Test av träningslinnen sommaren 2017 Image

Test af træningslinnen sommeren 2017

Alle kvinders bedste træningspas under sommeren? Linnet! Vores testpanel har taget reda på vilket träningslinne som är bäst i test.

Under den varma sommaren är det många som väljer att träna utomhus i stället för att krypa in i ett mörkt gym. Det er vigtigt at have et sundt og funktionelt træningsredskab, hvis man ikke vil træne. Vælg gerne korte træningsbyxor, som shorts eller hotpants, på underkroppen og noget ærmeløst på overkroppen. Vores testpanel har testet, hvilke træningslinne der er allerbedst i sommer. (Kan du ikke læse testen? Gå direkte til alle linned til mænd, kvinder eller hvorfor ikke spana i alle vores t-shirts i funktionsmateriale)?

Test af: Blacc, Harmony

linne blacc
Rekommenderat pris:
249 kronor
Sammanfattning: Smickrande, trendigt og perfekt i længden
Testpanelet siger:

Det her linnet er især ekstremt pænt! Den smækre figur har et moderne look med bred lynlås deromme som en flot detalje og mesh deromme, som går højt op i ringningen.

- Linnet sidder stramt over bysten men løst ved magen, hvilket er meget smickrande. Trevligt med en linne, som både er funktionel og gør, at du kan føle dig rigtig pæn. Fin farve også, siger en kvinde i testpanelet.

Tyget i linnet er meget elastisk stof, også meshen. Linnet føles tynd og men tyget føles samtidig tynd, det er ikke det mindste gennemskinligt. Trods det er linnet förvånansvärt svalt.

- Jeg kan lide alt med det her linnet. Längden på linnet är perfekt, sport-bh:n syns inte under och den lilla zippen i ryggen är riktigt snygg. Den forstyrrer ikke heller, ikke ens om du ligger på ryggen og gør höftlyft.

Test af: Lang Racerback AOP, Röhnisch

Röhnisch
Rekommenderat pris: 299 kronor
Sammanfattning: Lang, blød og med et tyndt mønster
Testpanelet siger:

Det her linnet har en glasagtig farve og fint mønster, som føles väldigt somrigt. Tyget i sig er meget blødt og behageligt mod kroppen, men det, der klistrer ud, er passformen.

- Linnet fra Röhnisch er langt og stramt. Det går ned en bra bit bit over rumpan. Det hasar upp lite när du tränar, men eftersom det är så tight åker det aldrig upp så att magen blottas, inte ens om du står på händer, säger av en testpersonerna.

Linnet har en normalbred brynje og er true to size, vælg din vanliga storlek även om du har en timglasfärgad kropp. Perfekt ringning der fram, varken för hög eller för låg. En kul grej er, at det findes matchende strømpebukser, missa ikke dem!

- I det her linnet holder jeg mig sval ved svettiga träningspass, men det är samtidigt så behagligt mot huden att jag gärna ha det när jag yogar. Minuset er, at det ikke er så smickrende for figuren.

Test af: HG Armour Racer Tank, Under armour

Under armour
Rekommenderat pris: 299 kronor
Sammanfattning: Let, lysende og svalt i sommervarmen
Testpanelet siger:

Er du på jagt efter en linne, som du knap mærker, at du har på dig, og som giver dig maksimalt med fugttransport og svalka er det her ret til dig.

- Under armour-linnet føles meget let og har små, små huller i hele tyget for perfekt svettransport. Du holder dig virkelig tør i linnet trods hård konditionsträning. Det er derimod ikke megamjukt og mysigt uden primært funktionellt, siger en af testpersonerne.

Når det gælder passform sidder linnet ganska pösigt och den relativt tunna brottarryggen där bak gör att sport-bh:n kikar fram lite. Linnet er ganska urringat, så beroende på modell på din sport-bh bjuder du antingen på lite klyfta, eller så syns sport-bh:n även framifrån, om den går lite högre upp på bröstet.

