Test: Bästa träningstightsen med fickor Image

Test: De bedste træningsstrømpebukser med fingermærker

At have med sig telefonen på styrkepasset for eksempelvis at kunne lytte til musik er både populært og almindeligt. Derfor har vores testpanel svettet i nye træningstights med stora fickor.

Strømpebukser med store fingre er derimod ret svære at få tag på - mange modeller har kun en lille nøgle i midjebåndet. Så er det ikke med tightsen i det her testet. Desuden har det de andre egenskaber, vi elsker - høj midja, snygga möster og perfekta passformer, til eksempel.

TILL HENNE (scrolla ned for honom)

Test af: Blacc, Tempo tights

Tights blaccFindes i färgerna: Svart/mönstrat och blå/mönstrat.

Passar till: Löpning, som tightsen är skapade för, men även till gymträning, gruppträning och andra styrkepass.

Bedst med strømpebukser:

  • To stycken stora fickor på yttersidorna av låren som båda rymmer en iPhone 8. Der er også en lille ficka i midjan, hvor en nøgle får plads.
  • Perfekt midjehöjd som når upp till naveln.
  • Brett midjeband med snörning som gör att man kan justera passformen i midjan vid behov.

Det havde kunnet være bedre:

  • Tyget er helt squatproof. Hvis du derimod vælger en mindre størrelse, så kan mönstret töjas ut och det vita undertyget synas igenom, exempelvis på knäna när du går ned i en knäböj. Så velar du mellan två storlekar kan det vara klokt att välja den större.

Sammanfattning:

Materialet er småt, uden at det for den del sidder for løst, hvilket resulterer i en smickrande pasform, som hverken sidder for stramt eller forsøger obehaglig nogenstans.

- Tightsen kändes bra både på gymmet og under löprundan. Snörningen vid midjan gör att tightsen inte åker ner när man springer eller gör övningar som innehåller hopp. Følgsamt materiale som følger kroppens rörelser väl, säger en testare.

Længden på benene er lagom for dig som er omkring 165 centimeter lang. Är du längre kan de se aningen cropade ut. Udseendemässigt ser de ut precis som på bilden.

- Fint mønster som ikke klistrer ud for meget. Färgerna passar bra ihop och även de svarta sömmarna smälter in med det mönstrade tyget.

De her tightsen med høj midja fra varumärket Blacc er et bra alternativ til den som er van vid att använda mycket svart men vill testa någonting nytt eftersom både färgkombinationen och mönstret fortfarande är väldigt diskret.

Test af: Axion, Game strømpebukser 7/8

Tights AxionFinner i farven: Svart.

Passar till: Främst tennis och padel. Men tightsen fungerer også til gymnastik, cirkeltræning og spinning.

Bedst med tightsen:
  • Utrymmet för tennis- och padelbollar på utsidan av låren.
  • Hög midja som sitter där den ska under hela matchen.
  • Det faktum at tightsen såklart kan bruges til almindelig styrketræning også.

Det havde kunnet være bedre:

  • De kan blive noget varma for dig som kör padel inomhus. Titta i så fall gärna på den korta varianten av tightsen!

Sammanfattning:

Det her er et par tennis- og padeltights, hvor du har plads til bolde i form af op og nedvända fickor på yttersidorna av låren. Du kan også bruge bollar underifrån, præcis som du gør på innershortsen af en tenniskjol.

- Disse tights føles overraskende diskrete i sammenligning med andre tøj beregnet til ketchersport, hvilket er tacksamt, fordi de går fint at bruge til anden træning også, siger en testare.

Den er 7/8-delslængde på benet og passer derfor primært til dig, som er af middel længde. Hvis du er 170 centimeter eller derover, kan du få et par strømpebukser, der slutter midt på vaderne.

- Tyget er lite åt det tjockare hållet vilket å ena sidan är bra då de inte alls är genomskinliga. Å andra sidan upplever jag att tightsen är rätt så varma i jämförelse med andra modeller, säger en testare, men skyndar att tillägga:

- Men ikke så at jeg kommer til at stoppe med at bruge dem på grund af det!

I övrigt sitter modellen smickrande på kroppen tack vare den höga midjan och sömmarna som är en fin detalj.

Test af: Nike, Epic lux tight

Tights NikeFinnes i färgerna: Svart och grön.

Passer til: Alle aktiviteter og træningsformer som gym, cirkelpass, spinning, löpning og HIIT.

Bedst med tightsen:

  • Stora fickor på utsidan av låren med plats för telefon. Samt en försluten ficka i svanken.
  • WOW! Designet er 10/10!
  • Passformen er helt perfekt.

Det havde kunnet være bedre:

  • Testpanelet har svært ved at komme på noget negativt. Möjligtvis att tightsen är för varma för att köra yoga i ett uppvärmt rum och att de kan komma att bli lite korta på dig som är lång. Annars er det intet at anmärka.

Sammanfattning:

Et par sorte, almindelige strømpebukser, tænker du måske? Lad testpanelet tale om, hvorfor de er så meget mere end så.

