger:

Den her sport-bh:n blev en favorit hos de to i testpanelet, som har noget mindre byst.

- Jeg som har små bryster elsker den her sport-bh:n! For det første er det virkelig dyrt at være en sportsudøver. Är du en person som tror att billigt inte är bra så får du tänka om med den här bh:n för den levererar lika bra som en mer än dubbelt så dyr modell, säger testaren i storlek S.

Den her sport-bh:n er ikke bare utroligt smickrande på, de vadderade iläggen ger en rund och fin form utan att minsta lilla bröstvårta kan anas ens genom det tightaste linnet. Tack vare att du kan reglera axelbanden kan du själv bestämma hur mycket stöd du vill ha.

- Det her er mere af en low support-bh men jeg utmanade ödet och gjorde lite olika hopp på en stepupbräda med den och när jag drog åt banden gav bh:n tillräckligt mycket stöd för mina bröst, säger testaren i storlek M. Testaren i storlek L däremot kände sig inte bekväm att hoppa i bh:n, men använde den när hon styrketränade.

- Når jeg drog til banden lite extra tyckte jag att den gav lagom med stöd för lågintensiv träning, och när jag skulle stretcha släppte jag bara på axelbanden, säger hon.

Alla tre som testat sport-bh:n ger tumme upp för designen, det är fint med den V-ringade skärningen fram, som visar lite klyfta utan att du riskerar att brösten hoppar ur.

På ryggen er der en maske, som giver lidt svalka, når du bliver varm. Resårbandet runt bröstkorgen är skönt och håller bh:n på plats utan att klämma åt.

- Det eneste, der gør, at BH:n ikke får højeste betyg, er at banden kan skära in lite i axlarna efter ett tag när du blir väldigt varm och att iläggen gör att du blir väldigt svettig om brösten. Men det er detaljer. Jeg har aldrig haft en sport-bh, som jeg tyckt varit helt perfekt i alla avseenden. Jeg skulle anbefale den her model til alle med mindre bryst, som vil have en flot, trendig, skøn, lagom støttende bh, som gør plånbogen glad, siger testpersonen med størrelse M.

Hastighed

Speed

Test af: Träningstightsen Speed
Ordinarie pris: 299 kroner.
Omdöme: Prisvärda, utstickande och stora.
Testpanelet siger:

- De her koster ikke ens 300 kroner men du får ett par supersnygga blå tights som ger dig en liten extra kick i träningen bara av att de har en så utstickande glad färg, säger testpersonen i storlek L.

Hastigheden er ret stor i størrelse, så hvis du er "allergisk" over for at hænge i lår og tights, som åker ned under træningen, så kan du teste en mindre størrelse
end normalt.

- Speed er perfekt, når du træner, og de er også lavet til bare træning. Jeg prøvede trods det springa i dem, men då åker de ner en del, vilket är irriterande, säger testpersonen i storlek S.

Tyget er ikke helt gennemskinligt, og føles behageligt mod huden. Fukten transporteras bort väldigt bra, och sömmarna är släta.

- De er väldigt sköna att träna i. Den höga i midjan ger en skön komfort som håller inne, och uppe, alla delar runtomkring. Jeg synes, de er meget prisværdige, siger testpersonen i størrelse M.

3 Löparfavoriter

Jet

Jet

Test af: Löparvästen Jet
Ordinarie pris: 399 kroner.
Omdöme: Skind, blød og varm.
Testpanelet siger:

Den her vesten er blød og skøn at have på sig. Den er noget stor i størrelsen, er du mellem to storlekar kan du tage den mindre størrelse. Trods det ser den ikke ud til at være for stor, når vesten er på.

- Jeg vidste ikke, at jeg behøvede en vest, før jeg provokerede Jet. Nu har jeg den hver dag. Den er användbar till mycket, jag har både spelat tennis, sprungit och ridit i den. Under jackan en helt vanlig dag värmer den också skönt, säger testaren i storlek S.

Testpanelet uppskattade att västen är lite längre där bak, och ingen tycker att den är för kort. Kragen sidder meget stramt under hakan, hvilket trækker ned komforten, men det beskytter halsen for vind, når du springer kalde dage.

- Vesten er meget let, trods det at den har fodrade paneler som sidder fram og bak, som värmer bra även vid kalla vindar. Fordelen med kun den her væg er stretchtyget som findes på sidorna från armhåla ner till midja, vilket ger en känsla av rörelsefrihet, säger testaren i storlek L.

Som bonus har vi nogle gode opbevaringsmuligheder, to rammefickor og en bagficka ved længderyggen.

- En stilren och snygg väst med reflexdetaljer på dragkedjan och loggan fram och bak. Jeg elsker den! siger testaren med storlek M.

Lava kompressionstights

Lava

Test af:
Kompressionstightsen Lava
Ordinarie pris: 399 kroner.
Omdöme: Komprimerende, reflekterende og smickrende.
Testpanelet siger:

Når du først får se tightsen ser de väldigt små ut, men bli inte avskräckt. Det er kompressionen, der gør det.

- Når du er kommet i dem, er de normale i størrelsen. De er smækre og superskønne tights, som virkelig hjælper dig med at orka det, hvor lilla ekstra under hele træningspasset, siger testaren med størrelse L.

En bra sak med de här tightsen är att de är väldigt användbara. Trods at de kun koster 399 kroner, så kan du have dem ved alle træningspas, uanset hvad du bestemmer dig for at gøre.

- De er både gode at træne og springe i, og jeg har testet dem både indendørs og udendørs. De sidder på plads ved alle bevægelser og satt även väldigt smickrande över både lår och rumpa. Et plus er jo, at tightsen hjælper til at holde alting på plads, siger testaren med størrelse M.

Tyget uppfattas som ganska tjockt, vilket kan vara skönt om du inte gillar marknadens alla kompressionstights med tunt tyg.

- At materialet er lidt tykkere gør, at de er perfekte at have udendørs. Inga troskanter eller ojämnheter i huden syns igenom. Desuden er det et kæmpe plus, at de har refleksmotiv på vaderne, siger testaren i størrelse S.

Hurtig bane

Fast lane

Test af: Löpartightsen Fast lane
Ordinarie pris: 399 kroner.
Omdöme: Smarta, feminina och slimmade.
Testpanelet siger:

Ett par tights som väcker löparlusten till liv! Med fint mønster og kontrasterende rosa linning kan du springe mange mil med stil.


- Det her er et par løvhytter, der har en smuk pasform både rundt om midjan og rumpan, men som sidder meget slankt i övrigt, siger testpersonen i størrelse M.

Til forskel fra mange andre strømpebukser er Fast lane ikke så elastisk. De er noget stelare än många andra tights.

- Älskar att det är camotights, som fortfarande känns kvinnliga. Det eneste minus ifølge mig er, at de sidder lidt stramt i knäna. Jeg kan godt lide, at tøjet er ret tykt, det er skønt at springe i udendørs, siger testaren i størrelse L.

Detaljerna uppskattades av alla i testpanelen. Du får enkelt med dig en hemnyckel på löparturen.

- Midjan er reglerbar for bättre passform och gör att du inte tappar byxorna när man springer. Refleks på korsryggen og på bagsiden af benet. En praktisk forvaring med blixtlås findes også ved korsryggen, siger testaren i størrelse S.

LÄS MER: Strømpebukser med høj midja som er bedst i test