Test av tennisskor – herrmodeller Image

Test af tennisskor - herremodeller

Stabila, sköna och snabba. Vi kender alle de tennissko, der er bedst i test.

Alle skor i testen har så kallad all court-sula, vilket du ska ha om du ska spela tennis inomhus. De fungerer også udendørs, men hvis du bare skal spille udendørs, bør du i stedet købe skor med grussula, som giver bedre greb. Almindelige all court-skor kan opleves som lidt hala på utomhusbanan. Det her er tennisskorna för herrar som är bäst sommaren 2017.

Ladar du efter damskor? Så skal du i stedet spana i Test af tennisskor - dammodeller.

Test af: Adidas Barricade Classic Bounce Synth

adidas
Märke:
Adidas
Model: Barricade Classic Bounce Synth
Rekommenderat pris: 999 kronor
Sammanfattning: Stilren og superstabil
Testpanelet siger:

Adidas Barricade Classic Bounce Synth er en stilren, vit tennissko, som falder testpanelet i smag. Den er svær at ogilla eftersom den er så stilren. Hvad gælder funktionen på skon, så er den hård og yderst stabil.

- Med den her skon behöver du inte oroa dig för stukade fötter. Stabiliteten og hårdheden i skindet gør, at den passer fremragende også til lidt tyngre spillere, siger en af testpersonerne.

Testpanelet har testet skorna både indendørs og udendørs og synes, at den her skon giver bra grepp på båda underlagen. Desuden er skoen forstærket på visse steder, hvilket gør den endnu mere stryktålig.

- Et letskødet materiale gør det enkelt at holde skindet rent og fint også efter et gruspas.

Test af: Wilson Rush Pro 2.5

wilson
Märke:
Wilson
Model: Rush Pro 2.5
Rekommenderat pris: 1 395 kronor
Sammanfattning: Komfortabel og minimalistisk
Testpanelet siger:

Det er nemt at trykke på Wilson Rush Pro 2.5 , fordi den har et så minimalistisk og letlæseligt udseende. Bare den yngste deltager i testpanelet siger, at den er helvit, fordi den er lidt trist.

- Mycket bekväm tennissko som erbjuder perfekt balans mellan smidighet och stabilitet. Skon känns väldigt gedigen och funkar bra på alla underlag tycker vi i testpanelen, säger en av testarna.

Hållbarheten på skon upplevs också som väldigt god.

- De her skorna kommer bli en trogen partner under lång tid för dig som köper dem, eftersom de upplevs som mycket stryktåliga. Vi synes, at det er en rigtig grym tennisklub, som passer til alle spillekategorier.

Test af: Adidas Barricade 2017 Boost Tekstil

adidas
Märke: Adidas
Model: Barricade 2017 Boost Textile
Rekommenderat pris: 1 595 kronor
Sammanfattning: Farvelad og komfortabel
Testpanelet siger:

Det første, der slår dig, når du ser Adidas Barricade 2017 Boost Textile, er udseendet. Den står ud blandt andre skor, både i farve og design.

- Måske kender du igen Adidas kända Boost-sula från löparskor till exempel. Den er grymt smuk, fordi den giver ekstra komfort og dæmpning.

Skon upplevs av testpanelen som väldigt stabil att spela i och passar bra både för gnuggande på baslinjen och för dig som är en mer attackerande spelare som går på nät. Den her skon er också förstärkt på de rätta ställena och gör sig bra på många underlag.

- Vi i testpanelen har kört både inomhus, utomhus på grus samt på gräs och spelat padel i skorna, och de klarar allt. De her skinner koster en slant, men du får da udseende og komfort i et, med et stabilt støtte.

Test af: Asics Gel-Resolution 7

asics
Märke:
Asics
Model: Gel-Resolution 7
Rekommenderat pris: 1 495 kronor
Sammanfattning: Dämpad och tung
Testpanelet siger:

Asics er for de fleste måske mest kendt for sine løbesko, og hvis du vælger deras løbesko, er der en stor chance for, at du også vælger tennisskoen Gel-Resolution 7. Den har ekstremt bra dämpning, vilket är skönt när du kör inomhus på hardcourt.

- Det er en virkelig behagelig sko, men vi i testpanelet synes, at den er på grænsen til for dämpad. Den føles lidt tung og klumpet, men er du ude efter maksimal stabilitet, vil den her model gøre dig glad, siger en af testpersonerne.

Skon har meget bra passform, den sidder rigtig bra og skönt allerede fra første træning. Den giver rigtig god støtte ved pludselige stop og ved hurtige sideflytninger.

- At den er lidt tyngre, er ikke til at spøge med. Vi skulle sige, at den totalt set er en både bekvem og stabil sko med et pænt design.

Test af: Babolat Jet All Court

babolat
Märke:
Babolat
Model: Jet All Court
Rekommenderat pris: 1 695 kronor
Sammanfattning: Dyr og lille i størrelsen
Testpanelet siger:

Babolat Jet All Court er den dyreste skon i testen, men så får du også et kvalitetsprodukt til pengene. Den har alt det, du ønsker, som god kontakt med underlaget, flot design og høj komfort.

- De her skove er bedre end mange af de andre skove. Jeg synes, at udseendet er bedre, og det er også ekstremt smukt. En anden ting, som jeg oplevede, var, at de kändes stabile i sidled og hurtige i vändningarna, siger en af testarna.

Testpanelen upplevde att skorna är ganska små i storleken, så gå gärna upp en halv storlek. Vælger du din almindelige størrelse, kan det blive svært at få plads med tennisstrumper og risikoen er, at de tager imod ved stortån. Men ingen i testpanelen fick några skavsår, du har med andra ord ingen invänjningstid.

- Som en bonus har vi lirat padel i de her skorna og de fungerer bra også for den sporten. Overlag en riktigt bra och snygg sko.

Test af: Nike Air Zoom Ultra

nike
Märke: Nike
Model: Air Zoom Ultra
Rekommenderat pris: 999 kronor
Sammanfattning: Let og slank
Testpanelet siger:

Tennissko er jo ofte lidt tungere end mange andre sko, men Nike Air Zoom Ultra er meget let til at være en tennissko.

- Det føles som en letvægtssko, også lettere end tidligere modeller fra Nike. Jag gillar passformen, den är perfekt för mig och ger inte skavsår, vilket tidigare skor gjort. Lätta och smidiga skor som gör att jag kan röra mig smärtfritt på banan, säger en av testarna.

Trods at skorna är så pass lätta ger de ändå stödet du behöver i de mest tuffa situationerna. Du behøver altså ikke at gøre alt for meget stabilt for vigtigheden og smidigheden.

- Desuden liker vi i testpanelen när tenniskorna är vita. Snygga färger i all ära, men tenniskor ska vara vita!

LÄS MER: Find den rigtige tennissko