- Materialet på tightsen er fantastisk! Det er smidigt, följsamt og har en utrolig skøn kompression. Passformen føles som toppen og tightsen sidder stramt over hele ben og rumpa, siger en testare og en annan fyller i:

- Jeg elsker benslanger, som ikke har nogen søm uden at være beskurna rakt over tyget, hvilket både ser snyggt ud og gør at de sidder stramt uden at skära in i benet.

Materialet er rejält och bekvämt, vilket gör tightsen både squatproof och perfekta när temperaturen börjar leta sig nedåt. Den brede linning med dragsko gør, at midjan sidder oppe uanset øvning du gør. Benlængderna är däremot som en 7/8-delslängd och passar dig som är kort till medellång.

- De her tightsen gik rakt op på topplaceringen bland mina favorittights. Jeg vil aldrig have nogle andre tights. Jeg elsker dem!

Test af: Björn Borg, Night tights

Tights Björn BorgFindes i färgen: Svart.

Passer til: Gym, löpning och annan träning.

Bedst med tightsen:

  • Snyggt design, specielt refleksdetaljer.
  • Bra med fickor för mobil och ögla för nycklar, det vill säga du får med dig allt du behöver för träningspasset.
  • Midjan anses som lagom hög för all typ av träning.
Det havde kunnet være bedre:

  • Delar af testpanelen hade önskat mer kompression i material för att tightsen ska anses som perfekta för löpning.

Sammanfattning:

Et par flotte træningsstykker med gennemtænkte detaljer fra Björn Borg. Det findes bland annat reflexdetaljer på vaderna och i midjan som både är praktiska och snygga.

- Detaljerna gör att det här känns som mer än ett par svarta träningstights samtidigt som det är precis vad det är. Og hvem elsker ikke sorte tights? siger en testare.

På ydersiden af et år findes en ficka som rymmer en iPhone X. I svanken findes også en resår som bildar två öglor där du kan fästa en nyckelring eller hänga en liten handduk. Hvor smart?

- Det lille tyget sidder skønt på kroppen og giver en smickrende figur. Midjan med dragsko er lagom høj og slutar strax ovanför naveln.

Sammenfattningsvis et par perfekte gymtights med smarta detaljer. Tyget er noget tykkere, hvilket gør modellen helt squatproof. Designet er desuden et rigtigt komplemangmagnet!

TIL HONOM

Test af: Craft, ADV Essence intense zip tights

Tights CraftFindes i farven: Svart.

Passar till: Löpning, träning och spinning. Dock kan de bli lite väl svettiga på det sistnämnda.

Bedste med tightsen:

  • Dragkedjor vid bensluten.
  • Ficka som rymmer en mindre telefon.
  • Dragsko i midjan.

Det havde kunnet være bedre:

  • Tunnare material eller fler ventilerande detaljer som släpper ut överskottsvärme. Strømpebukserne bliver ret sorte efter en løprunde.

Sammanfattning:

Ved første øjekast kan det her se ud til at være et par meget basic, sorte strømpebukser. Men icke sa Nicke! Det findes en hel masse detaljer, som får de til at stikke ud.

- For det første er der en dragkedragt ved bensluten, som gør det nemt at tage på og af strømpebukserne, den skal ikke underskattes, sige en testare og fortsætte:

- Tightsen har også en dragsko i midjan for justerbar passform samt en ficka på låret. Du får plads med nøgler og en middelstor telefon. Men hvis du har den største iPhone-model, kan du desværre ikke få den hjem.

I knävecken finns ventilerande mesh, något som dock testpanelen hade önskat på fler ställen då tightsen upplevs som något varma och blöta efter en runda i 15 plusgrader. Modellen gør sig dog bedre i noget lavere temperaturer. I øvrigt ser de ud som på billedet ovenfor, de har små, reflekterende detaljer samt sidder utroligt skönt på kroppen!

Test af: Puma, Ignite lang tight

Tights PumaFinner i farven: Svart.

Passar till: Både gymmet och löpspåret.

Bedst med tightsen:

  • Grymt bra passform.
  • Praktisk, förslutningsbar ficka i svanken som rymmer en medelstor telefon.
  • Enkelt og fint design.
Det havde kunnet være bedre:
  • Det testpanel har at sige på minussiden er, at de måske er lidt for basic. Det er et par bra tights, men det hænder intet ekstra i hverken design eller funktion.

Sammanfattning:

Hvis du vælger et par klassiske træningstights til mænd, som passer til den tidlige høst og den sene forår, er det vigtigt, at du får dem.

- Det er et par flotte tights med grym pasform. Midjan er normalhøj og har en justerbar dragsko, siger en testare og en annan fyller i:

- Jeg har både sprungit og gymmat i dem og de funkar perfekt til begge træningsformerna. Men så kommer de til at blive noget kolde at springa i når temperaturen sjunker.

Andre ting på plussiden er træk ved bensluten som gør det enkelt at tage på og af tightsen samt det faktum at benlængderna er normallånga. Fukttransporten fungerer også fint.

- Kort og gott ett par tights som gör jobbet i löpspåret!

SHOPPA HÄR: Strømpebukser til damer og herrer

LÄS MER: 8 sorte træningstights som er bedst i test