- Jeg kan godt lide, at linnet er luftigt og går ned en smule, det slutter der, hvor højen er som bredast. Men det bliver lidt for meget iblandt, fordi det ikke sidder der. Älskar den knalliga färgen, som håller bra i tvätten!

Test af: Elastika Breath Tank, Nike

linne
Rekommenderat pris: 349 kronor
Sammanfattning: Stretchigt, flot ryg og den perfekte pasform
Testpanelet siger:

Superskønt linned i en blød, behagelig kvalitet, som er virkelig hård at have mod kroppen. Det er det blødeste linned, du kan tænke dig.

- Materialet er godt til at transportere bort fugt, det vil sige, at jeg ikke kender mig særligt svettig eller blødt, når jeg har det på mig. Men tyget ser ganska svettigt ut rätt snabbt, så det är inget för dig som ogillar att fuktfläckar som syns, säger en av testarna.

Designet er grymt fint med åben ryg og tygbånd. Perfekt linne om du vil at din sport-bh skal synas under. Linnet findes i flere farver og alle i testpanelet elsker persikofarve, den perfekte blanding af orange og rosa, om du ikke vil have sort.

- Det stretchiga tyget gör att en viss storlek säkert passar olika kroppsformer beroende på hur du vill att det ska sitta. Køber du din almindelige størrelse sidder linnet lidt løst, hvilket jeg gillar. Plus for længere rygparti!

Test af: Stellasport Nature Tank, Adidas

linne
Rekommenderat pris: 399 kronor
Sammanfattning: Sobert mönstrat, bekvämt och något du vill ha även till vardags
Testpanelet siger:

Ett träningslinne som är så pass dressat att du kan ha det även till vardags. Det er nemlig både skønt - og pænt! Smakfullt mönstrad framsida och helgrå baksida med bred brottarrygg.

- Jeg gillade verkligen den lösa, lite basketlinne-inspirerade modellen som passar dagar då du inte vill ha något tight på dig. Det går en smule ned over låret og er løst hele vejen. På mig, som i og for sig ikke har så store bryster, satt det dock betydligt lösare över bröstet och armhålorna hängde ned en bit. For mig var det et plus, da jeg gillar at sport-bh:n syns men tänk på att det finns mycket space just i det området, säger en av testarna.

Tyget er lagom tjockt men upplevs som skönt och svalt under träning. Men hvis det er ret meget, så vælg det ikke ved håndstand, burpees eller andre former for træning, så skal du bevæge dig meget op og ned.

- Det er måske ikke en linne, der passer til træning, når du bøjer dig meget op og ned, når det glider op og viser maven i visse positioner, men til løb, gang og kurv er det et glimrende alternativ.

Test af: Gymtop Bands, Eivy

eivy träningslinne
Rekommenderat pris: 399 kronor
Sammanfattning: Coolt, svettsäkert och med breda band
Testpanelet siger:

Varken helfärgat grått eller svart är det somrigaste du kan ha, men det här linnet är så snyggt, så det fick vara med i testet ändå. Og det er bare det udseende, som er det bedste med linnet.

- Desværre kan axelbanden skava lite under träningen. Tyget de er gjorda av ger ganska hårda kanter som, särskilt när du rör armarna uppåt, trycker in i huden på ett sätt som inte är så skönt. Jeg mærker, hvordan jeg vælger bort linnet til fordel for andre skønne linner, når jeg skal træne. Inget linne är dock bättre för en riktigt snygg träningsselfie, säger en av testarna.

Linnet sidder bra på, har fina detaljer så som de breda axelbanden och en stilren känsla. Materialet er et strækbart stof med et lille hul i, præcis som på Under armour-linnetoven, som holder dig sval hele passet igennem, perfekt til varma sommardage, når du træner udendørs.

- Jeg synes, det her linnet er sort, for den farve i kombination med det der tyget, gør at du kan svettas hur mycket som helst utan att det syns, vilket jag anser är ett stort plus! Storleksmässigt är det lagom men smiter åt lite nedtill över rumpan.

LÄS MER: 10 afklippede toppe til sommervarme